christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.650
Το επιθετο μου μοναδικο σε ολη την ΕλλαδαΤι είναι το ΝΤΡΟΥΜΠΑΛΗ ? χα χα
Το επιθετο μου μοναδικο σε ολη την ΕλλαδαΤι είναι το ΝΤΡΟΥΜΠΑΛΗ ? χα χα
Κοίτα ναι μπράβο της, φυσικά , για την ανάλυση ιστορικά. Βέβαια, οι Ραμστάιν είναι γνωστοί για τα προκλητικά τους βίντεο. Αλλά την ουσία δεν την έχει καταλάβει απόλυτα η λέκτορας και ένας Γερμανός το αισθάνεται και λίγο αλλιώς το βίντεο. Όποτε άκου και τη δική μου ανάλυση - πινελιά για να το δέσεις το γλυκό : Στην Γερμανία η έννοια εθνικισμός , πατριωτισμός θεωρούνται ταμπού λόγω της γνωστής ιστορίας τους αλλά και γιατί ιστορικά πριν τον Α' και Β' παγκόσμιο, ήταν μια συνένωση φυλών (πολύ παλιά) και κρατιδίων αργότερα. Οπότε δε τους βλέπεις ούτε να την συζητάνε , ούτε να τους κάνει λογική οι δυο αυτές έννοιες, όπως κάνει σε άλλους λαούς. Αντίθετα έχουν την έννοια της ένωσης (unity) που είναι όλοι οι Γερμανοί ενωμένοι , ότι αυτό σημαίνει για αυτούς. Πάντως δεν έχει την έννοια του πατριωτισμού (κάθως δεν υπήρχε πριν τον Χίτλερ, λόγω των κρατιδίων) και σίγουρα όχι του εθνικισμού (που έχει ταυτιστεί με τον Χίτλερ που τους "ενωσε"). Βάλε μέσα και την Ανατολική Γερμανία , ενα άλλο κομμάτι τους, που πολύ μετά ενώθηκε και αυτό.@thva Μπράβο ρε μάστορα. Μοναδική ανάλυση και εκτίμηση .
Μπράβο και παλι μπράβο.
Καλά για την ακρίβεια μπράβο στην Dr Alexandra Lloyd
Έτσι μπράβο, βαδίζεις στο σωστό δρόμο!το πηρα απ τον Γουιζι
Μ αρεσε και ειπα να το βαλω και στο θκομ νημα!!!!! να δω και τι θα πουν οι Μαστοροι
Ο Γουιζι το λεει βοθρε απ το βοθρος;;; η κατι αλλο που δεν το ξερω
A, η διάσημη εποχή του glamour Rock. Ωραία αγοράκια χα χα. Τώρα προκαλείς βέβαιa τον Μάρκου να πεί ... Ωραία κοριτσάκια χα χα. και να μη σε ξεπλένει τίποτε. Εγω τι ... χαζός είμαι νομίζεις που σου έβαλα ha ha και όχι like ?από τα νεανικά μας χρόνια
και ένα σύγχρονο cover-άκι
και ας πειράξουμε και λίγο τσι στίχοι...
...They call us problem child
We spend our lives on sound
We walk an endless mile
We are the youth gone wild
We stand up, we won't fall
We're one and one for all
The speakers on the wall
We are the youth gone wild...
Α, εγω δε ξέρω τίποτα χα χα. Εαν δεν μιλήσει ανοιχτά οι Κοι Χρήστος και Μάρκου εγω δεν τοποθετούμαι χα χα... επισης, επι της ευκαιριας ... η σχεση των Ραμμσταιν με το μεταλ, ειναι οσο η δικια μου με αυτο το ειδος... δηλαδη εντελως συμπτωματικη...και καμμια σχεση με υπαρχτα προσωπα ή καταστασεις...
Να μιλησω εγω ανοιχτα ΝΑΙ, τον κ. Μαρκου βγαλτον απ το καδρο δεν ξερ απο τετοια!!!!!Α, εγω δε ξέρω τίποτα χα χα. Εαν δεν μιλήσει ανοιχτά οι Κοι Χρήστος και Μάρκου εγω δεν τοποθετούμαι χα χα.
O wizzy ακούει και βλέπει, για αυτό να προσέχετε τι γράφετε...Βεβαια αν μιλησω ανοιχτα θα με κανει δυναμικη επιθεση ο Γουιζι ειναι καλο παιδι ,αλλα ακουει......
Αυτα που ακουει τι να κανουμε
μονο καποιος εντελως ανεγκεφαλος θα μπορουσε να τους θεωρησει ...@Decembered ας μας πεί αυτοί είναι τελικά φασίστες ή όχι.
Αυτά Κε χρήστο είναι διδακτορικό χα χα, δεν είναι διάβασμα.Να μιλησω εγω ανοιχτα ΝΑΙ, τον κ. Μαρκου βγαλτον απ το καδρο δεν ξερ απο τετοια!!!!!
Βεβαια αν μιλησω ανοιχτα θα με κανει δυναμικη επιθεση ο Γουιζι ειναι καλο παιδι ,αλλα ακουει......
Αυτα που ακουει τι να κανουμε
Σε οτι αφορα τον κ. Μαρκου θα πρεπει να διαβασει τα εξης βιβλια:
Ισορια της Μουσικης του KARL NEF, KAI TOY Εμιλ Βιλελμοζ εν αρχημετα
Την Μουσικη Ποιητικη του ΙΓΚΟΡ ΣΤΡΑΒΙΝΣΚΙ
Το εισαγωγη στο νοημα της Μουσικης του S. FINKELSTAIN
Το Αρχαια Ελληνικη Μουσικη του M.L. WEST
ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
Το βιβλιο του Παπανουτσου ΑΙΘΗΤΙΚΗ
Ολα του ΡΟΜΑΙΝ ΡΟΛΛΑΝ ολα ειπα!!!
Μετα ΑΝΤΟΡΝΟ κλπ κλπ Α....ξεχασα και τον Ερνεστ Φισερ
Η Μουσικη στους πρωτογονους πολιτισμους του BRUNO NETL
Να μη τον παραφορτωνω αυτα για σημερης
Εξετασεις τον Ιουνιο να δω την προοδο του
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ για διευκρινισεις ΠΕΡΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ
για!(ja!)Εγω δε νομίζω πάντως. Οι στιχοι τους δεν κατδεικνυουν κάτι τέτοιο. Μη σου πω το αντίθετο. Αυτοι δεν μιλάνε αλλά γενικα δε δινουν και συνεντευξεις. Μια φορα μόνο που αναγκαστηκαν είπαν οτι δεν εχουν σχεση καθόλου με φασιστες και μάλιστα το αντίθετο.