Δεν είναι πραξικόπημα.Ειναι Επαναστάσις.Άκου, κάνουμε πραξικόπημα (ενημερώνουμε τον thva), εγώ γίνομαι Πρόεδρος, ο ΠΑΗ παίρνει την θέση μου και εσύ την δική του.
![]()
Most visitors online was 3100 , on 22 Apr 2025
Δεν είναι πραξικόπημα.Ειναι Επαναστάσις.Άκου, κάνουμε πραξικόπημα (ενημερώνουμε τον thva), εγώ γίνομαι Πρόεδρος, ο ΠΑΗ παίρνει την θέση μου και εσύ την δική του.
![]()
Επιτέλους το σχέδιο τους το ξεφουρνισαν οι ιδιοι οι σφετεριστές απο μόνοι τους. Δεν αναγκάστηκα και να γίνω καρφί στον Makis.Άκου, κάνουμε πραξικόπημα (ενημερώνουμε τον thva), εγώ γίνομαι Πρόεδρος, ο ΠΑΗ παίρνει την θέση μου και εσύ την δική του.
![]()
Μα, για το καλό της ΕπερεσίαςΕπιτέλους το σχέδιο τους το ξεφουρνισαν οι ιδιοι οι σφετεριστές απο μόνοι τους. Δεν αναγκάστηκα και να γίνω καρφί στον Makis.
Γνωστό το σχέδιο ... ο Προεδρος έχει ενημερωθεί εδω και πολυ καιρό απο έμπειρο και έμπιστο άνθρωπο του (εμένα) και σας περιμένει κρυφά να πνίξει την αποστασία στο αίμα. Μέχρι τότε σας αφήνουμε να νομίζετε ότι κάτι θα καταφέρετε. Και αποκαλύπτεστε απο μόνοι σας δίνοντας και στοιχεία που εμπεριεχουν και δόλο και σχέδιο εσχάτης προδοσίας
Η συγχρονισμένη στόχευση του WNET και μάλιστα με διττό τρόπο στημένη ... με μέθοδο καρότου -μαστιγιου όπως την μεθοδεύετε ... ο ένας προσπαθώντας να τον κάνει HI End και ο άλλος να τον χτυπάει ότι δεν είναι ικανός ποτέ να γίνει .... με τελικό σκοπό να αποδυναμωθεί ο Πρόεδρος και ο έλεγχος που ασκεί και να αντικατασταθεί ... επίσης είναι υπόψιν μας εδώ και πολυ καιρό.
Γατάκια, που νομίζατε οτι θα κυβερνούσατε. Το "σύστημα" ως γνωστόν είναι ανίκητο.
![]()
![]()
![]()
'Αστα φίλε.Άκου, κάνουμε πραξικόπημα (ενημερώνουμε τον thva), εγώ γίνομαι Πρόεδρος, ο ΠΑΗ παίρνει την θέση μου και εσύ την δική του.
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κύριε μου'Αστα φίλε.
Ο thva είναι ταχύτατος, ο εγκέφαλος του τρέχει με την ταχύτητα του φωτός.
Μέχρι να τον ενημερώσεις, αυτός θα έχει ήδη ολοκληρώσει το πραξικόπημα και θα μας κατσικωθεί ως Πρόεδρος, CEO, Γενικός Γραμματέας, κ.λ.π.![]()
![]()
Αν χρησιμοποιήσει την ταχύτητα της λυχνίας τότε δεν θα ανησυχήσω.Δεν θα έχει ξεκινήσει καν από την γιαφκα του όταν οι άνθρωποι μου θα τον περιμένουν απ' έξω για να τον συλλάβουν.'Αστα φίλε.
Ο thva είναι ταχύτατος, ο εγκέφαλος του τρέχει με την ταχύτητα του φωτός.
