christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.368
Ουστ μουσλιμι
Δεν έχω τα ειδικά μηχανήματα προετοιμασίας δειγμάτων που έχει αυτός αλλά σου τα ελέγχω εάν θες τα δικά σου στο SEM ή όποιου θέλει να κόψει - καταστρέψει τα δικά του "OCC".Που εισαι ΠΑΗ
το ποσταρω εδω..
παιδια αυτο ειναι κοντεντ.
Κάθε έξυπνος άνθρωπος απο τότε (1991) κατάλαβε που θα πάει το πράγμα ακόμη και για την Ευρώπη (εάν είχε γεννηθεί ή δεν ήταν βρέφος, γιατί έχουμε και αυτό το πρόβλημα στο siteApologize Πρόεδρε.
![]()
Αυτό νομίζω εξηγεί και ο ειδικός στο βίντεο. Και εσύ OCC ε? εγώ νομίζω κάτι ξέρει ο πρόεδρος που παίρνει ΔΕΗ..Σοβαρά τώρα ... όντως είναι διαδικασία OCC αλλά η ταχύτητα παίζει ρόλο για να μην δημιουργηθούν καθόλου κρύσταλλοι στην κάθετη διεύθυνση απο αυτήν της ψύξης και σε κάποιο βάθος απο την επιφάνεια. Απο τα αποτελέσματα ... πάλι καλά δηλαδή. Εγω περίμενα χειρότερα. no joke. Εξάλλου θα σου πει η κάθε εταιρεία εγώ έδωσα διαταγή και έκλεισα συμφωνία για pure OCC διαδικασία στο εργοστάσιο στην Κίνα αλλά αυτοί το παραβίασαν λίγο, ή για λίγο διάστημα ή για προσωρινό τεχνικό πρόβλημα ή .. ή ...ή κλπ. Δεν βγάζεις εύκολα άκρη με την παραγωγή και τους πρακτικούς περιορισμούς της ή το μεγάλο οικονομικό κόστος για μια βιομηχανία παραγωγής καλωδίων ώστε να σου παράξει πραγματικά pure OCC. Δεν αποτελεί έκπληξη πάντως, εάν πεις να παράξεις πραγματικά σε μικρές ταχύτητες ....το καλώδιο θα είναι πολυ ακριβό (εάν πούμε / θεωρήσουμε και ότι ακόμη και τότε την τήρησαν στο εργοστάσιο).