Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
1.233
Α ρε παη που ησουν οταν ηθελα να δοκίμασω τα neotech και τα πήρα (επειδή δεν είχα άλλο τρόπο να τα δοκίμασω) και μετά δεν είχα τι να τα κάνω. (Αλλα τα αντάλλαξα με ενα dap δεν παραππονιεμαι)

Παρεμπιπτόντως, αμα το κανεις DIY, ultra μαζοχιστικο καλώδιο, πραγματικό βασανιστήριο. Ακου εκει 8 στρώσεις η πόσες εχει. Οχι ρε βαλτε 100

και στην συναρμολόγηση και στην χρήση. Ηταν ποιο χοντρό απο γα καλώδια ηχείων μου. Και άλλαξα πρέπει 3-4 βύσματα για να βρω ενα που χωρούσε σε αυτή τη μπούρδα

1731352834762.jpeg

Κοίτα εκεί.. Αυτο το καλώδιο δημιουργήθηκε απλα για να βασανίζει τους καλωδιακους (το αξίζουν)

Last edited:

Reaction score
1.744
Α ρε παη που ησουν οταν ηθελα να δοκίμασω τα neotech και τα πήρα (επειδή δεν είχα άλλο τρόπο να τα δοκίμασω) και μετά δεν είχα τι να τα κάνω. (Αλλα τα αντάλλαξα με ενα dap δεν παραππονιεμαι)

Παρεμπιπτόντως, αμα το κανεις DIY, ultra μαζοχιστικο καλώδιο, πραγματικό βασανιστήριο. Ακου εκει 8 στρώσεις η πόσες εχει. Οχι ρε βαλτε 100

και στην συναρμολόγηση και στην χρήση. Ηταν ποιο χοντρό απο γα καλώδια ηχείων μου. Και άλλαξα πρέπει 3-4 βύσματα για να βρω ενα που χωρούσε σε αυτή τη μπούρδα

View attachment 348931
Κοίτα εκεί.. Αυτο το καλώδιο δημιουργήθηκε απλα για να βασανίζει τους καλωδιακους (το αξίζουν)
Τα καλώδια σε τιμώρησαν γιατί δεν τα εκτίμησες.Επρεπε να βάλεις βαθιά το χεράκι στην τσέπη και να πάρεις Neotech occ βύσματα όπως το καλωδιο.Την επόμενη φορά να πάρεις Neotech occ ασήμι.με τα σωστά βύσματα.Σαν αυτό που έχει ο ειδικός.

Reaction score
1.233
Τα καλώδια σε τιμώρησαν γιατί δεν τα εκτίμησες.Επρεπε να βάλεις βαθιά το χεράκι στην τσέπη και να πάρεις Neotech occ βύσματα όπως το καλωδιο.Την επόμενη φορά να πάρεις Neotech occ ασήμι.με τα σωστά βύσματα.Σαν αυτό που έχει ο ειδικός.
μογκαμάκι και πολύ ειναι (δεν με νοιάζει μαρκα απλα μου αρέσουν τα μογκαμια γιατι είναι πολύ μαλακά, οχι οσο τα άλλα καλώδια)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.019
Γι'αυτό παίζουν και σωστά, επειδή εκτός του ότι μετράνε σωστά, δεν είναι και κουρσούμια.

Αντιθέτως μάλιστα, όπως πολύ σωστά είπες, είναι εξαιρετικά ευλύγιστα, πράγμα που σίγουρα δεν είναι τόσο απλό ως κατασκευαστικός στόχος για να επιτευχθεί, μάλιστα σε συνδυασμό με την υψηλή ανθεκτικότητα σε εφελκυσμό, πράγμα που τυπικά θα δοκιμαστεί στην σκληρή επαγγελματική χρήση (μικροφώνου).

Σημαντικό προσόν το να είναι ευλύγιστο, ιδιαίτερα εύκαμπτο, που το έθεσε κι ο τζκαρ με το καλώδιο ρεύματος σιλικόνης, από σίδερο. Και γενικώς έχει χρησιμοποιηθεί το καλώδιο σιλικόνης στο audio, και γω έχω βάλει σε κατασκευές μου, που σε αντίθεση με το τεφλόν, είναι πραγματικά εύχρηστη επιλογή.

Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που όλα τα καλώδια ρεύματος οικιακής χρήσης είναι πολύκλωνα, ώστε να μην είναι κουρσούμια, σαν αυτά τα σκληρά μονόκλωνα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Ειδάλλως τι πιο απλό, απ'το να βάλουν 3 μονόκλωνους αγωγούς κι άντε γεια. Αυτό είναι το μόνο εύκολο.

Δυστυχώς πολλές χαϊεντιές καβλώδια είναι εντελώς κουρσούμια, δύσχρηστα και κατά βάση ακατάλληλα για τέτοια χρήση.

Όπως το είπες, καλά τους (μας) κάνουν.
Τα θέλει ο κωλος τους (μας).

Reaction score
1.744
Γι'αυτό παίζουν και σωστά, επειδή εκτός του ότι μετράνε σωστά, δεν είναι και κουρσούμια.

Αντιθέτως μάλιστα, όπως πολύ σωστά είπες, είναι εξαιρετικά ευλύγιστα, πράγμα που σίγουρα δεν είναι τόσο απλό ως κατασκευαστικός στόχος για να επιτευχθεί, μάλιστα σε συνδυασμό με την υψηλή ανθεκτικότητα σε εφελκυσμό, πράγμα που τυπικά θα δοκιμαστεί στην σκληρή επαγγελματική χρήση (μικροφώνου).

Σημαντικό προσόν το να είναι ευλύγιστο, ιδιαίτερα εύκαμπτο, που το έθεσε κι ο τζκαρ με το καλώδιο ρεύματος σιλικόνης, από σίδερο. Και γενικώς έχει χρησιμοποιηθεί το καλώδιο σιλικόνης στο audio, και γω έχω βάλει σε κατασκευές μου, που σε αντίθεση με το τεφλόν, είναι πραγματικά εύχρηστη επιλογή.

Αυτός είναι κι ο κύριος λόγος που όλα τα καλώδια ρεύματος οικιακής χρήσης είναι πολύκλωνα, ώστε να μην είναι κουρσούμια, σαν αυτά τα σκληρά μονόκλωνα των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων. Ειδάλλως τι πιο απλό, απ'το να βάλουν 3 μονόκλωνους αγωγούς κι άντε γεια. Αυτό είναι το μόνο εύκολο.

Δυστυχώς πολλές χαϊεντιές καβλώδια είναι εντελώς κουρσούμια, δύσχρηστα και κατά βάση ακατάλληλα για τέτοια χρήση.

Όπως το είπες, καλά τους (μας) κάνουν.
Τα θέλει ο κωλος τους (μας).
Τι να γίνει,το τεφλόν είναι η καλύτερη μόνωση,ευλύγιστα μου καλώδια.Καμφθειτε ελεύθερα.

Reaction score
1.744

View attachment 348931
Μάκη,αφού δε μπορείς και για να μη γίνεις κομμωτής,η αντιπροσωπεία της Neotech είναι στη Θεσσαλονίκη.Μου στέλνει τα καλώδια με το κλειδί στο χέρι.

Reaction score
1.744
Mρε ΠΑΗ πιστευς :gamer: αυτο το Μουσικον Τεμαχιον ακουγεται το ιδιο στο θκομ σεταπιον με το θκος :lol: :gamer: Να σε βαλω και ενα χαιδιαρικο Μουσικον Τεμαχιον:dance2:
Σου απαντώ τώρα που κοιμάσαι ώστε να πιστέψεις ότι είδες εφιάλτη και να σου έλθει πιο μαλακά.
Το σύστημα μου είναι αιώνες μπροστά από το δικό σου.Στα συγκεκριμένα μουσικά τεμάχια,το σύστημα σου βγάζει την μπότα ως ντέφι και την γυναικεία φωνή ως ανδρική.Αν πετάξεις τα καλώδια της πλάκας που χρησιμοποιείς,η μπότα θα βγαίνει ως τομ-τομ και η γυναικεία φωνή ως τραβεστί.Βελτιωση κατά 50%Αν.θελεις το 100%,πετάς και τις δηθεν συσκευές ήχου,μου καταθετεις τη σύνταξη σου και το εφ' άπαξ σου(δεν πιστεύω να το ξοδεψες; )σε σωζω και τελος προσοχή στον τίτλο του τραγουδιου:
The Defectors: It's gonna take some time

