Να τα, να τα!! Και επίσημα: HYUNDAI ACCENT SR

Reaction score
2
Αντε και μια τελευταια ερωτηση γιατι με φαγατε! Εαν τα hyundai ειχαν τιμη ενος αντιστοιχου ευρωπαικου αυτοκινητου σε συγκεκριμενες κατηγοριες θα τα αγοραζατε?.....Να ξερετε επισης οτι πραγματικα την "βρισκω" σε αυτο το site γιατι υπαρχουν πολλες αποψεις - ναι και στα αυτοκινητα - και οτι αναφερεται ειναι με πολυ ωραιο τροπο...Μπραβο πραγματικα.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν θα σας πρηζω με τα ευρωπαικα αυτοκινητα.Ηταν να μη σας μαθω.Την πατησατε...

Reaction score
5
Φίλτατε Ιωάννη Δ, αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν μερικοί άνθρωποι παίρνουν σύνταξη...έχεις ακούσει για τον Paul Rosche; Τον άνθρωπο που, μεταξύ F1 και Le Μans winners, μεταξύ άλλων, έφτιαξε και τις μηχανές για τις M3 (και την πρώην δική μου); Ε, πήρε σύνταξη πριν 6 χρόνια. Έτσι, αν υποθέσουμε ότι νέες μηχανές σχεδιάζονται και παράγονται κάθε ~10 χρόνια (μιλάμε για νέες σχεδιάσεις, όχι μικροαλλαγές), κάπου τώρα σιγά σιγά θα σκάνε τα αποτελέσματα αυτής της συνταξιοδότησης.
Από την άλλη είναι η ανάγκη για μείωση της κατανάλωσης, αλλά χωρίς να χαθεί η δύναμη του εξακύλινδρου κινητήρα. Η λύση της BMW, δηλαδή 2 μικρά turbo chargers, μαζί με direct injection δεύτερης γενιάς (HPI), δίνει καλύτερη κατανάλωση για παρόμοια ιπποδύναμη και κυρίως ροπή. Πάντα μιλώντας για όχι πουσαρισμένες μηχανές, για να έχουμε μακριά διάρκεια ζωής. Και πρόσεξε, δεν μιλάμε για τις M...εκεί θα βγουν V8 ατμοσφαιρικοί, κυρίως για να πουλήσουν περισσότερο στην Αμερική.
Αλλά δεν πειράζει, αφού συνεχίζουν και βγάζουν διαμάντια όπως ο V10, 5 λίτρα, 500+ ίππους, εμένα μου αρκούν!! :D

Reaction score
14
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ οrpheus said:
Αντε και μια τελευταια ερωτηση γιατι με φαγατε! Εαν τα hyundai ειχαν τιμη ενος αντιστοιχου ευρωπαικου αυτοκινητου σε συγκεκριμενες κατηγοριες θα τα αγοραζατε?.....
Ναι, είτε πρόκειται για Ευρωπαικό είτε για άλλο. Αγόρασα το Tucson ενώ στα ίδια χρήματα μπορούσα να αγοράσω και το Macerick,HRV,CRV κα

