christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 15.612
Α μου εβαλες ιδεα θα το κυταξω με τους Δεητζιδες λες Μακι;;;;

καποιοι λενε πως η οπτικη ινα παιζει καλύτεραΑ μου εβαλες ιδεα θα το κυταξω με τους Δεητζιδες λες Μακι;;;;![]()
Εγω όπως πάντα θα φέρνω τους καφέδες.Εγώ θα πω πως παίζ το νέο καβλώδιο του Προέδρου.![]()
Εγω όπως πάντα θα φέρνω τους καφέδες.
Καλά .... ΑΚΡΟΑΤΗ - Γ΄ τάξης πότε θα με κάνετε ; Τόσα χρόναι δουλεύω την Επερεσία.
Υ.Γ : Κάτι να γελάσει και να ξεχαστεί ο John.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
στην
Πρώτα θα παρουσιάσεις το σετάπιον σου να δούμε τι ψάρια πιάνεις και μετά.Καλά .... ΑΚΡΟΑΤΗ - Γ΄ τάξης πότε θα με κάνετε ; Τόσα χρόναι δουλεύω στην Επερεσία.
![]()
Εισαι Εξεχον μελος της Επερεσιας και υπευθυνος τυπου αυτο παει τελειωσε δεν αλλαζειΚαλά .... ΑΚΡΟΑΤΗ - Γ΄ τάξης πότε θα με κάνετε ; Τόσα χρόναι δουλεύω την Επερεσία.
Μπα δεν περνει απο τετοια ο Μαρκησιος ντε σαντ οπα λαθος SANSUI DE Ψωράλ ΗΘΕΛΑ να γραψω αλλα ο δαιμων του πληκτρολογιου: Κάτι να γελάσει και να ξεχαστεί ο John.
Μαρκήσιος SANSUI DE C_O_R_A_LΠαρακαλώ.Μπα δεν περνει απο τετοια ο Μαρκησιος ντε σαντ οπα λαθος SANSUI DE Ψωράλ ΗΘΕΛΑ να γραψω αλλα ο δαιμων του πληκτρολογιου![]()