christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.650
ΟΧΙ ειπε και ο Μεταξας και............
Όχι δε σου λέει ή όχι δεν το ακούει σε σταθμη αναφορά για να σου πεί (μάλλον)Τι ΟΧΙ;;
Μηπως εννοεις μετα ξηρου καυσιμου γιατι μονο ετσι μπορω να αντεξω την ηχορυπανση( άντε να τελειώσει ο κορονοϊός να πάμε προς ozora να γυρίσεις σπίτι ντίρλα για μια βδομάδα )
Ρε συ αυτοί ειναι χίπις. Τα έχει ψιλοπρολάβει αυτά.Μανέστρο εδώ δες γούστα να σου φύγει το κλαρίνο απ' τα χέρια!
( άντε να τελειώσει ο κορονοϊός να πάμε προς ozora να γυρίσεις σπίτι ντίρλα για μια βδομάδα )
Ωραίο είναι αυτό , μέχρι το 6,20 . Μετά αλλάζει και με χαλάει .Μανέστρο εδώ δες γούστα να σου φύγει το κλαρίνο απ' τα χέρια!
( άντε να τελειώσει ο κορονοϊός να πάμε προς ozora να γυρίσεις σπίτι ντίρλα για μια βδομάδα )
Ναι πρόλαβε το ...woodstockΡε συ αυτοί ειναι χίπις. Τα έχει ψιλοπρολάβει αυτά.
Να δώσει ο Κος Χρήστος 100 ευρώ είσοδο για να κυλιέται στις λάσπες χα χα. Δε γίνονται αυτά.Ναι πρόλαβε το ...woodstock
αλλά δεν πήγε!
Ας πάει τώρα στο "σύγχρονο" woodstock να ...ανοίξει το μάτι!
ναι αλλά δε θα κυλιέται μόνος του!Να δώσει ο Κος Χρήστος 100 ευρώ είσοδο για να κυλιέται στις λάσπες χα χα. Δε γίνονται αυτά.
Καλός o went αλλά εγω με την "τρομερή" κυρία τα έπινα φοιτητής με την κοινή μας τότε φίλη, που μάλιστα είναι απο Τρίκαλα, στο Sante στη θεσσαλονίκη και μας σέρβιρε η Όλια Λαζαρίδου χα χα (όχι η Όλια πρέπει να είχε φύγει, δε θυμάμαι καλά). Τα ξέρει αυτά ? χα χα.Που στα διαλα τα βρισκεις αυτα μρε Μεταλοφρικιο
Μπα ήταν η εποχή (αφου τα ξέρεις και πολυ καλλίτερα απο μένα , αστα αυτά) .... εγω ήμουν και συνεσταλμένο παιδί. Τώρα .... άστα να πάνε , περασμένα μεγαλεία ....
Είσαι άγριο αγόρι .