Το προηγούμενο αυτοκίνητό μου ήταν Alfa 145 1.6

Reaction score
51
Αντε και μια τελευταια ερωτηση γιατι με φαγατε! Εαν τα hyundai ειχαν τιμη ενος αντιστοιχου ευρωπαικου αυτοκινητου σε συγκεκριμενες κατηγοριες θα τα αγοραζατε?
Γιάννη, το αν θα αγόραζα ή όχι θα είχε να κάνει με το ποιές θα ήταν οι απαιτήσεις μου & η χρήση του οχήματος.
Αν δηλ. ΔΕΝ με ενδιέφερε η οδηγική απόλαυση (άρα χωρίς υπερτονισμένα οδικά χαρακτηριστικά σπορ νοοτροπίας) και ήθελα ένα αυτοκίνητο με καλή συμπεριφορά στο δρόμο (ουσιαστικά ισάξια των υπολοίπων), ουδέτερο σχεδιαστικά, προσεγμένο στον εξοπλισμό, με καλές επιδόσεις και οικονομία στην βενζίνη και στην συντήρηση να είσαι σίγουρος ότι σαφέστατα θα τιμούσα την HYUNDAI χαλαράααα!!
Ενέργεια που έχω ήδη κάνει, αφού έχω ένα HYUNDAI GETZ και το οποίο με έχει ικανοποιήσει απόλυτα.
Και αν συνυπολογίσουμε ότι εκμεταλλεύομαι την δωρεάν συντήρηση εφ' όρου ζωής (μιλάμε για εργασία & ανταλλακτικά των service που υπάρχουν στο βιβλίο service) σε καμία περίπτωση δεν χαλιέμαι.
Αντιθέτως, σκέφτομαι τα 200+€ που θα κληθώ να πληρώσω για ένα τυπικό service (χωρίς ιδαίτερες αλλαγές ανταλλακτικών) στην Α156.....Αλλά τι να κάνουμε??Εκεί είναι η αγάπη μας και θα την πληρώνω και θα γουστάρω κι από πάνω!!!!!!! :shock: :roll: :wink: :wink:

.....Να ξερετε επισης οτι πραγματικα την "βρισκω" σε αυτο το site γιατι υπαρχουν πολλες αποψεις - ναι και στα αυτοκινητα - και οτι αναφερεται ειναι με πολυ ωραιο τροπο...Μπραβο πραγματικα.Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι δεν θα σας πρηζω με τα ευρωπαικα αυτοκινητα.Ηταν να μη σας μαθω.Την πατησατε...
Εμείς να δεις πως την "βρίσκουμε" Γιάννο!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και η πλάκα είναι ότι δεν μας πρήζεις με τα Ευρωπαϊκά αυτοκίνητα αφού κατά βάσην οι περισσότεροι γουστάρουμε Ευρώπη!!!!
Εγώ είμαι "ταγμένος" στο Group FIAT (με ιδιαίτερη αδυναμία στις, εντάξει το έχεις καταλάβει, ALFA ROMEO και αν πήγαινα στα dream cars στις FERRARI / MASERATI!!)
Ο Άκης πχ είναι καραβαμένος με τις BMW (ιδιαίτερα αν κάπου πάνω τους παίζει σηματάκι Μ κολλημένο στο εργοστάσιο.....) και τις PORSCHE.......

Απλά εκτιμούμε τις καλές προσπάθειες όλων των κατασκευαστών...
Ανεξάρτητα της χώρας προέλευσης......
Πχ δεν προσπερνάς εύκολα ένα TypeR, ένα SKYLINE R34, μία SUPRA, ένα ΜΧ5, ένα RΧ7 ή RX8, ένα EVO ή STi Prodrive μόνο και μόνο επειδή είναι Ιαπωνικό.........
Και είμαι σίγουρος ότι συμφωνείς!!!!! :D :D :D :D

Απλά εγώ, θα ξεκινούσα την λίστα μου με μία ALFA.......
Πχ αντί για ένα EVO IX μάλλον θα προτιμούσα μία Α156 SW GTA και με τα χρήματα που θα περίσσευαν θα έφτιαχνα κάποια πράγματα "για να την φέρω στα νερά μου"

Reaction score
51
Να την η καρακουκλάρα μου!!!!!!!!!!!!!!

Και πρόσεξε την....ΧΩΡΙΣ αεροτομές και λοιπές αηδίες!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Reaction score
51
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.....
Έτσι θα ήθελα να είναι η γυναικάρα μου...........
Προφανώς "ντεν έκω GTA SW καρντιά μου"......... :( :( :cry: :wink: :roll:

Reaction score
5
Αυτό το "Μ κολλημένο από το εργοστάσιο" και όχι αγορασμένο από το παζάρι του Πειραιά και κολλημένο επάνω με UHU, είναι όλα τα λεφτά...Γιάννη, πάλι έγραψες...έχω σιχαθεί να βλέπω τα δεύτερα M στα μισά BMW που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αμάν με τους γύφτους πια...

