Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
2.647

Το "σιδερωσε" το love will tear us apart η Σουζι!
Κ.Χρηστο πρόσεξε την κιθάρα του μακαρίτη Ian Curtis.Ειναι μια Vox Phantom.Μ' αυτήν έπαιξαν οι δικοί μου τ' αριστουργήματα που το αρτηριοσκληρωτικο σου σύστημα παίζει απαράδεκτα!

Reaction score
19.533
Το "σιδερωσε" το love will tear us apart η Σουζι!
Κ.Χρηστο πρόσεξε την κιθάρα του μακαρίτη Ian Curtis.Ειναι μια Vox Phantom.Μ' αυτήν έπαιξαν οι δικοί μου τ' αριστουργήματα που το αρτηριοσκληρωτικο σου σύστημα παίζει απαράδεκτα!
Όλα τα σιδερώνει η Σουζάνα. Είναι Νορβηγίδα. Είναι σε μόνμιη κατάθλιψη αυτοί όλοι εκεί. :D

Με τον Κοέν στο Who by fire είναι καλή.

Το άλλο το έβαλα για να θίξω λίγο τα "θεία" και να δω τις αντιδράσεις. Κανονικά προοριζόταν για άλλού.

=========================

Άλλο απλά tear us apart με πολύ σύνθια στην αρχή (για πολύ χρόνο τρβάνε μου λέει η αισθητική μου ... μάλλον για να βγεί και η ενορχήστρωση με τα δήθεν ? φυσικά βιολιά που δείχνει κιόλας μάλιστα ότι παίζουν ) , δε θυμάμαι εάν τα είχε στο άλμπουμ ή εάν είναι διασκευή τους of some short. Τέλος πάντων αυτό βρήκα πρώτο στα βίντεο.

Last edited:

Reaction score
19.533
Καλά θυμόμουν και εχω να τα ακούσω και απο παδί σχεδόν ..... δεν μου αρέσει στο βίντεο που το τραβήξανε χρονικά στην εισαγωγή πιο πολύ το σύνθ. Έστω και για αυτό το λίγο. Προσθέσανε και λίγο χαμηλά κιόλας στα συνθ εκτός απο τα περίεργα και χαζά τούμ τι ρούμ (αντικατέστησαν τα ζίλα απο το ντέφι που παίζει, αλλά αργότερα), αργεί και να μπει ο τραγουδιστής πολύ.

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.778
Σταυρο και ΤHVA στα Γιαννενα εχουμε μια θεατρικη ομαδα λεγονται Αθεραπευτοι ;)
Γνωριζω τον σκηνοθετη αν ηταν εδω ο συμπαθεστατος ΠΑΗ νομιζω θα αποτελουσε εξεχων μελος:rofl::gamer:

• Haha
Reactions: jag

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.778
Να σε βαλω κι ενα θκο μας τραγουδι μπουζουκι πεζ ο Μεγας Τσιτσανης ελπιζω να τον ξερς :rofl:Και μια σημερινη εκτελεση ποια σε αρεσει μρε ΠΑΗ;;;

Last edited:

Reaction score
2.647
Να σε βαλω κι ενα θκο μας τραγουδι μπουζουκι πεζ ο Μεγας Τσιτσανης ελπιζω να τον ξερς :rofl:
Φυσικά και τον ξέρω.Εσυ όμως μάλλον δεν τον ξέρεις γιατί αν τον ήξερες θα επέλεγες να μάθεις το-απεχθες σε μενα-οργανο του.

Reaction score
19.533
Έχω διαμορφώσει μια λάθος πιθανά εντύπωση ότι καθετί Ελληνικό .... είναι λίγο προβληματικό έως απεχθές για τον ΠΑΗ. :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members
38.284
Νεότερο μέλος
Antonis74