Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.744
Malimpore ;)Αυτο το Μουσικον Τεμαχιον το ακουσες στην Εκθεση η ακουγες ενα κοντρα μπασσο ενα πιανο ισως κιθαρα και μια φωνη απο τα εκθεσιακα σεταπια:lol:
Άσε γιατί αν και Σωστακοβιτς δε μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του.Να τι εδωσα στον @marlboro για να του παίξουν στην έκθεση και μάλιστα σε χρυσό cd 24k!
The Byrds: Thoughts and words

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.146
Άσε γιατί αν και Σωστακοβιτς δε μπορεί να σώσει ούτε τον εαυτό του.Να τι εδωσα στον @marlboro για να του παίξουν στην έκθεση και μάλιστα σε χρυσό cd 24k!
The Byrds: Thoughts and words
έχει δίκαιο νομίζω ο πρόεδρας που λέει "με' αυτές τις παλιοηχογραφήσεις που ακούει ο ΠΑΗ... διαφορές στα καλώδια των μάραναν..."

τέλος πάντων.... ένα που άκουγα πιτσιρικάς:

Reaction score
1.744
έχει δίκαιο νομίζω ο πρόεδρας που λέει "με' αυτές τις παλιοηχογραφήσεις που ακούει ο ΠΑΗ... διαφορές στα καλώδια των μάραναν..."

τέλος πάντων.... ένα που άκουγα πιτσιρικάς:
Διευκρινίζω ότι οι καρδούλες είναι αποκλειστικά για το τραγουδι.
Να συμπεράνω ότι όταν σιτεψες,χάλασες;Η μουσική δεν έχει ηλικία και ο χαιφιντελισμος δεν έχει ηχογραφήσεις.Απολαμβανω τις διαφορές που υπάρχουν με το τσουβαλι σε καλώδια και αξεσουάρ στις παλιοηχογραφήσεις μου γι αυτό θεωρώ τον εαυτό μου πρώτα μουσικόφιλο και μετά μηχανηματακια.Ακομη και το κάτωθι παλιοηχογραφημενο αριστούργημα μ' έχει κάνει ν' απορρίψω συσκευές, καλώδια και στηρικτικα από τις πρώτες νότες:
Art Guy: Where you wanna go
Σ' αυτό το τραγούδι,υπήρξε καλώδιο που δεν ξεχώριζε την fuzz κιθάρα από την ρυθμική.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.146
Να συμπεράνω ότι όταν σιτεψες,χάλασες;Η μουσική δεν έχει ηλικία
ότι σιτεψα καμια αμφιβολια…. ότι χαλασα γιατι? επειδη δε με αυγκινουν οπως παλια οι Byrds? ισα ισα με τα χρονια οι μουσικοι οριζοντες διευρυνθηκαν… απο κλασικη κ ηπειρωτικα μοιρολογια μεχρι trance κ metal…. επιβεβαιωνει ο προεδρας!

Reaction score
18.407
απο κλασικη κ ηπειρωτικα μοιρολογια μεχρι trance κ metal…. επιβεβαιωνει ο προεδρας!
Μόνο για τα δύο πρώτα επιβεβαιώνει. :D :D 😍

Και να έρχονταν και δεύτερα ώστε να υπάρχει διεύρυνση και εξέλιξη , όχι πρώτα που τα αναφέρεις. Είναι λίγο ύποτπη η σειρά που τα έβαλες. Του στήνεις παγίδα ώστε να πεί ναι ε ; :D 😍

Reaction score
1.744
ότι σιτεψα καμια αμφιβολια…. ότι χαλασα γιατι? επειδη δε με αυγκινουν οπως παλια οι Byrds? ισα ισα με τα χρονια οι μουσικοι οριζοντες διευρυνθηκαν… απο κλασικη κ ηπειρωτικα μοιρολογια μεχρι trance κ metal…. επιβεβαιωνει ο προεδρας!
Χαλασες διότι έπαψες να παθιάζεσαι και το πάθος δε μοιράζεται.Αυτο το πάθος είναι από τα λίγα θετικά που παρέμειναν όταν σιτεψα.Κι από τα λίγα για τα οποία έχω κατηγορηθεί.Η κατηγορία είναι παλιμπαιδισμος.
Malimpore ;)Αυτο το Μουσικον Τεμαχιον το ακουσες στην Εκθεση η ακουγες ενα κοντρα μπασσο ενα πιανο ισως κιθαρα και μια φωνη απο τα εκθεσιακα σεταπια:lol:
Κυρ-Χρηστο,όλα αυτά τα όργανα,τα έχεις ακουσει είτε στο σύστημά σου είτε στο καλύτερο σύστημα που έχεις ακούσει;Ξεχωρίζουν π.χ. ενα-ενα τα 10,20 βιολιά;