Πάντως και αυτά τα...πώς τα λένε...Alfa;...Beta;...Delta;;;...καλά είναι...κυρίως έχουν ψυχή!! ;)

Reaction score
7
Για καθημερινά αμάξια θα συμφωνήσω με τον Γιάννη.Alfa all the way!!!Απλά το καλύτερο design...Για supercars θα πάω Αγγλία να ψωνίσω...Μια Aston Martin DB9 για τον κύριο...Όποτε την βλέπω κάτι παθαίνω...Υλικό για όνειρα...

Reaction score
14
Μάριος Λαζάρου said:
Για καθημερινά αμάξια θα συμφωνήσω με τον Γιάννη.Alfa all the way!!!Απλά το καλύτερο design...Για supercars θα πάω Αγγλία να ψωνίσω...Μια Aston Martin DB9 για τον κύριο...Όποτε την βλέπω κάτι παθαίνω...Υλικό για όνειρα...
Μην του λές τέτοια γιατι είναι σαν να τον φυτιλιάζεις τον ΑΚΗ!!!

Reaction score
5
Φίλοι μου ως τακτικός επισκέπτης τους Goodwood Festival of Speed (http://www.goodwood.co.uk/fos/) για πολλά χρόνια, και μέχρι πέρισυ, τα αυτοκίνητα που έχω δει από κοντά να αγωνίζονται, έχω ακούσει και έχω ψηλαφίσει, είναι πάρα πολλά. Ο έρωτας ο μεγάλος είναι η Aston Martin Vanquish, που είχα δει πριν αρκετά χρόνια, μόλις είχε κυκλοφορήσει. Και η DB9 είναι πολύ όμορφο design, μοιάζει πολύ και είναι και φθηνότερη. Αυτό για super luxury Grand Touring. ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είναι supercars αυτά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την ελληνική πραγματικότητα είναι απλά απίστευτα ακριβά. Όταν λέμε supercars εννοούμε μια Enzo, μια Carrera GT, μια SLR, μια Murcielago κλπ. Ειδικά αυτοκίνητα, για ειδικές αποστολές. Ας μην βάζουμε όλα τα άπιαστα όνειρα σε ένα τσουβάλι.

Παρεπιπτόντως, σκέφτομαι και για επίσκεψη στο Goodwood φέτος, ενδιαφέρεται κανείς; Για ρίξτε μια ματιά εκεί στο site που λέει "The Action" και "The Experience"...

Reaction score
51
ak1s said:
Αυτό το "Μ κολλημένο από το εργοστάσιο" και όχι αγορασμένο από το παζάρι του Πειραιά και κολλημένο επάνω με UHU, είναι όλα τα λεφτά...Γιάννη, πάλι έγραψες...έχω σιχαθεί να βλέπω τα δεύτερα M στα μισά BMW που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αμάν με τους γύφτους πια...

Σου ετοιμάζω θέμα Άκη!!!!
Σε λίγες μέρες..........Be patient!!!! :D :D :roll: :wink:

Reaction score
5
Γιάννη μήπως εννοείς κανα θέμα με τέτοια;

η κανα τέτοιο;

μήπως κανα τέτοιο;

Reaction score
7
Γιαξ...Τί πανάθλια είναι αυτά????Ειδικά ο τελευταίος θα έπρεπε να μπεί φυλακή...Σαν τα μούτρα του την έκανε την Alfa...

Reaction score
1
Ναι, ναι, ίσα που διακρίνεται και το "Μπαμπά μην τρέχεις" στο ταμπλώ και οι χάντρες που κρέομονται από το παρμπρίζ. :lol: :lol:

Reaction score
5
και το all time classic, η φλοκάτη στην πλαφονιέρα, και η πετσέτα του μπαρ με όνομα ουίσκυ στο ταμπλώ!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.859
Members
38.624
Νεότερο μέλος
teamwork