Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
539
Διαλεξε λοιπόν ποιο κομμάτι της πίτας σου αρέσει.Προσωπικα,είμαι μοναχοφαγας.
Επισης,ενημερωσε τον γουρλωματη πως το κλουβί του Αμιρ έχει χώρο για άλλον εναν τουλαχιστον.
Χρόνια Πολλά.

Αυτός είναι φανάτικ και σάικο και δεν φαίνεται και επαγγελματίας πραγματικός ... τώρα είδα το κανάλι του και είχα δεί κανά δυο βιντεάκια του ..... θα σου ποστάρω (αρκεί να το βρώ, το είχα σωσει σαν bookmark έναν καλό που κάνει επίσης τέτοιες συγκρίσεις).

Αυτός καλά .. τα βγάζει όλα άχρηστα. Εϊναι "στρατόπεδο" ο τύπος , χειρότερο και απο τους Hi End τους περίεργους. χα χα
Μην ασχολησε αυτα που λεει δεν εχουν καμμια σχεση με τον τιτλο ,τρελο clickbait .

Reaction score
21.486
Μην ασχολησε αυτα που λεει δεν εχουν καμμια σχεση με τον τιτλο ,τρελο clickbait .
¨Εχει το ίντερνετ απόψεις και ειδικών μάλιστα για τα πάντα. Αποδεικνύεις ότι θέλεις, ότι πετάει και ελέφαντας. :) Στο κάνω εγώ και με επιστημονικές εργασίες ακόμη ακόμη.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
17.735
Τα channels στο youtube μπορεί να λένε διάφορα υπερβολικά....
Στη γνώση μας και τη λογική μας έγκειται η δυνατότητα να τα σταχυολογήσουμε και να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα..

Η ιδέα να πάρει ένα μουσικό τεμάχιο και αφού το κάνει αναλογικό (με DAC) μετά να το ξανακάνει ψηφιακό (με ADC) και αυτό σε επανάληψη πολλές φορές (μέχρι όντως να ακούσουμε υποβάθμιση) είναι ωραιότατη και δείχνει πολλά.
Αν ο τύπος σου φαίνεται φανφάρας μπορείς να το κάνεις και μόνος σου...

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.092
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21