Reaction score
18.409
Σου απαντώ τώρα που κοιμάσαι ώστε να πιστέψεις ότι είδες εφιάλτη και να σου έλθει πιο μαλακά.
η μπότα θα βγαίνει ως τομ-τομ και η γυναικεία φωνή ως τραβεστί.Βελτιωση κατά 50%
μου καταθετεις τη σύνταξη σου και το εφ' άπαξ σου(δεν πιστεύω να το ξοδεψες; )
Δεν παίζεσαι. :D :D

Σε δικαιολογώ όμως κάπως καθώς τα βάζεις και με τους νέους και δυνατούς .... όχι μόνο με τον καλό άνθρωπο τον Κο Χρήστο.

Ωραίο τραγούδι. (όπως πάντα).

Reaction score
18.409
Στον Κο Χρήστο είπαμε θα βάζεις ήρεμα και μελωδικά κομμάτια απο το είδος.

=====================================

Αυτά τα "έξαλα" για εσένα. Αυθεντικό και διασκευή απο τους Television. Πολύ βαβούρα. :D :D

The Elevators were the first band to refer to their music as psychedelic rock, with the first-known use of the term appearing on their business card in January 1966.

In the 1980s and 1990s, the 13th Floor Elevators influenced bands such as Primal Scream, the Shamen, Lime Spiders, the Jesus and Mary Chain[12] and Spacemen 3, all of whom covered their songs,

Πρόσεχε τι θα πείς γιατί διαβάζουν και πολυκάναλα πανκιά το νήμα. @Ν.Κ. 😍

Reaction score
1.233
Μάκη,αφού δε μπορείς και για να μη γίνεις κομμωτής,η αντιπροσωπεία της Neotech είναι στη Θεσσαλονίκη.Μου στέλνει τα καλώδια με το κλειδί στο χέρι.
Μάλιστα δεν το ήξερα. Ενδιαφέρον. Τι εννοείς "με το κλειδί στο χέρι"

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.146
Το σύστημα μου είναι αιώνες μπροστά από το δικό σου.Στα συγκεκριμένα μουσικά τεμάχια,το σύστημα σου βγάζει την μπότα ως ντέφι και την γυναικεία φωνή ως ανδρική.Αν πετάξεις τα καλώδια της πλάκας που χρησιμοποιείς,η μπότα θα βγαίνει ως τομ-τομ και η γυναικεία φωνή ως τραβεστί.Βελτιωση κατά 50%Αν.θελεις το 100%,πετάς και τις δηθεν συσκευές ήχου,μου καταθετεις τη σύνταξη σου και το εφ' άπαξ σου(δεν πιστεύω να το ξοδεψες; )σε σωζω και τελος
Διαφωνώ κάθετα στο 50% βελτίωση με τα ψωροκαλώδια... αλλά αν μπορέσεις να τον απαλλάξεις και απο τις ψαροκασελες/ηχεια... θα κάνω τα στραβά μάτια :p

The Defectors: It's gonna take some time
:D:gamer::drinks:

Reaction score
1.233
Στον Κο Χρήστο είπαμε θα βάζεις ήρεμα και μελωδικά κομμάτια απο το είδος.

=====================================

Αυτά τα "έξαλα" για εσένα. Αυθεντικό και διασκευή απο τους Television. Πολύ βαβούρα. :D :D

The Elevators were the first band to refer to their music as psychedelic rock, with the first-known use of the term appearing on their business card in January 1966.

