Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.825
Θελουμε δημοσιευση παση θυσια μη μας το στερεις παλιοπανκιο;)
Και τι οργανο επαιζες;; ;)

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.825
Ελα τωρα τι ειναι αυτα που λες δεν εχουμε λογοκρισια πληζ πληζ δημοσιευση πως θα περασει η νυχτα δωσε τροφη ;)

Reaction score
2.781
Θελουμε δημοσιευση παση θυσια μη μας το στερεις παλιοπανκιο;)
Και τι οργανο επαιζες;; ;)
Αυτό που δεν μπορούν με τίποτα να βγάλουν τα μαναβοτελαρα σου.Ουτε φυσικά την ανυπέρβλητη φωνή μου διότι ήμουν και τραγουδιστής.
Ελα τωρα τι ειναι αυτα που λες δεν εχουμε λογοκρισια πληζ πληζ δημοσιευση πως θα περασει η νυχτα δωσε τροφη ;)
Μην ανησυχείς.Ακου την φχψω Συμφωνία Για Ύπνο και θα δεις πως θα περάσει!

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.756

Reaction score
1.714

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.825
Μρε WNET τι να σε κανω που εσυ δεν εχς βινυλια να με τα εδινες εμενα που ειμαι αρχαιος :gamer:
Αυτοι οι κιοραταδες που εχουν δε με τα δινουν τους λεω τι τα θελετε δωστετα σε μενα ;)
Παλια συστηματα δεν πεζνε καλα δωστετα σε μενα να τους κανω χαρουλες τιποτα αυτοι οι Κιοραταδες πες και εσυ τιποτις να του πεισεις να με τα δωκουν;)
Ειπαμε δεν πεζνε καλα τα βινυλια:p:rofl:
Και λοιπόν;
Ωχ Ωχ καηκα

Reaction score
2.781
Μρε WNET τι να σε κανω που εσυ δεν εχς βινυλια να με τα εδινες εμενα που ειμαι αρχαιος :gamer:
Αυτοι οι κιοραταδες που εχουν δε με τα δινουν τους λεω τι τα θελετε δωστετα σε μενα ;)
Παλια συστηματα δεν πεζνε καλα δωστετα σε μενα να τους κανω χαρουλες τιποτα αυτοι οι Κιοραταδες πες και εσυ τιποτις να του πεισεις να με τα δωκουν;)
Ειπαμε δεν πεζνε καλα τα βινυλια:p:rofl:

Ωχ Ωχ καηκα
Ισα-ισα,δροσιστηκες. Γιατί ύστερα έρχεται ένα καλό(και καλοστημένο)πικάπ,παίζει αυτά τα ψηφιακά βινύλια και "βουλωνει" τις εξόδους των ψηφιακών που τόλμησαν να συγκριθούν μαζί του με τη διαιτησία δική τους!

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.825
TI ειναι αυτο μρε Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα για τον ΠΑΗ με περασες SHAME ON YOU :headbang:
Περιεργο με φαινεται ο ΠΑΗ Να ακουει βινυλια εστω και ηχορυπαντικα:rofl::p

Reaction score
2.781
TI ειναι αυτο μρε Αρχιτρανσμεταλοφρικουλα για τον ΠΑΗ με περασες SHAME ON YOU :headbang:
Περιεργο με φαινεται ο ΠΑΗ Να ακουει βινυλια εστω και ηχορυπαντικα:rofl::p
Οταν εγώ άκουγα βινύλιο εσύ νόμιζες ότι το κλαρινέτο είναι φλογέρα.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.825
μρε ανεκδιηγετο παλιοπανκιο τι να σου απαντησω αδυνατω η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα :dance2: :idk:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj