Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.654

Για πειτε μας δουλεύουν καθόλου τα σαμπζ σας με αυτο το τραγούδι;

Πιστεύω με αυτό σίγουρα.

Με αυτό νιώθω την δόνηση απο τα ακουστικά, κάπως παράξενο λολ

(Μου έστειλε το bandcamp email για αυτό το άλμουμ σήμερα, δεν ξέρω πως νιώθω για αυτό ακόμα.)
Εντάξει η αλήθεια ειναι εκτός απο το τελευταίο τραγούδι δεν μπορω να πω πως μου αρεσε ιδιαίτερα το άλμπουμ, just funni bass go brrr

Reaction score
19.573
live-ακι σημερα… καλα τα κλαπατσιμπανα σπιτι αλλα σαν τα live δεν εχει…

View attachment 351751

View attachment 351752
Ναι σήμερα ήταν ο φωτισμός του δέντρου σε πολλούς δήμους και είχαν προγραμματιστεί πολλά. Τα χάλασε λίγο ο καιρός.

Reaction score
19.573
Σόρυ που διαταράσσω την ηρεμία σας. Έχει και χαλαρές στιγμές.

Δεν μας την διαταράσσεις. Μιας και πλέον οι νέες συνθέσεις κλασικής γίνονται για ταινίες και computer games λόγω ότι μόνο αυτά μπορούν να διαθέσουν χρήματα για κάτι τέτοιο και εσύ είσαι ειδικός στις ταινίες ..... επιβαρύνεσαι με το έργο να μας ποστάρεις εδώ ταινίες που έχουν κλασική μουσική κάθε είδους και κλίμακας (μόνο :D ) που ενδιαφέρει το Πρόεδρο και αρκετά μέλη της Επερεσίας. Φυσικά θα προταθείς και φαντάζομαι ο Κος Χρήστος θα κάνει αποδεκτή την πρόταση επιπλέον και για την θέση του υπεύθυνου μουσικής ταινιών εκτός των άλλων καθηκόντων που έχει επιφορτιστεί. 😍

No joke.

Εάν γίνεται (εαν υπάρχουν) και να ποστάρεις όλη την μουσική απο την όποια ταινία (απο spotify, youtube etc ) ακόμη καλύτερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.075
Members
38.286
Νεότερο μέλος
MichaelK