Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.233
Για πεμε μρε ΠΑΗ με την ηχορυπανση :gamer: που ακους Ωχ συγνωμη ''μουσικη '':roflmao: ηθελα να πω:geek: με την τεραστια εμπειρια που εχεις ποια καλωδια αποδιδουν καλυτερα τα Πανκια;;;;;
Ιντερκονεκτ, ηχειων και ρευματος δωσε μας τα φωτα!!!:p
εξαρτάται αν έχεις πολύμπριζο της ίδιας εταιριας η όχι
Oyaide από τον προ στα ενεργά
πέτα τα αυτά τα απλά να πάρεις απο τα άλλα τα poopenfartium alloy.

λοιπόν δυστυχώς δεν κατάφερα να συναντιθώ με τον κυριο χρήστο στο πρόεδρικό μέγαρο το σκ που είχα πάει, δεν πειράζει άλλη φορά θα τηλεφωνήσω. (καλά οπουδφήποτε δηλαδή, αλλα για πλάκα είπα το προεδρικό μέγαρο.)

Last edited:

Reaction score
18.408
αποδίδει κάλλιστα μόνο με Neotech
Κάτσε τώρα. Θέτεις μια καινούργια παράμετρο. Δηλαδή πρέπει να εξετάζουμε και το κάθε τραγούδι με κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο, εάν θέλουμε να είμαιστε απόλυτα σωστοί.

Ούτε εγώ που είμαι Χαιεντάς δεν πληρώ τέτοιο κριτήριο. :D Μόνο ο Θεός και μόνο εάν έχει φτιάξει παράλληλα σύμπαντα μπορεί να το καταφέρει αυτό ή ανασυνθέτοντας ή αποθηκεύοντας την χαμένη ή και όχι αντίστοιχα πληροφορία απο τις μαύρες τρύπες.

Reaction score
1.744
Κάτσε τώρα. Θέτεις μια καινούργια παράμετρο. Δηλαδή πρέπει να εξετάζουμε και το κάθε τραγούδι με κάποιο συγκεκριμένο καλώδιο, εάν θέλουμε να είμαιστε απόλυτα σωστοί.

Ούτε εγώ που είμαι Χαιεντάς δεν πληρώ τέτοιο κριτήριο. :D Μόνο ο Θεός και μόνο εάν έχει φτιάξει παράλληλα σύμπαντα μπορεί να το καταφέρει αυτό ή ανασυνθέτοντας ή αποθηκεύοντας την χαμένη ή και όχι αντίστοιχα πληροφορία απο τις μαύρες τρύπες.
Δεν ανέφερα για το κάθε τραγούδι αλλά για το μουσικό είδος που ζήτησε ο κ.Χρηστος.Και φυσικά,παινεψα το σπίτι μου.

Reaction score
1.744
Κ. Χρήστο,βλέπω ότι σου αρέσουν και τα εξωτικά μουσικά τεμάχια.Παρε λοιπόν άλλο ένα που παίζει καλά μόνο με Tiglon λόγω εντοπιότητος:
The Mops: Blind bird

Reaction score
18.408
Δεν ανέφερα για το κάθε τραγούδι αλλά για το μουσικό είδος που ζήτησε ο κ.Χρηστος.Και φυσικά,παινεψα το σπίτι μου.
Α, τότε πάμε πάλι ...αλλου. Εάν κάθε ηχείο ή καλώδιο δύναται ή είναι δυνατόν να δύναται να παίζει εάν όχι όλα, έστω τουλάχιστον κάπως αρκετά (έστω δυο τρία) απο τα είδη της μουσικής. Το ίδιο ισχύει και για τα καλώδια.

Εχεις κάποιες σκέψεις για αυτό ;

Πάντως εάν η απάντηση είναι αρνητική και πρέπει και να την κάνουμε μάλλον και για όλα τα άλλα μηχανήματα της αλυσίδας .... καταλαβαίνεις ότι οι συνδυασμοί είναι άπειροι. Μόνο τα καλώδια και το είδος μουσικής να πάρουμε είναι ήδη πάρα πολλοί.

Reaction score
1.744
Α, τότε πάμε πάλι ...αλλου. Εάν κάθε ηχείο ή καλώδιο δύναται ή είναι δυνατόν να δύναται να παίζει εάν όχι όλα, έστω τουλάχιστον κάπως αρκετά (έστω δυο τρία) απο τα είδη της μουσικής. Το ίδιο ισχύει και για τα καλώδια.

Εχεις κάποιες σκέψεις για αυτό ;

Πάντως εάν η απάντηση είναι αρνητική και πρέπει και να την κάνουμε μάλλον και για όλα τα άλλα μηχανήματα της αλυσίδας .... καταλαβαίνεις ότι οι συνδυασμοί είναι άπειροι. Μόνο τα καλώδια και το είδος μουσικής να πάρουμε είναι ήδη πάρα πολλοί.
Άλλον θέλησα να πειράξω κι άλλος "τσίμπησε".Εκτός αν προσποιήθηκε ότι "τσίμπησε".

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.143
Mρε ΠΑΗ πιστευς :gamer: αυτο το Μουσικον Τεμαχιον ακουγεται το ιδιο στο θκομ σεταπιον με το θκος :lol: :gamer: Να σε βαλω και ενα χαιδιαρικο Μουσικον Τεμαχιον:dance2:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.143
Και ενα δωρακι:) να με πεις πως το ακους σε ολο το φασμα 20 hz-20Khz:lol:

Reaction score
18.408
Άλλον θέλησα να πειράξω κι άλλος "τσίμπησε".Εκτός αν προσποιήθηκε ότι "τσίμπησε".
Α, ξέχασα να βάλω γελάκι. Αλλά άσχετα με αυτό μην σε απασχολεί τι λέω εγώ για διάφορα. Εννοείται ότι προσποιήθηκα.

:D

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.146
Mρε ΠΑΗ πιστευς :gamer: αυτο το Μουσικον Τεμαχιον ακουγεται το ιδιο στο θκομ σεταπιον με το θκος :lol: :gamer: Να σε βαλω και ενα χαιδιαρικο Μουσικον Τεμαχιον:dance2:
1) Γιατί βαζεις κομμάτια που δεν έχεις ακούσει ΠΟΤΕ?
ζάπινγ 5 δευτερολέπτων, λίγο γκάπα/γκούπα.... και οκ?

2) Αν και δεν είμαι ο ΠΑΗ απαντάω :) Εννοείται πως δεν ακούγεται σαν το δικό σου το σετάπιον του ΠΑΗ και του καθενός, αφού το θκος είναι για τα πανηγύρια (κυριολεκτικά.... για αυτό πωλείται) τα χουμε ξαναπεί πολλές φορές... θες να τ' ακούσεις κι απ' τον ΠΑΗ?

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.143
Ωχ Ωχ επιθεση απ τον Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα μαλλον επειδη :lol: εισηλθα στο'' ρεπερτοριο του''
Θα κανεις κονε με τον ΠΑΗ θελω ριβιου για καλωδια:lol::p

Reaction score
1.233
Ωχ Ωχ επιθεση απ τον Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα μαλλον επειδη :lol: εισηλθα στο'' ρεπερτοριο του''
Θα κανεις κονε με τον ΠΑΗ θελω ριβιου για καλωδια:lol::p
Ε του έστειλε ο μαρλμπορος ιντερκονετ, ας προσφερθεί ο παης για κανενα ρεύματος η κανα πολυμπριζο

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.143
Μακι του εχω πει να του δωκω ενα αλλα ειναι μεγαλο λεει και δεν το θελει :lol:πολυπριζο εννοω :gamer:
και ενα ιντερκονεκτ μπορω να του δωκω RG59 αριστο των αριστων ιντερκονεκτ χαμηλα μεσαια υψηλα εξτρα πριμα γκουτ;)

Reaction score
1.233
και ενα ιντερκονεκτ μπορω να του δωκω RG59 αριστο των αριστων ιντερκονεκτ χαμηλα μεσαια υψηλα εξτρα πριμα γκουτ;)
Δεν ειναι και πολυ εύκαμπτο αυτό για αυτο σου αρνήθηκε :D

Reaction score
1.744
Ε του έστειλε ο μαρλμπορος ιντερκονετ, ας προσφερθεί ο παης για κανενα ρεύματος η κανα πολυμπριζο
Εγώ ο,τι χάρισα,χάρισα.Τωρα μόνο πουλώ για αναβάθμιση η για υποβάθμιση Θα δείξει.

Reaction score
1.744
Επειδή δεν γνωρίζω αν θα το αντέξεις,κάθησε πρώτα.

Reaction score
1.233
Κάποιες φορές πρέπει να πληρώσεις για να μάθεις.Γι αυτό ο,τι πουλώ είναι με δοκιμή.
Δεν εχω ξαναδει να γίνεται κάτι τέτοιο μπράβο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki