Most visitors online was 2860 , on 13 Apr 2025
Ο Σωτήρης Μουστάκας είναι αυτός;;Midnight Choir: Mercy of Maria
Ωραίο τραγούδι - μελωδία, καλούτσικη χροιά, επτηδευμένη όμως εκτέλεση, ψεύτικη έκφραση και συναίσθημα (ιδίως για την αξία των στίχων και της μελωδίας), μη σταθερότητα όταν τραγουδάει σε χαμηλή ένταση, άκυρο σε χρήση , έντονο ,υπερβολικό σε διάρκεια και άσχετο εκφραστικά το vibrato σε τόσο χαμηλή ένταση που τραγουδάει αλλά και σε όλο το τραγούδι υπερβολικη χρήση του. Να του πεί (έλεγε) κάποιος ότι δεν είναι για χόρταση. Δεν χτίζει και σωστά και σταδιακά το συναίσθημα και την ένταση με την φωνή του και όχι σε καλη εναρμόνιση με την ένταση των οργάνων.Ο Σωτήρης Μουστάκας είναι αυτός;;![]()
.... που παίζουν πιο χαμηλά την κορύφωση. Οι μουσικοί σωστοί και κάπως το σώζουν αλλά τι να σου κάνει όταν ο άλλος το ψιλοσκοτώνει.με την ένταση των οργάνων.
καλο ειναι δεν παραπονιεμαι, αλλα δεν ξερω ο τραγουδιστης μου τον θυμισεΩραίο τραγούδι - μελωδία, καλούτσικη χροιά, επτηδευμένη όμως εκτέλεση, ψεύτικη έκφραση και συναίσθημα (ιδίως για την αξία των στίχων και της μελωδίας), μη σταθερότητα όταν τραγουδάει σε χαμηλή ένταση, άκυρο σε χρήση , έντονο ,υπερβολικό σε διάρκεια και άσχετο εκφραστικά το vibrato σε τόσο χαμηλή ένταση που τραγουδάει αλλά και σε όλο το τραγούδι υπερβολικη χρήση του. Να του πεί (έλεγε) κάποιος ότι δεν είναι για χόρταση. Δεν χτίζει και σωστά και σταδιακά το συναίσθημα και την ένταση με την φωνή του και όχι σε καλη εναρμόνιση με την ένταση των οργάνων.![]()
Θα απαντήσω σιγά σιγά εδώ που είναι το σχετικό nima.Άρα εσύ θα ξέρεις πολλά, είσαι ο ""Μαρινάκης"", άστα τα δεν ξέρω.
Για πες μου λοιπόν, marlboro και ΠΑΗ μου φαίνονται ύποπτα άτομα με σκοτεινούς σκοπούς, τι ρόλο έχουν στην Υπηρεσία???
Α μάλιστα!!!..........................
Πρόεδρος: christos77 (μουσική ανάλυση, PA sound και ακουστήρι β').
Μέλος Α: marlboro (hi end εκτίμηση, ακουστήρι α').Βασικά εγώ ακούω τα σετάπια.
Μέλος Β: wnet (τεχνικά θέματα, Pro audio και music recording).
..συνεχίζεται με τα συνεργαζόμενα μέλη..![]()
Κομματάρχη μου,συμπλήρωσε πως εγώ γνωρίζω όχι απλώς πως μπαίνουν τα καλώδια αλλά και πώς παίζουν οι συσκευές μ' αυτά.Α μάλιστα!!!
Προτείνω καθαίρεση / ξήλωμα του μέλους Β γιατί ενώ γνωρίζει πως πρέπει να μπαίνουν τα καλώδια στο πολύπριζο, ΔΕΝ το πράττει, κατά δήλωσή του!!!
Προτείνω να μπει ο ΠΑΗ στη θέση του, που είναι τυπικός σε αυτά τα θέματα.
Πάντως έχω την υποψία ότι εδώ μέσα πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλές Υπηρεσίες!!!
Κάθε παρέα των 4-5 ατόμων και μια Υπηρεσία!!!
Πολλές Υπηρεσίες και μεγάλη αντιπαλότητα, πλάκα έχει.![]()
Την αλήθεια είπα!!!Τι είπες για το μέλος wnet ;
(Έχω ξεκινήσει την αναβάθμιση του πάραυτα)
Ο ΠΑΗ είναι συνεργαζόμενος.
Stay tuned..
Εχς ξεφύγ .....
Συνεργαζόμενα μέλη
thva : Τμήμα επικοινωνίας, εκπρόσωπος τύπου, δημόσιες σχέσεις κλπ
ΠΑΗ : Καλώδια, αντικραδασμικά κλπ
MakisGer : Ακουστικά και συναφή
costas EAR : Πολυκάναλος ήχος, immersive
John Markou : Τεχνικός σύμβουλος
Απαιτώ να καταργηθουν τμηματα και να αντικατασταθουν Διευθυντες με μέλη της απόλυτου εμπιστοσύνης μου.....
Συνεργαζόμενα μέλη
thva : Τμήμα επικοινωνίας, εκπρόσωπος τύπου, δημόσιες σχέσεις κλπ
ΠΑΗ : Καλώδια, αντικραδασμικά κλπ
MakisGer : Ακουστικά και συναφή
costas EAR : Πολυκάναλος ήχος, immersive
John Markou : Τεχνικός σύμβουλος
Θα αποφανθεί η Υπηρεσία, λυπάμαι!!!Απαιτώ να καταργηθουν τμηματα και να αντικατασταθουν Διευθυντες με μέλη της απόλυτου εμπιστοσύνης μου.
Απαραιτήτως να προστεθεί τμημα πικάπ και μπομπινοφωνων.