Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.042
1730648604508.png

ΠΑΗ ΚΟΙΤΑ μρε πολυπριζο που εσιαξα θα δωκω ενα στο μελος THVA και τωρα σιαχνω αλλο ενα να το δωκω στον Χερ Ντοκτορ εσενα δε σε σιαχνω γιατι εισαι αντιριξιας :p ;):lol:

Reaction score
1.564
View attachment 347995
ΠΑΗ ΚΟΙΤΑ μρε πολυπριζο που εσιαξα θα δωκω ενα στο μελος THVA και τωρα σιαχνω αλλο ενα να το δωκω στον Χερ Ντοκτορ εσενα δε σε σιαχνω γιατι εισαι αντιριξιας :p ;):lol:
Ααααααα,κατάλαβα! Τώρα αποκτά νοημα η προηγουμενη φωτογραφία της παραλίας της Θεσσαλονικης! Εκεί θα καταλήξει από τα χέρια του Dr.Moustache!
Shiny Gnomes: Dr.Moustache
View attachment 347995
Αν δε βάλεις επιροδιωμενες πρίζες και ασημένια occ καλωδίωση,να ξέρεις ότι δεν παίζει.

Reaction score
1.564
Πολυ ωραιο Μουσικον Τεμαχιον :dance2: :dance2::dontmentionit::dance::errwhat:
Φτιάξε το πολυπριζο σύμφωνα με τις οδηγίες μου και το μουσικόν τεμάχιον θ' ακούγεται σαν αναφοράς.Θ' ακούγεται καλύτερα κι απ' το Crystal Cable του @thva.Ετσι θ' αναγκαστεί να μου το πουλήσει.

Reaction score
1.564
Δυστυχως δεν εχω αλλα καλωδια ΔΕΗ αυτουνο εχει 4 χιλ μονοκλωνο ΚΑΥΚΑΣ 7Ν :lol: ;) :dance2:
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ ;)
Επειδή το Καυκας είναι -0,5Ν δες εδώ τι έπαθε ο νεαρός.Αυτο που θα πάθεις κι εσύ όταν θα το αγοράσεις.

Reaction score
1.564
Δυστυχως δεν εχω αλλα καλωδια ΔΕΗ αυτουνο εχει 4 χιλ μονοκλωνο ΚΑΥΚΑΣ 7Ν :lol: ;) :dance2:
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ ;)
Αν κάνει μόνο για αυτά μην κάνεις τον κόπο να το δώσεις στον @thva.Τον έχω κάνει ψυχεδελα.Αν τον δεις,κυκλοφορεί πλέον σαν το χιππαριο-Βασίλη Τσιβιλίκα στην γνωστή ψυχεδελική Ελληνική ταινία.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.583
Δε ξέρει αυτός βρε Μαέστρο, είναι άβγαλτο, μωρό παιδί, μη το συνερίζεσαι, καλό είναι, λίγο ζαβό, αλλά θα στρώσει άμα μεγαλώσει.

Θα διαβάσει το βιβλίο του Θήβα και θα μάθει.
Μέχρι τότε, θα είναι ξύλο απελεκητο.

Reaction score
18.277
Τι ; Πήγες Θεσσαλονίκη στον @costas EAR Πρόεδρε ή είναι μηνυματάκι ότι ετοιμάζεσαι στα κοντά να πας ;

Να σου δώσω και ένα βιβλίο να του πας με προσωπική αφιέρωση. :D

Διανομή Θεσσαλονίκης και επιστημονικός σύμβουλος : Ear .
Investigation scoop, untold stories : Marlboro.

:D

View attachment 347995
Ωραιο ..πιο όμορφο απο το δικό μου. Λίγο μεγάλες οι διαδρομές των καλωδίων απο τις αποστάσεις των πριζών που βλέπω αλλά θα βγάλουμε ΜΚ 2. :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.287
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants