Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.045
Ετσι είναι .
Οταν δεν μπορείς να κοντράρεις ειρωνεύεσαι , δήθεν.
Θα μάθεις κάποτε και σύ . Ισως.

Reaction score
2.003
Ετσι είναι .
Οταν δεν μπορείς να κοντράρεις ειρωνεύεσαι , δήθεν.
Θα μάθεις κάποτε και σύ . Ισως.
ασε ρε αυτοι ειναι ειδωλολατρες των Hi-Fi tweaks και μετα μας κατηγορουνε που πιστευουμε στο θεο. 😄

Reaction score
4.683
Αυτά τα κάνετε εσείς οι άσχιετοι .
Εμείς οι γνώστες τα βλέπουμε και γελάμε.
Είμαστε στο 2025 helloooo..
Εσύ έχεις μείνει στα 80s τότε που δεν υπήρχε επαρκή γνώση. Πάτα κανά update στο μυαλό σου.
Your system will be updated, press any key..

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.045
Εσύ είσαι ακόμα στα 90's .
Ασε που είμαι εγώ.
Δεν μπορείς να με δείς καν.
Κάνε εσύ update στο μυαλό το λειψό που σου έμεινε από τις δοκιμές των καβλωδίων .

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.254
Η Επερεσία πάντως δεν είναι πιστοποιημένη. Αυτό πρέπει να αλλάξει και ο μόνος που μπορεί να το κάνει είμαι εγώ. Έχω το σχετικό iso
ΟΥΣΤ αρχιπραξικοπηματια ιωαννιδη:vinsent::smg::hunter:🧕👠🍼⚔🔪🔫

Reaction score
4.062
Κάτσε μισό λεπτό για τα έκανες όλα π@τνα για να ισχυριστείς αυτό που θέλεις να πείς, που δεν ξέρεις και τι θές να πεις. :D Θες μαθήματα μουσικολογίας και ιστορίας της μουσικής απο τον Μαέστρο. :D

Αδιάφορο τι παραδέχεσαι εσύ. Εσύ ξέρεις από άλλα είδη.

Οι ρεμπέτες ξέρουν πολυ καλά τι παίζουν και την σχέση και ρίζα μέρους ρεμπετικών με την μουσική και της Ανατολής και της Τουρκίας.

Αλλά αφού δεν δέχεσαι το ρεμπετικό είτε σαν μουσική είτε σαν αυθεντικότητα (που το έχουν δεχθεί μέχρι και μπλουζίστες της Αμερικής) ... τι να μιλήσουμε για το λαικό του Διονυσίου ;

Αυτό τώρα για να γελάσουμε το λές ; Ποιόςτο λέει αυτό , κανένα Αμερικάνικο ντοκυμαντέρ στο ίντερνετ ; χα χα

Μόνο το blues και αυτό ρυθμικά το συζητάμε, εάν.

Ποιο Αμερικανοπάνκικο ; ... το γρήγορο ροκ εν ρόλ ;

Το μόνο που θεωρούν οι Αμερικάνοι πάραδοη είναι η folk (και η κάουντρι σε αυθεντικότητα στιχουργικά) τους ... και εκεί όμως πες αλεύρι... η Ιρλανδία σε γυρεύει.

Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν κάτι τέτοιο ή ακριβώς αυτό.

Αφηγήματα απο μόνος σου φτιάχνεις ώστε μετά να τους κατηγορέις για αυτά ;

Οι κουτσαβακορεμπέτες ήταν και ανφέρεται συνήθως στο κοινό που τα άκουγε, όχι στην μουσική. Για να στο πω σε αυτά που ξέρεις : Σαν να λές ότι punk ήταν όλη αυτή η καρικατούρα των οπάδων του με καρφίτσες , μαλλιά. καρφιά κλπ της εποχής που νομίζαν ότι αυτό είναι το punk ή ότι και αυτοί ήταν punk.
Κατ' αρχήν έχεις πιάσει μια δεκαετία μετά από αυτήν που μας ενδιαφέρει και με διαφορετικές επιρροές απ' αυτές που μας ενδιαφέρουν.
Sixties Garage Punk λοιπόν και όλες οι επιρροές του προέρχονται από την Αμερικανική παράδοση και των μαύρων και των λευκών(περισσοτερο των δεύτερων).Ακόμη και τα πολυ προσφατα Fifties ήταν ήδη Αμερικανική παράδοση που έγινε παγκοσμια.Τιποτα το μεμπτό.Παγκοσμια είναι και η Κλασσική Μουσική του κ.Χρηστου.Με θεωρείς Αμερικανακι; Ο,τι πεις! Εσύ και ο κ.Χρηστος πως αυτοχαρακτηριζεστε; Αυστριακοί; Γερμανοί; Πώς χαρακτηρίζονται οι λάτρεις του Ρεμπέτικου για το οποίο ο ίδιος λες ότι έχει στοιχεία και από την Τουρκική παράδοση;Ας μην το πω καλυτερα.Καλυτερο το Αμερικανακι.Τουλαχιστον δεν πουλά "Ελληνικότητα".

Reaction score
4.062
Παρακαλώ μην απιελείτε τα μελλοντικά μέλη με στέρηση των γνώσεων σας σε συγκεκριμένους τομείς και των κατάλληλων εργαλείων. :D :D
Να τα αγοράζει τερματισμενα.Κλεφτες θα γίνουν οι αντιπρόσωποι; Άσε που τα τερματίζουν καλύτερα από τον Μάκη!

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.367
Κατ' αρχήν έχεις πιάσει μια δεκαετία μετά από αυτήν που μας ενδιαφέρει και με διαφορετικές επιρροές απ' αυτές που μας ενδιαφέρουν.
Sixties Garage Punk λοιπόν και όλες οι επιρροές του προέρχονται από την Αμερικανική παράδοση και των μαύρων και των λευκών(περισσοτερο των δεύτερων).Ακόμη και τα πολυ προσφατα Fifties ήταν ήδη Αμερικανική παράδοση που έγινε παγκοσμια.Τιποτα το μεμπτό.Παγκοσμια είναι και η Κλασσική Μουσική του κ.Χρηστου.Με θεωρείς Αμερικανακι; Ο,τι πεις! Εσύ και ο κ.Χρηστος πως αυτοχαρακτηριζεστε; Αυστριακοί; Γερμανοί; Πώς χαρακτηρίζονται οι λάτρεις του Ρεμπέτικου για το οποίο ο ίδιος λες ότι έχει στοιχεία και από την Τουρκική παράδοση;Ας μην το πω καλυτερα.Καλυτερο το Αμερικανακι.Τουλαχιστον δεν πουλά "Ελληνικότητα".
Η λεγόμενη τουρκική "παραδοσιακή" μουσική έχει τις ρίζες της στην αρχαιοελληνική. :wink:

Reaction score
4.062
Ω ναι. Η βυζαντινή τί ήταν. Παρθενογένεση?
Αν εννοείς πως βασίζεται στην αρχαία Ελληνική μουσική,δεν ισχύει.Η Βυζαντινή μουσική είναι καθαρά Εκκλησιαστική μουσικη.Οι Τούρκοι προσπάθησαν να την μιμηθούν,ανεπιτυχώς.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members
38.412
Νεότερο μέλος
sitherion