- Reaction score
- 21.486
Τι να πω ; (έκφραση) πες.Τίποτα.
(όχι όλους) ήθελα να γράψω.είτε επαγγελματίες του audio (όλους)
Last edited:
Τι να πω ; (έκφραση) πες.Τίποτα.
(όχι όλους) ήθελα να γράψω.είτε επαγγελματίες του audio (όλους)
Τι είπες:Ακούς τους άσχετους σαν τον φίλο μου τον Marlboro και τον εαυτό σου.![]()
Διαλεξε λοιπόν ποιο κομμάτι της πίτας σου αρέσει.Προσωπικα,είμαι μοναχοφαγας.
Επισης,ενημερωσε τον γουρλωματη πως το κλουβί του Αμιρ έχει χώρο για άλλον εναν τουλαχιστον.
Μην ασχολησε αυτα που λεει δεν εχουν καμμια σχεση με τον τιτλο ,τρελο clickbait .Χρόνια Πολλά.
Αυτός είναι φανάτικ και σάικο και δεν φαίνεται και επαγγελματίας πραγματικός ... τώρα είδα το κανάλι του και είχα δεί κανά δυο βιντεάκια του ..... θα σου ποστάρω (αρκεί να το βρώ, το είχα σωσει σαν bookmark έναν καλό που κάνει επίσης τέτοιες συγκρίσεις).
Αυτός καλά .. τα βγάζει όλα άχρηστα. Εϊναι "στρατόπεδο" ο τύπος , χειρότερο και απο τους Hi End τους περίεργους. χα χα
¨Εχει το ίντερνετ απόψεις και ειδικών μάλιστα για τα πάντα. Αποδεικνύεις ότι θέλεις, ότι πετάει και ελέφαντας.Μην ασχολησε αυτα που λεει δεν εχουν καμμια σχεση με τον τιτλο ,τρελο clickbait .
Τα channels στο youtube μπορεί να λένε διάφορα υπερβολικά....Μην ασχολησε αυτα που λεει δεν εχουν καμμια σχεση με τον τιτλο ,τρελο clickbait .
MoiΠοιος ειναι αυτος; δεν τον ξερωΟΥΣΤ
Θα φτιάξω δικιά μου Υπηρεσία.Εσυ ;;; ειχα εναν βοηθο καποτε απ οτι θυμαμαι αλλα τον εχω διαγραψει εδω και ενα χρονο![]()