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.140
.Ακομη και το κάτωθι παλιοηχογραφημενο αριστούργημα μ' έχει κάνει ν' απορρίψω συσκευές, καλώδια και στηρικτικα από τις πρώτες νότες:
Mρε ΠΑΗ στο θκομ σεταπιον αυτα περι ξεχωριΖμου :lol: των κιθαριων :gamer: ;)ειναι αστεια πραγματα
Κυρ-Χρηστο,όλα αυτά τα όργανα,τα έχεις ακουσει είτε στο σύστημά σου είτε στο καλύτερο σύστημα που έχεις ακούσει;Ξεχωρίζουν π.χ. ενα-ενα τα 10,20 βιολιά;
Ναι ειπαμε θα το ματαπουμε;;;;;; ΝΑΙ και ΝΑΙ κυρ ΠΑΗ παλιοπανκιο :p

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.140
Για πεμε μρε ΠΑΗ με την ηχορυπανση :gamer: που ακους Ωχ συγνωμη ''μουσικη '':roflmao: ηθελα να πω:geek: με την τεραστια εμπειρια που εχεις ποια καλωδια αποδιδουν καλυτερα τα Πανκια;;;;;
Ιντερκονεκτ, ηχειων και ρευματος δωσε μας τα φωτα!!!:p

Reaction score
1.744
Για πεμε μρε ΠΑΗ με την ηχορυπανση :gamer: που ακους Ωχ συγνωμη ''μουσικη '':roflmao: ηθελα να πω:geek: με την τεραστια εμπειρια που εχεις ποια καλωδια αποδιδουν καλυτερα τα Πανκια;;;;;
Δώσε ποσα για να προτείνω.Η σε είδος,π.χ.ποσα κατσίκια για το ρεύματος;

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.140
ΕΧΩ audioquest, van den hul ,kai ecosse, προτεινεις κατι καλυτερο;;;; :lol:
Τα κουδουνια απ τα γιδια σε αρεσαν;;;; εχουν υψηλοτατη πιστοτητα ιδιως στης αρμονικες ειναι στο θεο :lol:

Reaction score
1.744
ΕΧΩ audioquest, van den hul ,kai ecosse, προτεινεις κατι καλυτερο;;;; :lol: :lol:
Δώσε τα στις κατσίκες για να τα μασήσουν και να μη χαλάσουν τα δόντια τους όπως τα sticks που είναι για σκύλους.Εγω αυτά τα είχα πριν από 35 χρόνια και εσύ τα πηρες τώρα στα γεράματα;ΔΕΝ παίζουν! Αν σου ξεχωριζει το VDH τα βιολιά τότε πρέπει να είναι η μοναδική περίπτωση που μαϊμού καλώδιο παίζει καλύτερα από το αυθεντικό.

Reaction score
1.744
Το κάτωθι αντιπροσωπευτικότατον μουσικόν τεμαχιον(φιλέτο) αποδίδει κάλλιστα μόνο με Neotech παντού.Παντου όμως!

The Strollers: Get lost child

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.140
Τα εχει ο αντιπροεδρας της ΕΒΙ Ιωαννινων και τα εφερε σε μενα για αξιολογηση τα ειχα ενα μηνα :pΜε την καμια δεν φτανουν τα ΔΕΗ:gamer:Μρε πανκιο τι δεν καταλαβενς εχω απ την κολονα της ΔΕΗ μεχρι το σεταπιον :p ενα :pΕΝΑ:p καλωδιο :p

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.146
Το κάτωθι αντιπροσωπευτικότατον μουσικόν τεμαχιον(φιλέτο) αποδίδει κάλλιστα μόνο με Neotech παντού.Παντου όμως!

The Strollers: Get lost child

δηλαδή εγώ που το άκουσα με κοινά μαύρα καλώδια ρεύματος, sommer του 1€/m interconnect από το dac μέχρι τον παθητικό προ & Oyaide από τον προ στα ενεργά.... έχω χάσει πράμα ε? :p

Reaction score
1.744
δηλαδή εγώ που το άκουσα με κοινά μαύρα καλώδια ρεύματος, sommer του 1€/m interconnect από το dac μέχρι τον παθητικό προ & Oyaide από τον προ στα ενεργά.... έχω χάσει πράμα ε? :p
Να πεις στον φίλο σου να μην κάνει μισές καλωσυνες.Να σου στείλει και ρεύματος.Στρωμενο!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki