- Reaction score
- 15.469
το 'χω το 'χωκαι καμμια μεριδα φαγητο τυπου βιετναμ
και με τα τζιγαρακια ντου και τσι τσιχλες ντου και ολα ,
ε κι αν' εχουνε πιασει μιαολια φομωψη αυτος με τα τσιπρα απου πινει δε παθαινει πραμα
![Drinks :drinks: :drinks:](/forum/images/smilies/traditional/drinks.gif)
το 'χω το 'χωκαι καμμια μεριδα φαγητο τυπου βιετναμ
...το σκεφτηκα αυτο.. αντε να του επιτραπει ενα μπλουκαλΙ μικρο 500ml ανα 24ωρο ?αυτος με τα τσιπουρακια
Στείλτε την διακοπές για κανένα 2μηνο. Ετσι θα ακούτε άνετα μουσική όσο και οποτε θέλετε.Δεν μου εφτανε το υπολογιστικο αγος, εχω και την συζυγο ειναι τα πρωινα εδω εις την οικια
πηρε συνταξη δεν παει στο λυκειο πλεον οιμε οιμε
μολις ακουει δυνατα χαμηλωσετο χρηστο εκει που γινεται χαμος οταν πεζ οπερα το τριτο
εγω το πολυ να ακουσω καμια αρια
συμφωνικη μουσικη ακουω κατα βαση, μαλλον κατα 98%
Πως θα βγαλω χειμωνα;;
τοτε τα πραματα ειναι σε μια πολυ καλη βαση .. ευγε Μαεστρο..μRE Μαιμουμου μ αρεσουν οι δορς εχω και βινυλια![]()
Διότι νόμιζα πως με το θέμα τελικών έχεις κλείσειγιατι μου εβαλες τετοια φατσουλα αντι να γραψεις επι του θεματος![]()
![]()
κυριε WNET
Το έχουν ξανασυζητήσει !!!καλε συμφορουμιτες εχω μπει στον πειραζμο να αγορασω τον LAB GRUPPEN PDX3000
Τι λεει αυτος ο τελικος τον εχει ακουσει κανενας;
Να δω τι θα μου πουν και οι δοκτορες, γιατι το μηχανημα εχει αρκετα συστηματα
O Μεσιε Μπουτιας σου ειπε να με υιοθετησεις ΟΧΙ κατα το ημισυ ΑΛΛΑ καθ ολοκληριανΞεκίνα με το graphic EQ που το κατανοείς και νομίζω ήδη το χρησιμοποιείς, προχώρα στο parametric EQ αφού παίξεις και καταλάβεις τις παραμέτρους του (Frequency, Gain , Q) και "πτυχίο" θα πάρεις με τη χρήση του μικροφώνου που το συνοδεύει και της RTA![]()