christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.042
Επειδή μπερδεύομαι,ποιες από τις σημαδούρες είναι τα ηχεία σου;
Ααααααα,κατάλαβα! Τώρα αποκτά νοημα η προηγουμενη φωτογραφία της παραλίας της Θεσσαλονικης! Εκεί θα καταλήξει από τα χέρια του Dr.Moustache!View attachment 347995
ΠΑΗ ΚΟΙΤΑ μρε πολυπριζο που εσιαξα θα δωκω ενα στο μελος THVA και τωρα σιαχνω αλλο ενα να το δωκω στον Χερ Ντοκτορ εσενα δε σε σιαχνω γιατι εισαι αντιριξιας
Αν δε βάλεις επιροδιωμενες πρίζες και ασημένια occ καλωδίωση,να ξέρεις ότι δεν παίζει.View attachment 347995
ΠΑΗ ΚΟΙΤΑ μρε πολυπριζο που εσιαξα θα δωκω ενα στο μελος THVA και τωρα σιαχνω αλλο ενα να το δωκω στον Χερ Ντοκτορ εσενα δε σε σιαχνω γιατι εισαι αντιριξιας
Φτιάξε το πολυπριζο σύμφωνα με τις οδηγίες μου και το μουσικόν τεμάχιον θ' ακούγεται σαν αναφοράς.Θ' ακούγεται καλύτερα κι απ' το Crystal Cable του @thva.Ετσι θ' αναγκαστεί να μου το πουλήσει.Πολυ ωραιο Μουσικον Τεμαχιον
Με καλωδιωση ΔΕΗ,κάνει μόνο για το στύλο της ΔΕΗ.Φωλια για τους πελαργούς.Τι θα ακουγεται σαν αναφορας μρε ΠΑΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
Επειδή το Καυκας είναι -0,5Ν δες εδώ τι έπαθε ο νεαρός.Αυτο που θα πάθεις κι εσύ όταν θα το αγοράσεις.Δυστυχως δεν εχω αλλα καλωδια ΔΕΗ αυτουνο εχει 4 χιλ μονοκλωνο ΚΑΥΚΑΣ 7Ν
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ
Αν κάνει μόνο για αυτά μην κάνεις τον κόπο να το δώσεις στον @thva.Τον έχω κάνει ψυχεδελα.Αν τον δεις,κυκλοφορεί πλέον σαν το χιππαριο-Βασίλη Τσιβιλίκα στην γνωστή ψυχεδελική Ελληνική ταινία.Δυστυχως δεν εχω αλλα καλωδια ΔΕΗ αυτουνο εχει 4 χιλ μονοκλωνο ΚΑΥΚΑΣ 7Ν
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ
Καταλαβαίνω ο,τι αν το αγόρασες πάνω από 0,001 ευρώ το μετρο,μεταφέρεσαι αυτομάτως στο νήμα Καλώδια και θύματα.7 Ν ΛΕΜΕ τι δεν καταλαβενς
Μ' αυτή την τιμή μήπως σου πρότεινε ν' αγοράσεις το κατάστημα κι εσύ νομισες το καλώδιο;852 ευρα το μετρο δεν ξερς;;; τωρα τα εχει φερει!!!!!!!
Τι ; Πήγες Θεσσαλονίκη στον @costas EAR Πρόεδρε ή είναι μηνυματάκι ότι ετοιμάζεσαι στα κοντά να πας ;
Ωραιο ..πιο όμορφο απο το δικό μου. Λίγο μεγάλες οι διαδρομές των καλωδίων απο τις αποστάσεις των πριζών που βλέπω αλλά θα βγάλουμε ΜΚ 2.View attachment 347995