Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
22.111
Τα συστήματα που παίζουν καλά , παίζουν τα πάντα καλά.
Κανόνας .
Ναι λέω ότι αυτά που δεν είναι καλά παίζουν Μάλερ καλά και δεν παίζουν Μπρύκνερ καλά.

Τα καλά τα παίζουν και τα δύο καλά.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.151
Ναι και εμείς τους είπαμε ότι δεν θέλαμε , και μετά εκείνοι είπαν ότι θέλανε , και εμείς τους είπαμε ότι .....
Ναι οκ.

Reaction score
4.747
Να σας εξηγήσω γιατί δεν το κατέχετε. :biggrin:

Υπάρχουν 2 ειδών συστήματα..

Αυτά που παίζουν τα πάντα κακά, σχετικά καλά ή καλά. Κοινώς αυτά που χρωματίζουν, που έχουν τον δικό τους ήχο. Και αυτός ο ήχος συνήθως (όχι πάντα) εξαρτάται από τα ηχεία.

Και αυτά που αποδίδουν ανάλογα με την ηχογράφηση.

:smoke:

Συνεχίστε παρακαλώ.

Reaction score
22.111
Ναι και εμείς τους είπαμε ότι δεν θέλαμε , και μετά εκείνοι είπαν ότι θέλανε , και εμείς τους είπαμε ότι .....
Ναι οκ.
Εσυ μπερρδεύτηκες γιατί θεώρησες ότι όταν είπα "καλά" στο αρχικό πόστ ...θεώρησες και έκανες συσχετισμό ότι εννοούσα το σύστημα καλό ... ενω το "καλά" αφορούσε την μουσική.

Και λες στο μυαλό σου αφού λέει καλά για την μουσική (του Μάλερ) ... εννοεί αυτόματα και καλό το σύστημα.

Reaction score
22.111
Να σας εξηγήσω γιατί δεν το κατέχετε. :biggrin:

Υπάρχουν 2 ειδών συστήματα..

Αυτά που παίζουν τα πάντα κακά, σχετικά καλά ή καλά. Κοινώς αυτά που χρωματίζουν, που έχουν τον δικό τους ήχο. Και αυτός ο ήχος συνήθως (όχι πάντα) εξαρτάται από τα ηχεία.

Και αυτά που αποδίδουν ανάλογα με την ηχογράφηση.

:smoke:

Συνεχίστε παρακαλώ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω εγω, δεν οφείλεται σε τέτοιους λόγους αλλά στην διαφορετική δυνατότητα απόδοσης της εκφρασης , μουσικής φρασεολογίας και μικροδυναμικών που οι δυο αυτοί δημιουργοί χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετικά σε κάποιες τουλάχσιτον συμφωνίες τους (όσον αφορά περισσότερο κάποιες απο αυτές του Μπρύκνερ).

Reaction score
2.071
θα ποσταρα αυτο στο νημα του ΠΑΗ με τιτλο "τωρα που εφυγε ο παης σας προσφερω το φιξακι σας" αλλα το κλειδωσανε. ελπιζω να μας κλεισουν και αυτο το μαγαζι, πως θα ζητησω συγγνωμη απο τον προεδρο μετα;

Reaction score
4.747
Στην συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρω εγω, δεν οφείλεται σε τέτοιους λόγους αλλά στην διαφορετική δυνατότητα απόδοσης της εκφρασης , μουσικής φρασεολογίας και μικροδυναμικών που οι δυο αυτοί δημιουργοί χρησιμοποιούν εντελώς διαφορετικά σε κάποιες τουλάχσιτον συμφωνίες τους (όσον αφορά περισσότερο κάποιες απο αυτές του Μπρύκνερ).
Το ουδέτερο σύστημα θα αποδόσει πιστά την ηχογράφηση και την όποια εκτέλεση του έργου.

50 εβλό, ευχαριστώ.

Reaction score
22.111
Το ουδέτερο σύστημα θα αποδόσει πιστά την ηχογράφηση και την όποια εκτέλεση του έργου.

50 εβλό, ευχαριστώ.
Δεν μας παρατάς με τα κλίσε των audio people ; 😍

Οτι πει ο Πρόεδρος όταν επιστρέψει.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.305
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Nassos Makris