- Reaction score
- 18.347
Αυτό ωραίο τραγούδι. Είχε βγεί θυμάμαι λόγω εποχής της disco τότε ... αλλά ήταν κάτι πολυ περισσότερο. Το έκανε βέβαια αυτό και η Ντόνα Σάμμερ.Οχι ειναι αλλη ελπιζω να την αναρτηση ο Μαλμπορος
Αυτό ωραίο τραγούδι. Είχε βγεί θυμάμαι λόγω εποχής της disco τότε ... αλλά ήταν κάτι πολυ περισσότερο. Το έκανε βέβαια αυτό και η Ντόνα Σάμμερ.Οχι ειναι αλλη ελπιζω να την αναρτηση ο Μαλμπορος
Οχι ειναι αλλη ελπιζω να την αναρτηση ο Μαλμπορος
Ποιος μπήκε στο λογαριασμό του Μανέστρου μας;
Ο Κος Χρήστος εκτιμάει και έχει γνώση όλων των ειδών μουσικής. Ξέρει να ξεχωρίζει ποιά είναι καλά ή κακά, άσχετα εάν του αρέσει το είδος κάθε φορά ή όχι.Ποιος μπήκε στο λογαριασμό του Μανέστρου μας;
Ο Κος Χρήστος εκτιμάει και έχει γνώση όλων των ειδών μουσικής. Ξέρει να ξεχωρίζει ποιά είναι καλά ή κακά, άσχετα εάν του α΄ρσει το είδος κάθε φορά ή όχι.
Όπως κάθε σωστός μουσικός, καλλίτέχνης ή έστω υψηλής αισθητικής και αισθητήριου άνθρωπος.
Είσαι υπό επιτήρηση. Να ξέρεις.
Καλά ο Μάρκου θα σε βρίσει.@thva Μου επιτρεπεις να υποβαλω μια ερωτηξη στον Μαλμπορο και στον SANSUI DE CORAL;;
ΝΑΙ:- Το προβλημα της οντολογικης υποστασεως του αιθητικου φαινομενου-
Να δω τι θα γραψουν
Το χω@thva Μου επιτρεπεις να υποβαλω μια ερωτηξη στον Μαλμπορο και στον SANSUI DE CORAL;;
ΝΑΙ:- Το προβλημα της οντολογικης υποστασεως του αιθητικου φαινομενου-
Να δω τι θα γραψουν
Εχεις καταλάβει ότι γράφεις ό,τι νάναι ?Το προβλημα της οντολογικης υποστασεως του αιθητικου φαινομενου-
¨Όχι βρε συ. Ξέρει τι λέει (φιλοσοφικά). Για εμένα ήταν το πόστ. Το ¨έπιασα".Εχεις καταλάβει ότι γράφεις ό,τι νάναι ?
Χωρίς υποβαθύφωνα pele black ακούςΑκούω μουσική ρε γμτ ... και δεν μπορώ να ακούσω τι ποστάρετε.
Εεεεεε ; Δεν ακούω καλά. (ούτε βλέπω κοντά καλά)ακούς