Μέχρι να τον ενημερώσεις, αυτός θα έχει ήδη ολοκληρώσει το πραξικόπημα και θα μας κατσικωθεί ως Πρόεδρος, CEO, Γενικός Γραμματέας, κ.λ.π.![]()
![]()
Εσείς οι. τρανζοστοράτοι εκτός ότι είστε ψεύτικα αλλά και συχνοτικά ανισόρροπα γρήγοροι και παιζετε τη τζαζ σαν ροκ, τα ρόκ σαν μέταλ, τα μέταλ σαν θρας μέταλ κ.ο.κ. το σουίνγκ και κλασική καθόλου εντός scope σας κάν, εκτός εάν πληρώσετε μια περιουσία .... είστε όμως λίγο χαζούληδες.Αν χρησιμοποιήσει την ταχύτητα της λυχνίας τότε δεν θα ανησυχήσω.Δεν θα έχει ξεκινήσει καν από την γιαφκα του όταν οι άνθρωποι μου θα τον περιμένουν απ' έξω για να τον συλλάβουν.
Αυτός πρέπει να συλληφθεί πρωτος-πρωτος.Του φορτώνουμε δεκα κατηγορίες και τον στέλνουμε για διακοπές στη Γυάρο.Είν' η προσπάθειές μας σαν των Τρώων. Θαρρούμε πως με απόφασι και τόλμη θ' αλλάξουμε της τύχης την καταφορά, κ' έξω στεκόμεθα ν' αγωνισθούμε. Aλλ' όταν η μεγάλη κρίσις έλθει, η τόλμη κι η απόφασίς μας χάνονται· ταράττεται η ψυχή μας, παραλύει· κι ολόγυρα απ' τα τείχη τρέχουμε ζητώντας να γλυτώσουμε με την φυγή...
![]()
Άμα καταφέρνεις να πας να τόν συλλάβεις εκεί που είναι και να γυρίσεις πίσω κερδίζεις τα πιο ακριβά καλώδια του πλανήτη.Αυτός πρέπει να συλληφθεί πρωτος-πρωτος.Του φορτώνουμε δεκα κατηγορίες και τον στέλνουμε για διακοπές στη Γυάρο.
Ο υποβολέας αφού κανει Ανάσταση,προλαβαίνει να ετοιμάσει δύο αλλαξιες ρούχα.Για τα υπόλοιπα μεριμνα η Επερεσια.Άμα καταφέρνεις να πας να τόν συλλάβεις εκεί που είναι και να γυρίσεις πίσω κερδίζεις τα πιο ακριβά καλώδια του πλανήτη.![]()
Μπορείς λοιπόν άνετα να κάνεις σκοποβολή με στοχους τα ηχεία σου.Αυτα βαράνε στον γάμο του Καραγκιόζη.Μην κανείς το ίδιο κι εσύ.Είμαι στην Πωγωνιανή έχω και δίκανο σπέσιαλ δεν είμαι κυνηγός του πεθερου μου είναι αλλά ξέρω να το δουλευω έχω και φουσεκια
Ντρεπονται γι αυτό και δεν συνδέεται στο πολυπριζο,Μάκη.Μαυρο και παρατημένο είναι.View attachment 365272
κοιτάχτε εκεί ένα πολύμπριζο, τρέμετε!!
τι καλώδιο είναι αυτό κάτω αριστερά; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΩΝΤΑΙ???
Μα οι γλόμποι είναι ταχύτατοι. Θες διάβασμα.Αν χρησιμοποιήσει την ταχύτητα της λυχνίας τότε δεν θα ανησυχήσω.Δεν θα έχει ξεκινήσει καν από την γιαφκα του όταν οι άνθρωποι μου θα τον περιμένουν απ' έξω για να τον συλλάβουν.
Όσο και να τους διαβάσεις,παραμένουν πιο αργοί κι απ' τις αρθρωσεις του κατοχου τους.Μα οι γλόμποι είναι ταχύτατοι. Θες διάβασμα.