Να και το δικό μου Hi-FI

Reaction score
113
Βασικά το dac να είναι καλά....κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά....απλά θεωρώ πως ένα καινούριο cd player θα μου δώσει κάτι παραπάνω!!!

Reaction score
8
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!! Αν είναι κανένας από Λάρισα σας προσκαλώ να τα ακούσουμε και να γνωριστούμε...
Καλημέρα,
Απο Λαρισα είμαι, πολυ ωραίο το σύστημα σου και ειδικα τα ηχεια. Μακάρι να έχω την τύχη να τα ακούσω κάποια στιγμή (να ξέρω για τι "πράγμα" μιλάτε δλδ. ολοι εσείς οι φανατικοί του αθλήματος, αφού εγω είμαι....entry level) και να γνωριστούμε!
Αχιλλέας

Reaction score
1.815
....Για να φτάσω στο επίπεδο αυτό μου πήρε 11 χρόνια...από 16 χρονών ξεκίνησα!!!
Γουστάρω που είσαι παλαβός όπως όλοι μας με το άθλημα!:welcome:

Κατάφερες να φτιάξεις ένα εξαιρετικό σύστημα και αρκετά γρήγορα μπορώ να πω..
Φαντάζομαι να το απολαμβάνεις καθημερινά - αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα!

Πως ανταποκρίνεται ο Vincent ως pro?
Εύχομαι καλές καθημερινές απολαύσεις!!:thumbsup:

Reaction score
1.187
Το cd player.....είναι πολύ παλιό!:drinks:
Μα άμα παίζει με το DAC τι σε νοιάζει; Το παν είναι να είναι εντάξει ο μηχανισμός του και να διαβάζει απροβλημάτιστα όλα τα δισκάκια. Από 'κει και πέρα η όποια «αναβάθμιση» του ήχου με αλλαγή cd player αλλά κρατώντας το ίδιο DAC ψυχολογική μόνο θα ήταν...

Reaction score
113
Γουστάρω που είσαι παλαβός όπως όλοι μας με το άθλημα!:welcome:

Κατάφερες να φτιάξεις ένα εξαιρετικό σύστημα και αρκετά γρήγορα μπορώ να πω..
Φαντάζομαι να το απολαμβάνεις καθημερινά - αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα!

Πως ανταποκρίνεται ο Vincent ως pro?
Εύχομαι καλές καθημερινές απολαύσεις!!:thumbsup:

Όσο αναφορά τον Vincent δε τον χρησιμοποιώ σαν προ....αλλά σαν ολοκληρωμένο!!! Και εξηγούμαι...τα καλώδια που φεύγουν από τις μπόρνες του Voncent κουμπώνουν στις μπόρνες των μονομπλόκ....και από το δεύτερο ζευγάρι των μονομπλοκ φεύγουν τα καλώδια και πάνε στα ηχεία!!! Δηλαδή δεν τους έχω σαν τελικούς αλλά σαν Superchargers....έχει διακόπτη πίσω από κάθε τελικό με 2 επιλόγες..(1η line...2η speaker...εγώ το έχω στη δεύτερη) Έτσι σύμφωνα με την εταιρία ο Vincent χρησιμοποιεί μόνο το 7% της ισχύος του και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνουν τα βαρελάκια!!! Επίσης ο Vincent από μόνος του φάνηκε πως δεν τα είχε τα ηχεία....τώρα όμως ακούω τον Vincent μεταλλαγμένο προς το καλύτερο...και...την ίδια ηχητική ταυτότητα!!!

Reaction score
113
Μα άμα παίζει με το DAC τι σε νοιάζει; Το παν είναι να είναι εντάξει ο μηχανισμός του και να διαβάζει απροβλημάτιστα όλα τα δισκάκια. Από 'κει και πέρα η όποια «αναβάθμιση» του ήχου με αλλαγή cd player αλλά κρατώντας το ίδιο DAC ψυχολογική μόνο θα ήταν...
Έχει διαφορά...στο λέω αυτό γιατί έχω ακούσει 3 διαφορετικά cd players μέσα σ'αυτά και το αδερφάκι του M1 transport...πολύ καλό αλλά ακριβό!!! Άσε που το KENWOOD δεν είναι και κανένα σοβαρό....βέβαια τα έχει βγάλει τα λεφτά του....14 ετών είναι..και έχει παίξει εκατομμύρια ώρες!!

Reaction score
3.901
καλώς ήρθες:drinks:, δοκίμασε και κάποιο DVD player των 30 Ε, μπορεί να παίζει σωστότερα ο μηχανισμός του.
¨αν έρχεσαι στον ακριτικό Βόλο, στείλε πμ

Reaction score
715
Συντοπίτη καλησπέρα. Καλοάκουστα και με υγεία να τα χαρείς. Εκεί που τα πήγες (αν δεν κάνω λάθος δλδ, τον Κώστα), πολύ κακώς γιατί αυτοί δεν ακούνε με τα αυτιά, τα υπόλοιπα απο κοντά.

Reaction score
113
καλώς ήρθες:drinks:, δοκίμασε και κάποιο DVD player των 30 Ε, μπορεί να παίζει σωστότερα ο μηχανισμός του.
¨αν έρχεσαι στον ακριτικό Βόλο, στείλε πμ
Το έχω δοκιμάσει.....είναι τραγικό!!!!

Reaction score
113
Συντοπίτη καλησπέρα. Καλοάκουστα και με υγεία να τα χαρείς. Εκεί που τα πήγες (αν δεν κάνω λάθος δλδ, τον Κώστα), πολύ κακώς γιατί αυτοί δεν ακούνε με τα αυτιά, τα υπόλοιπα απο κοντά.
Έχουμε γνωριστεί μήπως???

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Kαλοακουστα Νικολακη, και να προσεχεις τα "βαρελακια". Αληθεια απο μπασσα πως πας με τα CM στον μικρο χωρο σου; τα σαμπ που πηγαν;

Reaction score
113
Kαλοακουστα Νικολακη, και να προσεχεις τα "βαρελακια". Αληθεια απο μπασσα πως πας με τα CM στον μικρο χωρο σου; τα σαμπ που πηγαν;
Tα σαμπ έφυγαν....δεν αντιμετωπίζω μπουμπουνιτά....το χαμηλό με τα βαρελάκια έχει σφίξει και όλα πάνε καλά!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Tα σαμπ έφυγαν....δεν αντιμετωπίζω μπουμπουνιτά....το χαμηλό με τα βαρελάκια έχει σφίξει και όλα πάνε καλά!!
Ωραίος!
Βάλε τα ηχεία πάνω σε μάρμαρο γιατί τώρα ακούς σε μεγάλο βαθμό το ξύλινο πάτωμα..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ειναι στο προγραμμα να παρω γρανιτη 3εκ....
Πρεπει να ψαξουμε για ηχομονωτικα υλικα (φελλο φυλλο δεν βρισκω εδω παντως). Ειχα παλαιοτερα επανω σε μαρμαρο τα ηχεια, καμια διαφορα, δεν (απο)μονωνει!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.269
Νεότερο μέλος
giodebabal13