In the 1980s and 1990s, the 13th Floor Elevators influenced bands such as Primal Scream, the Shamen, Lime Spiders, the Jesus and Mary Chain[12] and Spacemen 3, all of whom covered their songs,

Πρόσεχε τι θα πείς γιατί διαβάζουν και πολυκάναλα πανκιά το νήμα. @Ν.Κ. 😍
Καλα μιλάμε το τελευταίο ultimate reference, υπάρχει και στουντιακη ηχογράφηση;
Τερματισμενα.
Αλλο 30€ για 1 μέτρο bulk και αλλο 200€ για ενα μετρο τερματισμενο, τώρα τέλος πάντων.

Πάντως αμα θες να στειλεις κανένα η κανα φουμαροτεκ θα το δεκτω, αρνούμαι να σπαταλησω τα δικα μου λεφτα σε αυτα τα πράγματα και αύτες τι εταιρίες,

:lolsign:

Παρεμπιπτόντως το κινεζο κιμπερ μια χαρα ειναι, το βλεπω και γελαω, εχω σκεφτεί πολλές φορές να παρω και ενα φτηνο ρεύματος απο τον κινέζο αλλα λεω "αλήθεια αξίζει να καεί το σπίτι μου για ενα τρολ προϊόν; Δεν νομίζω." (εντάξει οχι πως και τα επώνυμα καλώδια έχουν την οποιαδήποτε πιστοποίηση αλλά άλλο αυτό..)

Last edited:

Reaction score
18.409
Αν πετάξεις τα καλώδια της πλάκας που χρησιμοποιείς
Διαφωνώ κάθετα στο 50% βελτίωση με τα ψωροκαλώδια
Άντε να σας πω τη γνώμη μου που έχω συστηματάρα αλλά και καλωδιάρες :D για αυτά τα φτηνά καλώδια που συχνά πυκνά αναφέρεστε και πότε δε εξέφρασα άποψη. Πρέπει να είμαι προσεκτικός όμως καθώς ο ΠΑΗ έχει και PhD στα μέταλλα. :D

Τα Μογκάμι αυτά που χρησιμοποιούν όλοι αλλά και ένα άλλο digial με ένα νούμερο που δεν το θυμάμαι τώρα που και αυτό συνηθίζεται πλέον να χρησιμοποιούν και στις αναλογικές συνδέσεις τους (καθώς όλα ίδια είναι λένε οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν χα χα) αλλά και τα Supra (που τα είχα, ακόμη έχω κάπου 16 μέτρα απο παλιά διπλοκαλωδίωση ηχείων στην αποθήκη αλλά φτιάχνετε και ότι θέλετε απο αυτά , ιντερκονεκτ κλπ ακόμη και ρεύματος) είναι τόσο fuzzy και κάνουν σούπα τις χαμηλές συχνότητες που οι υψηλές "πετάγονται" και δίνουν την εντύπωση μέσω όλου αυτού του σουποειδούς κατάστασης ότι έχουν λεπτομέρεια. Επίσης δίνουν και την εντύπωση όγκου και ιμμερσίβ αίσθησης που όμως δεν είναι όγκος. Εάν δε ο χώρος ή τα ηχεία ή το σύστημα γενικότερα κάπου τσιρίζει αυτό είναι πολύ ενοχλητικό καθώς πλέον οι υψηλές γίνονται και ενοχλητικές απο πάνω. Πολλά απο τα καλωδια που έχουν καλή (βαριά) αλλά την "στάνταρντ" κλασική (αλλά και όχι μόνο) μόνωση απο EMI RFI και λοιπές παρεμβολές έχουν τέτοιο χαρακτηριστικό και πθανολογώ ότι αυτό είναι η αιτία. Ρυθμικά είναι σχετικά καλά στα χαμηλά όμως.

Τα Μπέλντεν απο την άλλη είναι πιο φυσικά, ξεκούραστα δίνουν την εντύπωση ύπαρξης λιγότερων υψηλών αλλά οι άνθρωποι προφανώς το προσεξαν με ακουστικές δοκιμές και μπορεί να προτίμησαν να τις μειώσουν με κάποιο τρόπο εσκεμμένα. Αυτά εγω θα προτιμούσα μεταξύ αυτών των τριών πολυ συχνών επιλογών φθηνών καλώδίων. Κάπου διάβασα οτι τα Σουπρα προχωρησαν σε κάποιες "αλλαγές" στον ήχο τους όσον αφορά το θέμα αυτό ... δεν γνωρίζω.

