Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.394
οι ανω Κυριοι
Οι νέοι είναι πουριτανοί και πιο συντηρητικοί, απο τις παλιότερες γενιές, δεν το έχεις καταλάβει ; χα χα.

Τους σοκάρεις με την στάση σου, δεν μπορούν να το διαχειριστούν. Μπερδεύουν και την σοβαρότητα και σοβαροφάνεια με τον σεβασμό, είναι και η τεχνολαγνεία στην μέση, άσε οι κακομοίρηδες οι νέοι δεν ξέρουν τι στάση να κρατήσουν απέναντι σε ένα άτομο σαν εσένα. Μπερδεύονται.

😃 😃 😍

Υ.Γ. : και ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΣ.

Όσο δεν σπάς δε, τόσο λυσάζουνε. 😃

Last edited:

Reaction score
19.394
@wnet

Το μουσικό κουτί - τώρα το βλέπω σε επανάληψη, το έχασα την Τετάρτη - είχε τον Τόλη Φασόη απο τους Sharp Ties και άλλά ενδιαφέροντα. Τον έχω τον αυθεντικό δίσκο απο τότε, μια χαρά παίζει, καλή εγγραφή (τι λέει έχει μπάσο ; ή δεν το γράφανε τότε ; για δες, χα χα), κοιτάω αγορά (γιατί τότε γράφαμε και την ημερομηνία που αγοράζαμε τον δίσκο, στο εσώφυλλο) : Ιούνιος 1982. Τραγούδησε στα "κέρματα" το δικό του και το Once in a lifetime των Talking Heads. Το επόμενο επεισόδιο θα το δω οπωσδήποτε, έχει καλεσμένες κάτι φίλες. Η δικιά σου (μας) είπε και ένα αφιερωμένο στον άνδρα της Ορέστη Φαληρέα. 😃

Εύγε, η βαθμολογία ανέβηκε στο 9. Βαθμό 10 βάζει μόνο ο Κος Χρήστος και ο Θεός, τα έχουμε πεί. 😃 😍
Ειδική αναφορά στο Perfume.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.536
και ενώ η αναζήτηση της τέχνης σε ...40 κανάλια συνεχίζεται σε άλλα threads...
ας προσφέρω μουσικό διάλειμμα σχεδόν μονοκάναλο ... διότι ναι, τέχνη παράγεται ακόμη και στο δρόμο εκτός ακριβοπληρωμένων πολυκάναλων studios :p

Reaction score
19.394
σε ...40 κανάλια συνεχίζεται σε άλλα threads...
Τι ακόμη σκοτώνονται ; 😃

Υπερθεματίζω :

Εάν και δεν συμφωνώ με την ερμηνεία χα χα, αυτό δεν σημαίνει τίποτε και δεν έχει επίδραση πάνω μου.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.693
Εμεις ειμαστε προλεταριατο και οχι μεγαλοαστοι που ειστε εσεις Κυριε:p
Δεχομαστε χορηγια απο τους μεγαλοαστους να ψουνισουμε και εμεις οι καψεροι πολυκαναλο:p:p
Για να ανεβει το πολιτιστικο μας επιπεδο που ειναι πολυ χαμηλο:p

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.884
Members
38.254
Νεότερο μέλος
PanosLouis