Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
18.770

Last edited:

Reaction score
18.770
:D :D

Reaction score
3.510
Αυτά που λέει ο Ear στο νήμα audio people για τις ηχομπάρες είναι λιγο ανησυχητικά.

Μήπως πρέπει η Επερεσία να αναθέσει μια μελέτη σε κατάλληλο πρόσωπο να αποφανθεί πως μπορεί να επηρρεάσουν ή να πλήξουν και σε τι βαθμό αυτές οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις τον ρόλο και επιρροή της Επερεσίας στα ήδη υπάρχοντα και εγγεγραμμενα μέλη της που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι μέλη ππυ διατηρούν δικαναλικό σύστημα ;

:D:D
-Δεν είναι ανησυχητικά γιατί δεν ισχύουν, θα τον τακτοποιήσω απαντώντας
-Θα ανατεθεί ο τομέας ηχομπάρα σε 1-2 μέλη, το σκεφτόμαστε
Θεωρείτε αξιότιμο νέο μέλος ότι δεν αποτελούν αξιόλογο κίνδυνο και να μην χάνει χρήματα και χρόνο η Επερεσία αναθέτοντας την συγκεκριμένη μελέτη ;

Ποιά είναι ;
Μπα, δεν θα γίνεται παράλληλα αλλά χώρια.

Reaction score
3.510
Α ρε Κώτσο (ear) τι μας έκανες..
Άντε τώρα να εξηγήσουμε ότι είναι διαφορετικά φρούτα.

Reaction score
1.906
Εάν ένα μηχανήμα που να θεωρήσουμε "ανταποκρίνεται" αρκετά έως πολύ σε καλώδια ... και κάνει Χ χρήματα πόσο %Χ mininmum και πόσο maximum προτέινεις να αποτελούν σαν έξοδο τα καλώδια ;
Κατ' αρχην όλα τα μηχανήματα ανταποκρίνονται στα καλώδια με μόνες εξαιρέσεις τα μυαλά μερικών κατόχων.
Δεν ισχύει ποσοστό.Ειναι φρόνιμο ν' αγοράζονται τα καλώδια μεταχειρισμένα ώστε να δοκιμάζονται πριν.Αυτο γιατι ίσως να συμπεριφερθουν διαφορετικά σε διαφορετικά συστήματα.

Reaction score
18.770
Κατ' αρχην όλα τα μηχανήματα ανταποκρίνονται στα καλώδια με μόνες εξαιρέσεις τα μυαλά μερικών κατόχων.
Δεν ισχύει ποσοστό.Ειναι φρόνιμο ν' αγοράζονται τα καλώδια μεταχειρισμένα ώστε να δοκιμάζονται πριν.Αυτο γιατι ίσως να συμπεριφερθουν διαφορετικά σε διαφορετικά συστήματα.
Ναι αυτά τα ξέρω. Αλλά εγώ ρώτησα συγκεκριμένο πράγμα για ποσοστό. Μπορεί εγω να μην θέλων μεταχειριμένα ή να μην έχει κάποος πρόβλημα χρημάτων. Άσε που το ποσοστό (άσχετα πόσο θα το αγοράσεις, είτε το καλώδιο είτε το μηχάνημα) που ρώτησα, αφορά σε λιναικη τιμή καινουργιου (πάλι και μηχανήματος και καλωδίου). Μετά υπολογίζεις εσυ ανάλογα τι θα βρείς, εάν θα το βρείς μεταχειρισμένο ή όχι γιατί το θες και ταίριαξε κλπ

Δηλαδή καινουργιος ο ενισχυτής Χ , πόσο % καινουργιο το καλώδιο του Χ. .

Χοντρική εκτίμηση είναι εξάλλου αυτο που ρωτάω.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.289
Καλωδια στους τοιχους δοκιμάσατε να αλλάξετε?
Γιατι αυτα να μείνουν παραπονεμένα?
Κάντε και κει 5-6 αλλαγές να βρεθει ποια ταιριάζουν καλύτερα...
Αλλάζετε 1 μέτρο προς την πρίζα και τα 3-10-30 τα αφήνεται "ουδεέτσι"...
Μισές δουλειές....

