Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
19.395
Βρέ μανία οι απανταχού ροκάδες και ποπάδες με το Ave Maria (Maraki). Μέχρι και η συμπάθεια μου η δικιά μου η Dolores το σκότωσε με τον Παβαρότι αλλά την δικαιλογόγησα (λανθασμένα, νέος ήμουν δεν ήξερα χα χα) ως Ιρλανδή και καθολική.

Αυτός δοκιμάζει τα καινούργια του πετάλια ; 😀 Και προσπαθεί να βασιστει ως μονάδα με την βοήθεια της τεχνολογίας και μόνο να πλησιάσει το συναίσθημα ;😀

Να. αυτά κάνουν views. 😀 Μέχρι και ο Jay J και οι "άλλοι" αυτοί όλοι με παραμέτρους του 1990's δουλεύουν , δηλαδή με άλμπουμ λογική ακόμη.

Οι πιο μορφωμένοι και ικανοί μουσικοί της τζάζ τα ίδια λάθη κάνουν. Νομίζουν ότι η τεχνική αρτιότητα τους μπορεί να ανατικαταστήσει την ουσία ή το individuality στο οποίο βασίστηκε όλη η ροκ, πόπ κλπ δισκογραφία. Και απορούν γιατί και τι φταίει και δεν πριχωράει το πράγμα ενώ είναι καλύτεροι τεχνικά, μουσικά κλπ. Ε, βρε φίλε τότε ακούμε κλασική, εάν είναι να έχουμε φτάσει σε "επίπεδο" τέτοιων απαιτήσεων. Δεν βλέπουν που όλη και η προώθηση της jazz πάλι προήλθε απο το jazz fusion και όχι απο αυτήν καθαυτήν την jazz σαν είδος. 😀

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan