Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.837
OXI ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ σε τι να φταις μρε παλιοπανκιο -δεν φταιει αυτος τοσος ητανε - ειπε καποιος ποιητης:gamer::dontmentionit::hi::p:p

Reaction score
2.793
OXI ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ σε τι να φταις μρε παλιοπανκιο -δεν φταιει αυτος τοσος ητανε - ειπε καποιος ποιητης:gamer::dontmentionit::hi::p:p
Νάτος ο ποιητής με την καινούρια του ποιητική συλλογή! Δώσε προσοχή στην ποιητική του εκφραση ακριβώς πριν από την πρώτη νότα.
The Hombres: Let it all hang out

Reaction score
2.793
Αν δεν ακούς κλασική μουσική δεν μπορεί να θεωρείσαι αξιόπιστος ακροατής. Δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς. Ούτε για σετάπια ούτε για καλώδια ούτε για μπίλιες.
Αν ούτε τωρα δεν ροκαρεις
δεν δικαιούσαι να παρλάρεις.

Reaction score
2.793
Τι λεει μρε πανκιο ο ποιητης δεν γροικω την γλωσσα :p

ΟΥΣΤ παλιοπανκιο:gamer::p:p:p:smg::hunter::spiteful::spiteful:
Την ίδια γκριμάτσα που μου κάνεις την κάνει και ο ποιητής και μάλιστα σε ηχητική μορφή.Τι να καταλάβεις όμως όταν το σύστημα σου έχει πάρει διαζύγιο από τις κρίσιμες μεσαίες συχνότητες;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.200
Την ίδια γκριμάτσα που μου κάνεις την κάνει και ο ποιητής και μάλιστα σε ηχητική μορφή.Τι να καταλάβεις όμως όταν το σύστημα σου έχει πάρει διαζύγιο από τις κρίσιμες μεσαίες συχνότητες;
Ωχ ! μην του λές τέτοια τώρα.
Θα αρχίσει το έργο με τα μοναδικά 12ιντσα mid woofers που έχει και θα κλάψουμε πάλι όλοι μαζί !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.170
Members
38.299
Νεότερο μέλος
icaris