Reaction score
1.906
Μισές δουλειές....
Παραπονεμένε μου, όταν θα κτίσω τη βίλλα μου θα το συμπεριλάβω.Προς το παρόν δεν χρειάζεται να γινει αυτό.Γραμμη από τον πίνακα ως το σύστημα και τέλος! Το καλώδιο που είναι ο,τι πρέπει γι αυτή τη δουλειά είναι το μονόκλωνο 4 καρέ της Gigawatt.Περι τα 30 ευρώ το μέτρο όμως έχει το μειονέκτημα ότι είναι πολύ άκαμπτο.Αν δεν είσαι αγαρμπος,μπορείς να το κάμψεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς.Πολλα σοβαρά καλώδια είναι άκαμπτα χωρίς ομως κανένα κινδυνο για τις συσκευές μας.

Reaction score
18.770
Μισές δουλειές....
Παγίδα ερώτηση εάν απαντήσουμε ότι αλλάξαμε και έχουμε καλό καλώδιο απο τον πίνακα μέχρι την πρίζα (που έχουμε , πλθυντικός ευγενείας εδώ) μετά θα μας ρωτήσεις εάν αλλάξαμε μέχρι το μετασηματιστή. Και μετά μέχρι το εργοστάσιο πραγαγωγής ηλεκτριμσού. Και μέτα μέχρι το πυρηνικό εργοστάσιο στο εξωτερικό απο όπου κάποιες ώρες εισάγουμε ρεύμα. :D :D Οπότε δεν απαντάμε. :D:D

Reaction score
1.906
Ναι αυτά τα ξέρω. Αλλά εγώ ρώτησα συγκεκριμένο πράγμα για ποσοστό. Μπορεί εγω να μην θέλων μεταχειριμένα ή να μην έχει κάποος πρόβλημα χρημάτων. Άσε που το ποσοστό (άσχετα πόσο θα το αγοράσεις, είτε το καλώδιο είτε το μηχάνημα) που ρώτησα, αφορά σε λιναικη τιμή καινουργιου (πάλι και μηχανήματος και καλωδίου). Μετά υπολογίζεις εσυ ανάλογα τι θα βρείς, εάν θα το βρείς μεταχειρισμένο ή όχι γιατί το θες και ταίριαξε κλπ

Δηλαδή καινουργιος ο ενισχυτής Χ , πόσο % καινουργιο το καλώδιο του Χ. .

Χοντρική εκτίμηση είναι εξάλλου αυτο που ρωτάω.
Αυτό μου θυμίζει τον πειθαναγκασμο του 10% στα καλώδια που ακούω από μικρός και συνεχίζει να επαναλαμβάνεται.Δεν υπάρχει ποσοστό δεν υπάρχει όριο.Η δοκιμή είναι προϋπόθεση ακόμη κι αν το καλώδιο δεν πωλείται αλλά είναι δανεικό π.χ. φίλου.Μου αρέσει; Μπορώ να το αγοράσω,καινούριο η μεταχειρισμένο;Τελειωσε!

