- Reaction score
- 19.636
Εκτός ότι δεν έχουν περάσει όλα απο ΔΣ ... και τα σύγχρονα που περνάνε δεν σημαίνει ότι με την αναπαραγωγή τους απο R2R δεν μπορεί κάτι να διασωθεί σε κάποιο βαθμό .... αλλά και επιεδή σε ξέρω ότι δεν το πιστεύεις αυτό (είχε ξανασυζητηθεί κάπου εαν θυμάσαι) .... γιατί όχι να "δημιουργηθεί" .... εγω δεν έχω πρόβλημα με αυτό καθώς σου έχω πει τη γνώμη μου ότι πρόκεται για ιλουσιον. Αυτά περί πλησιάσματος στην πραγματικότητα , όσοι τα λένε και τα πιστεύουν απο κατσκευαστές μέχρι χρήστες , είναι λάθος. Επίσης δεν πιστεύω όπως σου έχω πεί στην εξάλειψη όλων των "παραμορφώσεων" και ότι αυτό θα οδηγούσε σε καλύτερο ιλούσιον. Αυτό το έχω διαπιστώσει ακουστικά. Κια όπως σου έχω ξαναπεί , το πείραμα αυτό το έχουν κάνει οι κατασκευαστές εδω και πολλές δεκαετίες με χάλια αποτελέσματα και τα γνωρίζουν άσχετα τι λένε.Οι δε αποκλίσεις από τη γραμμικότητα ελέω αντιστάσεων στην εκάστοτε συστοιχία μπορεί να διαφοροποιούνταν ακόμα και μεταξύ τεμαχίων στην ίδια παρτίδα παραγωγής...
Οι πιθανές διχογνωμίες πάνω στη σημασία των R2R υλοποιήσεων στη σύγχρονη εποχή θα μπορούσαν να καταλυθούν στην επίγνωση ότι τα αναπαραγόμενα μουσικά έργα στη συντριπτική τους πλειοψηφία θα έχουν περάσει μέσα από Sigma Delta μετατροπείς κατά τα στάδια παραγωγής..