Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
21.593
Κ. Χρήστο,υπεκφευγεις.
Η μία μουσική είναι καθαρά θρησκευτική και δίχως όργανα ενώ η άλλη όχι και με όργανα.
Ποια από τις δύο πιστευεις πως γνώριζε ο βοσκός που βοσκούσε το κοπάδι του;
Τι λέει το πανκιό Αμερικανάκι Πρόεδρε ; :D

Και σε αυτό μόνο το τεμάχιον να μέναμε τότε η Αμερική δεν υπήρχε καν. Ποιά παράδοση να έχουν σε τίποτε. :D

Εάν μιλάμε βεβαια για Αμερική (δηλαδή Ευρωπαίοι που πήγαν εκεί) η μόνη αυθεντική μουσική ήταν οι Ινδιάνοι ιθαγενείς που βρήκανε και που τους καθαρίσανε όλους δεκάδες εκατομμύρια ή πολυ περισσότερους συμφωνα με κάποιες μελέτες. :D

Reaction score
4.074
Τι λέει το πανκιό Αμερικανάκι Πρόεδρε ; :D

Και σε αυτό μόνο το τεμάχιον να μέναμε τότε η Αμερική δεν υπήρχε καν. Ποιά παράδοση να έχουν σε τίποτε. :D

Εάν μιλάμε βεβαια για Αμερική (δηλαδή Ευρωπαίοι που πήγαν εκεί) η μόνη αυθεντική μουσική ήταν οι Ινδιάνοι ιθαγενείς που βρήκανε και που τους καθαρίσανε όλους δεκάδες εκατομμύρια ή πολυ περισσότερους συμφωνα με κάποιες μελέτες. :D
Ειμαι Αμερικανοπανκιο τόσο όσο Ελληνική είναι η μουσική των διαφόρων Διονυσίου.

Reaction score
21.593
Ειμαι Αμερικανοπανκιο τόσο όσο Ελληνική είναι η μουσική των διαφόρων Διονυσίου.
Γιατί βρε λαικό είναι καθαρό .... τι να πει δηλαδή το ποπ σκυλάδικο .... απο το κακο στο χειροτερο πάμε. Στο μέλλον θα το θεωρούμε αυτό κλάσικ χα χα.

Ο Τσιτσάνης φταίει. :D

Reaction score
4.074
Γιατί βρε λαικό είναι καθαρό .... τι να πει δηλαδή το ποπ σκυλάδικο .... απο το κακο στο χειροτερο πάμε. Στο μέλλον θα το θεωρούμε αυτό κλάσικ χα χα.

Ο Τσιτσάνης φταίει. :D
Εδω έχουμε καταντήσει να πιστεύουν μια ζωή οι ξένοι πως παραδοσιακή Ελληνική μουσική είναι το μπουζούκι κι εμείς το υποδαυλιζουμε σε κάθε περίπτωση.

Reaction score
21.593
Εδω έχουμε καταντήσει να πιστεύουν μια ζωή οι ξένοι πως παραδοσιακή Ελληνική μουσική είναι το μπουζούκι κι εμείς το υποδαυλιζουμε σε κάθε περίπτωση.
Μουσικά "δανεια" είναι (λέγονται) αυτά ... Δάνεια. :D :D

Το μονο αυθεντικό είναι το Ηπειρωτικό ...πες αυτό στον Κο Χρήστο να τελειώνετε επιτέλους και να συμφωνήσετε. :D μπας και επελθει λίγο ηρεμία στην Υπηρεσία εάν και δεν το βλέπω. :D

Reaction score
4.074
Μουσικά "δανεια" είναι (λέγονται) αυτά ... Δάνεια. :D :D

Το μονο αυθεντικό είναι το Ηπειρωτικό ...πες αυτό στον Κο Χρήστο να τελειώνετε επιτέλους και να συμφωνήσετε. :D μπας και επελθει λίγο ηρεμία στην Υπηρεσία εάν και δεν το βλέπω. :D
Το Ηπειρωτικο δεν είναι καθαρά Βυζαντινό γι αυτό δεν είναι σεβαστό.Κ. Χρήστο,τα χάπια σου για τη πίεση!

Reaction score
472
Να τα αγοράζει τερματισμενα.Κλεφτες θα γίνουν οι αντιπρόσωποι; Άσε που τα τερματίζουν καλύτερα από τον Μάκη!
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!!
Ξέρεις γιατί ξεκίνησα να ασχοληθώ μόνος μου και να τα κάνω μόνος μου, από καλώδια μέχρι λαμπάτα, ηχεία κ.λ.π.??????
Γιατί ..... τα κάνουν όλα τέλεια.

Reaction score
4.074
Με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι!!!
Ξέρεις γιατί ξεκίνησα να ασχοληθώ μόνος μου και να τα κάνω μόνος μου, από καλώδια μέχρι λαμπάτα, ηχεία κ.λ.π.??????
Γιατί ..... τα κάνουν όλα τέλεια.
Γιατί είσαι σπαγγος,Μάκη!

jag

Reaction score
30.408
#11.163

Στο σημείο 1:55 που τραγουδάει ''with a plastic face'' ξενερώνει αυτόματα :biggrin:
Άσε που εμφανίστηκε βραχνιασμένη.
9/10 για τα νύχια :spiteful:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.260
Μρε ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ παλιοπανκιο σου το ειπα εχουμε θεατρικη ομαδα οι Αθεραπευτοι:D
Αν ησουν στα Γιαννενα θα σε εκανα πρωταγωνιστη :D
Ειμαι σιγουρος για Ιονεσκου δεν υπαρχει καταλληλοτερος:gamer:

Reaction score
4.074
Μρε ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟ παλιοπανκιο σου το ειπα εχουμε θεατρικη ομαδα οι Αθεραπευτοι:D