Reaction score
18.770
Παραπονεμένε μου, όταν θα κτίσω τη βίλλα μου θα το συμπεριλάβω.Προς το παρόν δεν χρειάζεται να γινει αυτό.Γραμμη από τον πίνακα ως το σύστημα και τέλος! Το καλώδιο που είναι ο,τι πρέπει γι αυτή τη δουλειά είναι το μονόκλωνο 4 καρέ της Gigawatt.Περι τα 30 ευρώ το μέτρο όμως έχει το μειονέκτημα ότι είναι πολύ άκαμπτο.Αν δεν είσαι αγαρμπος,μπορείς να το κάμψεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς.Πολλα σοβαρά καλώδια είναι άκαμπτα χωρίς ομως κανένα κινδυνο για τις συσκευές μας.
¨Αστον να λέει. Κανονικά σαν μέλος της Επερεσίας πρέπει να υπκαούει και να εφαρμόζει τις ντιρεκτίβες και στάνταρντ που έχουν που έχουν τεθεί απο τον υπεύθυνο για τα θέματα αυτά άτομο που έχει ορίσει η Επερεσία. Δηλαδή εσένα. Καθώς πρώτα απο όλα πρέπει σαν μέλος να δώσει και το καλό παράδειγμα σε όλους που περιμένουν για εγγραφή. ¨Αρα το πιστεύει δεν το πιστεύει, ακούει δεν ακούει διαφορές πρέπει να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις. :D:D
Εγω υπεύθυνε να γνωρίζετε ότι είχα αγοράσει οντιοφιλ καλώδιο με το μέτρο στην τιμή τότε των 55 ευρώ ενώ τώρα κάνει το ίδιο 95 αλλά είχα μόνο 10 μέτρα απόσταση και δεν βγήκε πολύ ακριβό το όλο εγχείρημα. Φρόντισα μάλιτσα να έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τα άλλα καλώδια του συστήματος μου καθώς εάν αγόραζα απο αυτά α) θα ήταν πανακριβά έστω και χύμα β) δεν βγάζουνε.

¨Ειμαι ή δεν είμαι υπόδειγμα για την εφαρμογή των εντολών σας ; (30 ευρω είπατε εσείς , με σημερινές κιόλας τιμές φαντάζομαι ... 95 έχω εγώ).

Αυτό μου θυμίζει τον πειθαναγκασμο του 10% στα καλώδια που ακούω από μικρός και συνεχίζει να επαναλαμβάνεται.Δεν υπάρχει ποσοστό δεν υπάρχει όριο.Η δοκιμή είναι προϋπόθεση ακόμη κι αν το καλώδιο δεν πωλείται αλλά είναι δανεικό π.χ. φίλου.Μου αρέσει; Μπορώ να το αγοράσω,καινούριο η μεταχειρισμένο;Τελειωσε!
Ναι βρε παιδί μου .... χονδρικά ρώτησα.Χονδρικά. Με έχεις πρήξει. :D😍

Reaction score
1.906
¨Αστον να λέει. Κανονικά σαν μέλος της Επερεσίας πρέπει να υπκαούει και να εφαρμόζει τις ντιρεκτίβες και στάνταρντ που έχουν που έχουν τεθεί απο τον υπεύθυνο για τα θέματα αυτά άτομο που έχει ορίσει η Επερεσία. Δηλαδή εσένα. Καθώςπρώτα απο όλα πρέπει σαν μέλος να δώσεις και το καλό παράδειγμα σε όλους που περιμένουν για εγγραφή. ¨Αρα το πιστεύει δεν το πιστεύει, ακούει δεν ακούει διαφορές πρέπει να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις. :D:D
Εγω υπεύθυνε να γνωρίζετε ότι είχα αγοράσει οντιοφιλ καλώδιο με το μέτρο στην τιμή τότε των 55 ευρώ ενώ τώρα κάνει το ίδιο 95 αλλά είχα μόνο 10 μέτρα απόσταση και δεν βγήκε πολύ ακριβό το όλο εγχείρημα. Φρόντισα μάλιτσα να έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τα άλλα καλώδια του συστήματος μου καθώς εάν αγόραζα απο αυτά α) θα ήταν πανακριβά έστω και χύμα β) δεν βγάζουνε.

¨Ειμαι ή δεν είμαι υπόδειγμα για την εφαρμογή των εντολών σας ; (30 ευρω είπατε εσείς , με σημερινές κιόλας τιμές φαντάζομαι ... 95 έχω εγώ).

Ναι βρε παιδί μου .... χονδρικά ρώτησα.Χονδρικά. Με έχεις πρήξει. :D😍
Προτίθεμαι να διαγράψω τον παραβάτη όμως μου έχει ζητήσει σαν χάρη ο @marlboro να τον ανεχτώ.
Αν όπως υποψιάζομαι,έχεις βάλει Kimber,το Gigawatt είναι μακράν καλύτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof