Ούτε ο καρκίνος δεν μπορεί να την υποφέρει!
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ούτε ο καρκίνος δεν μπορεί να την υποφέρει!
Χρόνια Πολλά , να τον χαίρεσαι.ΧΧΧ πολλά σε όλους !!
(και στον γιο μου βεβαίως βεβαίως)
Μακαριοι οι φτωχοι τω πνευματιΟύτε ο καρκίνος δεν μπορεί να την υποφέρει!
Φτωχος στην τσέπη ο Μπετόβεν γι αυτό ήξερε τι έκανε παίζοντας αποκλειστικα για τους αριστοκράτες.Εισαι και συ αριστοκράτης,κ.Χρηστο;Ελα Μαλιμπορε σου εχω διδαχτικον βιδεο
Για το πως σκεφτονται οι χαματζηδες και οι χεζμπολαδες και οι φρι φρι παλεσταιν
Μακαριοι οι φτωχοι τω πνευματι
Πατερ αφες αυτις ου γαρ οιδασι τι ποιουσι
Εσύ τώρα γιατί μεταφέρεις post ;Χρόνια Πολλά , να τον χαίρεσαι.
ΟΙ Thin Lizzy ήταν πολύ ωραίο συγκρότημα. Σαν χθές θυμάμαι που τους ακούγαμε ήδη απο την Α' Γυμνασίου.
Εγώ το έκανα μια φορά , όχι δέκα και ήθελα και να πω αυτό για τους Thin Lizzy που ήταν άσχετο.Εσύ τώρα γιατί μεταφέρεις post ;
Δεν μπορεί να παίξει το σύστημα του (ούτε τα καλώδια του ) κλασική , την παίζει χάλια και δεν μπορεί να την εκτιμήσει.Μρε παλιοπανκιο εχεις τρικυμια εν κρανιω δεν μπορω να κανω κατι για αυτο
SANSUI TU 9900 στα 800e .
Το καλύτερο tuner του κόσμου και όλων των εποχών.Για όνομα
Να ... για αυτό περιμένω τόσο καιρό να πουλήσει ο John το δικό του ή έστω μια κατώτερη σειρά ή να μου το κληρονομήσει.THVA Θελει λιγο προσοχη με τους δεκτες να ειναι σε καλη εως αριστη κατασταση
Σωστά ...ΝΑΙ.Το καλύτερο Tuner ολων των εποχών είναι το TU-X1 αλλά είναι πολύ ακριβό.
Τα αμέσως επόμενα είναι το TU 9900 και ο G22000 Ο οποίος φοράει τον ίδιο μεταβλητό με το TU-X1 .
Το καλύτερο tuner του κόσμου και όλων των εποχών.
Που είναι 800 ευρώ John ;
Το καλύτερο Tuner ολων των εποχών είναι το TU-X1 αλλά είναι πολύ ακριβό.
Τα αμέσως επόμενα είναι το TU 9900 και ο G22000 Ο οποίος φοράει τον ίδιο μεταβλητό με το TU-X1 .
Ναι...για αυτό και εγώ δεν το τολμάω τόσο καιρό. Έλεγα μήπως το βρώ απο κανέναν Έλληνα που το έχει και το έχει προσέξει.THVA αρχιζουν απο 450 ευρω αλλα σε τι κατασταση ειναι
Αφού δεν ξέρεις βρε ... τι μιλάς ;
Εσυ ποιό (και πόσα) είπαμε ότι έχεις ; Και πότε σκέφτεσαι να πουλήσεις κανένα ;Ψάξτο στο ebay
Του έχω πετάξει τόσες σπόντες κατα καιρούς. Να και τώρα ακόμη όπως βλέπεις. Θα ζήσει και πολλά χρόνια βρε γαμώτο, έτσι όπως τον κόβω για να τον κληρονομούσα.Κανε μια προσφορα στον Μαρκησιο το εχω ακουσει πεζ αριστα