Last edited:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.146
Άντε να σας πω τη γνώμη μου που έχω συστηματάρα αλλά και καλωδιάρες :D για αυτά τα φτηνά καλώδια που συχνά πυκνά αναφέρεστε και πότε δε εξέφρασα άποψη. Πρέπει να είμαι προσεκτικός όμως καθώς ο ΠΑΗ έχει και PhD στα μέταλλα. :D

Τα Μογκάμι αυτά που χρησιμοποιούν όλοι αλλά και ένα άλλο digial με ένα νούμερο που δεν το θυμάμαι τώρα που και αυτό συνηθίζεται πλέον να χρησιμοποιούν και στις αναλογικές συνδέσεις τους (καθώς όλα ίδια είναι λένε οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν χα χα) αλλά και τα Supra (που τα είχα, ακόμη έχω κάπου 16 μέτρα ηχείων στην αποθήκη αλλά φτιάχνετε και ότι θέλετε απο αυτά , ιντερκονεκτ κλπ) είναι τόσο fuzzy και κάνουν σούπα τις χαμηλές συχνότητες που οι υψηλές "πετάγονται" και δίνουν την εντύπωση μέσω όλου αυτού του σουποειδούς κατάστασης ότι έχουν λεπτομέρεια. Επίσης δίνουν και την εντύπωση όγκου και ιμμερσίβ αίσθησης που όμως δεν είναι όγκος. Εάν δε ο χώρος ή τα ηχεία ή το σύστημα γενικότερα κάπου τσιρίζει αυτό είναι πολύ ενοχλητικό καθώς πλέον οι υψηλές γίνονται και ενοχλητικές απο πάνω. Πολλά απο τα καλωδια που έχουν καλή (βαριά) αλλά την "στάνταρντ" κλασική (αλλά και όχι μόνο) μόνωση απο EMI RFI και λοιπές παρεμβολές έχουν τέτοιο χαρακτηριστικό και πθανολογώ ότι αυτό είναι η αιτία. Ρυθμικά είναι σχετικά καλά στα χαμηλά όμως.

Τα Μπέλντεν απο την άλλη είναι πιο φυσικά, ξεκούραστα δίνουν την εντύπωση ύπαρξης λιγότερων υψηλών αλλά οι άνθρωποι προφανώς το προσεξαν με ακουστικές δοκιμές και μπορεί να προτίμησαν να τις μειώσουν με κάποιο τρόπο εσκεμμένα. Αυτά εγω θα προτιμούσα μεταξύ αυτών των τριών πολυ συχνών επιλογών φθηνών καλώδίων. Κάπου διάβασα οτι τα Σουπρα προχωρησαν σε κάποιες "αλλαγές" στον ήχο ... δεν γνωρίζω.
να μας πεις και για τα ρεύματος... εκεί είναι που καλωδιάδες/αντικαλωδιάδες τραβάνε τα βυζιά τους... :p

Reaction score
18.409
να μας πεις και για τα ρεύματος... εκεί είναι που καλωδιάδες/αντικαλωδιάδες τραβάνε τα βυζιά τους... :p
Εκεί γίνεται η "σφαγή" ε ; :D :D

Υ.Γ. : Επίσης τα belden κάνουν καλύτερη σκηνή.

Last edited:

Reaction score
1.233
View attachment 348992 View attachment 348993
Εγω θελω να με πεις Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα ποιες ειναι διαφορες αυτον των ηχειων:gamer: επιστημονικη τεκμηριωση θελω:drinks::lol:
Tα κατω ειναι ρατσιστικά, μοιάζουν με αυτούς τους Κ.υριους σε αυτό το κλαν στην Αμερική που η λέξη τους μοιάζει με την μάρκα της πατρινής πορτοκαλάδας και εχουν κολλημα με τα Κ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.374
Members
38.177
Νεότερο μέλος
ziki