- Reaction score
- 113
Βασικά το dac να είναι καλά....κάνει όλη τη χαμαλοδουλειά....απλά θεωρώ πως ένα καινούριο cd player θα μου δώσει κάτι παραπάνω!!!
Καλημέρα,Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια!!! Αν είναι κανένας από Λάρισα σας προσκαλώ να τα ακούσουμε και να γνωριστούμε...
...Αν είναι κανένας από Λάρισα σας προσκαλώ...
Είναι μεγάλη η απόσταση παιδιά. Μην το κάνετε.Nice...
τι κουφ@λιτσα εισαι..........
Γουστάρω που είσαι παλαβός όπως όλοι μας με το άθλημα!....Για να φτάσω στο επίπεδο αυτό μου πήρε 11 χρόνια...από 16 χρονών ξεκίνησα!!!
Το νου σου εσύ, από Παρασκευή βράδυ κουφαλίζω Λουτράτι κουφ@λιτσα εισαι..........
Μα άμα παίζει με το DAC τι σε νοιάζει; Το παν είναι να είναι εντάξει ο μηχανισμός του και να διαβάζει απροβλημάτιστα όλα τα δισκάκια. Από 'κει και πέρα η όποια «αναβάθμιση» του ήχου με αλλαγή cd player αλλά κρατώντας το ίδιο DAC ψυχολογική μόνο θα ήταν...Το cd player.....είναι πολύ παλιό!
Γουστάρω που είσαι παλαβός όπως όλοι μας με το άθλημα!
Κατάφερες να φτιάξεις ένα εξαιρετικό σύστημα και αρκετά γρήγορα μπορώ να πω..
Φαντάζομαι να το απολαμβάνεις καθημερινά - αυτό είναι το σημαντικότερο απ' όλα!
Πως ανταποκρίνεται ο Vincent ως pro?
Εύχομαι καλές καθημερινές απολαύσεις!!
Έχει διαφορά...στο λέω αυτό γιατί έχω ακούσει 3 διαφορετικά cd players μέσα σ'αυτά και το αδερφάκι του M1 transport...πολύ καλό αλλά ακριβό!!! Άσε που το KENWOOD δεν είναι και κανένα σοβαρό....βέβαια τα έχει βγάλει τα λεφτά του....14 ετών είναι..και έχει παίξει εκατομμύρια ώρες!!Μα άμα παίζει με το DAC τι σε νοιάζει; Το παν είναι να είναι εντάξει ο μηχανισμός του και να διαβάζει απροβλημάτιστα όλα τα δισκάκια. Από 'κει και πέρα η όποια «αναβάθμιση» του ήχου με αλλαγή cd player αλλά κρατώντας το ίδιο DAC ψυχολογική μόνο θα ήταν...
Το έχω δοκιμάσει.....είναι τραγικό!!!!καλώς ήρθες, δοκίμασε και κάποιο DVD player των 30 Ε, μπορεί να παίζει σωστότερα ο μηχανισμός του.
¨αν έρχεσαι στον ακριτικό Βόλο, στείλε πμ
Έχουμε γνωριστεί μήπως???Συντοπίτη καλησπέρα. Καλοάκουστα και με υγεία να τα χαρείς. Εκεί που τα πήγες (αν δεν κάνω λάθος δλδ, τον Κώστα), πολύ κακώς γιατί αυτοί δεν ακούνε με τα αυτιά, τα υπόλοιπα απο κοντά.
Tα σαμπ έφυγαν....δεν αντιμετωπίζω μπουμπουνιτά....το χαμηλό με τα βαρελάκια έχει σφίξει και όλα πάνε καλά!!Kαλοακουστα Νικολακη, και να προσεχεις τα "βαρελακια". Αληθεια απο μπασσα πως πας με τα CM στον μικρο χωρο σου; τα σαμπ που πηγαν;
Ωραίος!Tα σαμπ έφυγαν....δεν αντιμετωπίζω μπουμπουνιτά....το χαμηλό με τα βαρελάκια έχει σφίξει και όλα πάνε καλά!!
Ειναι στο προγραμμα να παρω γρανιτη 3εκ....Ωραίος!
Βάλε τα ηχεία πάνω σε μάρμαρο γιατί τώρα ακούς σε μεγάλο βαθμό το ξύλινο πάτωμα..
Δεν ξερω πιθανώς.Έχουμε γνωριστεί μήπως???
Πρεπει να ψαξουμε για ηχομονωτικα υλικα (φελλο φυλλο δεν βρισκω εδω παντως). Ειχα παλαιοτερα επανω σε μαρμαρο τα ηχεια, καμια διαφορα, δεν (απο)μονωνει!Ειναι στο προγραμμα να παρω γρανιτη 3εκ....