Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.591
ετοιμάσου να επενδύσεις.
Άλλοι επενδύουν σε μετοχές, άλλοι στη δουλειά τους, άλλοι σε γη και σπίτια, άλλοι σε χρυσό και έργα τέχνης, κι οι χαϊεντάδες επενδύουν σε καλώδια. 🤣

Επενδύστε και σεις σε καλώδια κύριοι, μπορείτε.😁

Για να πχιάσουν τόπο τα λεφτά σας, και να αβγατίσει το κεφάλαιο, η καλύτερη επένδυση, καβλώδια. 😜🤪

Σήμερα δίνετε 1000€, αύριο ένα 500-σαρικο το πουλάτε και με το ζόρι.
Και γ@μώ τις επενδύσεις. Χρυσή ευκαιρία, τρέξτε χωριανοί, πετάξτε μετοχές, πουλήσετε τα χωράφια, πάρτε καβλώδια για όλα τα λεφτά, επενδυτές μουυυυυυ! 😁🤪😜🤣

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.017
Άλλοι επενδύουν σε μετοχές, άλλοι στη δουλειά τους, άλλοι σε γη και σπίτια, άλλοι σε χρυσό και έργα τέχνης, κι οι χαϊεντάδες επενδύουν σε καλώδια. 🤣

Για να πχιάσουν τόπο τα λεφτά σας, και να αβγατίσει το κεφάλαιο, η καλύτερη επένδυση, καβλώδια. 😜🤪

Και γ@μώ τις επενδύσεις. Χρυσή ευκαιρία, τρέξτε χωριανοί, πετάξτε μετοχές, πουλήσετε τα χωράφια, πάρτε καβλώδια για όλα τα λεφτά, επενδυτές μουυυυυυ! 😁🤪😜🤣
το ...επενδύεις το καλώδιο? :p

Reaction score
1.568

Στον ήχο επενδύουν,κ. χρηματιστα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.591
Στον ήχο επενδύουν,κ. χρηματιστα!
Εγώ λέω να αφήσετε τις επενδύσεις σε ηχοκαβλώδια, και να πάρετε κάνα χωράφι καλύτερα.

Για "επενδύσεις" άμα μιλάμε δηλαδή.

Γιατί άμα είναι απλώς να ξοδεύετε λεφτά, ξοδέψτε όπου θέλετε, εννοείτε, αλλά γω θα πρότεινα στη γειτόνισσα. Ας τα φάει αυτή. Τι; Δεν αξίζει; Τότε σε άλλες γκόμενες.

Reaction score
1.568
Εγώ λέω να αφήσετε τις επενδύσεις σε ηχοκαβλώδια, και να πάρετε κάνα χωράφι καλύτερα.

Γιατί άμα είναι απλώς να ξοδεύετε λεφτά, ξοδέψτε όπου θέλετε, εννοείτε, αλλά γω θα πρότεινα στη γειτόνισσα. Ας τα φάει αυτή. Τι; Δεν αξίζει; Τότε σε άλλες γκόμενες.
Και χωράφια έχουμε κι αν χρειαστεί στα χωράφια θα στήσουμε συστήματα.Γκομενες που να σου τα τρώνε;Πολύ συνηθισμένο.Η επιτυχία είναι να τους τα τρως εσύ και να τα χαλάς σε καλώδια.

Reaction score
1.032
Εγώ όχι, αγοράζω μόνο, δεν πουλάω ποτέ. Σας την έφερα, 1-0.
σαν τα bitcoin ένα πράμα

ε καλά άμα η γειτόνισσα πάρει πολύμπριζα με τα λεφτά μου άσε το παίρνω μόνος μου :lolsign:

Reaction score
1.568
View attachment 347995
ΠΑΗ ΚΟΙΤΑ μρε πολυπριζο που εσιαξα θα δωκω ενα στο μελος THVA και τωρα σιαχνω αλλο ενα να το δωκω στον Χερ Ντοκτορ εσενα δε σε σιαχνω γιατι εισαι αντιριξιας :p ;):lol:
Αν ακολουθήσεις επακριβώς τις οδηγίες μου για την κατασκευή του πολυπριζου σου θα δεις που θα εκτοξευθεί η απόδοση του συστήματος σου!
Πιστοποίηση από τους δικούς μου.
The Pynnacles: Into the Stratosphere

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
135.591
Σου είπα εγώ ότι θα τα βρείτε και είστε ίδιοι. Δεν σου το πα. :D
Όχι ρε, εγώ δε κάνω τέτοια, εγώ τα τρώω στις γυναίκες και στα ταξίδια
(αλλά τα τρώω και στα σαμπ και στις μπριζόλες).

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.287
Members
38.169
Νεότερο μέλος
Prants