Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
3.540
Δεν είναι αδιαφορα έγραψα. :punish:
Συγκρίσιμα δεν έχει νόημα λόγω ότι παίζουν μπάλλα μόνα τους.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.506
Χρέπια ολκής.
Παίζω απείρως καλύτερα.
Και χωρίς φροντισμένο χώρο.

Εσύ ο ίδιος το έχεις πεί αυτό .
Και ακόμα δεν είχες πιεί τσίπουρο από το δικό σου που έφερες.
Μας άκουσαν όλοι οι Θρακομακεδόνες , με τούς τούρκικους αμανέδες και τα ηπειρώτικα κλαψομούνικα που ήθελες .

Reaction score
3.540
Χρέπια ολκής.
Παίζω απείρως καλύτερα.
Και χωρίς φροντισμένο χώρο.

Εσύ ο ίδιος το έχεις πεί αυτό .
Και ακόμα δεν είχες πιεί τσίπουρο από το δικό σου που έφερες.
Μας άκουσαν όλοι οι Θρακομακεδόνες , με τούς τούρκικους αμανέδες και τα ηπειρώτικα κλαψομούνικα που ήθελες .
Ζουλεύεις τον μαέστρο μας γι' αυτό τα λες αυτά.
Ούτε διάχυση έχεις στον χώρο σου, ούτε prive και θεμελιακή γείωση, ούτε καλώδια ΔΕΗ, ούτε στηριχτήρια.
:banned:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.506
Ζουλεύεις τον μαέστρο μας γι' αυτό τα λες αυτά.
Ούτε διάχυση έχεις στον χώρο σου, ούτε prive και θεμελιακή γείωση, ούτε καλώδια ΔΕΗ, ούτε στηριχτήρια.
:banned:
Δεν χρειάζομαι τίποτα από όλα αυτά.
Παίζω καλύτερα.

Reaction score
18.808
Τώρα έμαθα εγώ ότι έχεις κανάλι., τα άκουσα όλα και θα τα ακούσω όλα στο μέλλον και με το συστημα και με τα ακουστικά και με όλα ότι έχω.

Σταμάτησα και την ακρόαση μου για να ακούσω.

Τι ήχο έχεις φτιάξει Μαέστρο εκεί ... τι πιάνο που λαμπυρίζουν τα πλήκτρα τους επιτέλους , τι δυναμικά , τουμπερλέκια και βάθη , τι μπουζούκι ακούω απο το κασετοφωνάκι κιόλας .... δε λέγεται ... Ε_Υ_Γ_Ε.

Ε, αυτό είναι , άμα ξέρει ο άνθρωπος τι ήχο πρέπει να φτιάξει και να πρέπει έχει .... τον φτιάχνει και με ότι θές ....

Ιδίως αυτά που άκουσα με τον κύριο που ακούγατε μαζί.

😍 😍 😍

Reaction score
1.934
Εν τάξει,δικός μας είσαι.Βασεις βλέπω,στηρικτικα βλέπω,Krell βλέπω,προσπαθεις! Αυτό που δεν βλέπω και δεν ακούω,είναι μουσική να ξυπνάει τα αίματα.Καντριλιες και γκλιν-γκλον ακούω!Να σου στείλω να παίξεις κανένα δικό μου 7" για να "ξεμπουκωσει" το σύστημα;

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.359
ΟΧΙ δεν σου ειπα μρε παλιοπανκιο δεν τα πεζ το σεταπιον ΑΡΝΕΙΤΑΙ και μου φωναζει βγαλτο Χρηστο βγαλτο μολυνεται το σεταπιον και μετα θελω ωρα να το συνεφερω :lol: :p:banned::hunter::headbang::smg::smoke::rofl::vinsent:
Εν τάξει,δικός μας είσαι.Βασεις βλέπω,στηρικτικα βλέπω,Krell βλέπω,προσπαθεις!
Ευχαριστω πολυ προσπαθω μρε παλιοπανκιο:p:dance2:ΑΛΛΑ δικος μας σε τι ;;;; σε αλλο ΓΑΛΑΞΙΑ εισαι εσυ σε αλλο εγω 762 τρισεκατομυρια ετη ΦΩΤΟΣ:gamer:του απειρου συμπαντος:gamer:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM