Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

jag

Reaction score
30.016
Κάπως μοιάζει η φωνή του Chris Harms με του Johnny Cash or what...?

Ωραίο υποτιμημένο γκρουπάκι οι Lord Of The Lost
κατανοητό να μη σας αρέσουν, αξίζουν πάντως.

Reaction score
19.439

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.718
https://www.youtube.com/watch? v=GFsPZdkshJA&list=PLty85Pa7Q3MJCqApgyDOHy6QnJmt2Y1Cm Σταυρο η Μουσικη ειναι Μαγεια ;):drinks:Τωρα να πειραξω λιγο τον Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα:p Δυστυχως εισαι ολιγον τι μακρυα απο τα Ιωαννινα και δεν μπορεις να ακουσεις της κιθαρες οπως τις ακουω εγω απο τα 12αρια ΠΙ ΕΙ :p στην Musikverain:gamer:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.749
Δεν τα γνώριζα. Τα άκουσα πρώτη φορά απόψε. Πριν λίγες ώρες ζωντανά στον κήπο της βιβλιοθήκης, (μεταξύ και άλλων) με όμποε και πιάνο (μεταγραφή εννοείται).
Διαβάστε το άρθρο, είναι ενδιαφέρον.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.749
να ακούει κλασική ο Φιλ Κόλλινς δεν το περίμενα
Μα όλοι αυτοί οι προγκρέσιβ (καθώς και ορισμένοι χαρντροκάδες) των 70'ς ήταν παιδιά από ωδεία. Όλοι τους το πάλεψαν, άλλος λίγο άλλος περισσότερο, να φιάσουν ροκ με πρώτες ύλες από την κλασική.

Reaction score
19.439
Μα όλοι αυτοί οι προγκρέσιβ (καθώς και ορισμένοι χαρντροκάδες) των 70'ς ήταν παιδιά από ωδεία. Όλοι τους το πάλεψαν, άλλος λίγο άλλος περισσότερο, να φιάσουν ροκ με πρώτες ύλες από την κλασική.
Δεν το ξέρω. Κάποιοι ναι ... έχεις δίκιο. Οι νεότεροι όμως νομίζω περισσότερο καθως είναι όλοι σπουδαγμένοι πλέον και καλά κιόλας (ιδίως οι μεταλλάδες, no joke).

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.271
Νεότερο μέλος
Nice_kid