- Reaction score
- 1.815
Απάντηση: Νκορίασις......πως λέμε ψωρίασις.
Σιγά ρε σεις!
Χαλαρώστε και λιγάκι!
Σιγά ρε σεις!
Χαλαρώστε και λιγάκι!
ωχ...τι εννοεί ο ποιητής...!Σιγά ρε σεις! Χαλαρώστε και λιγάκι!
Θα ερθει και απο δω, να δουμε αν ταιριαζει με τα ATCια.
Ναι! Να βαλουμε στο Jack, ετσι για αλλαγη.Να σου φέρω και τα παγάκια ???
Άσε το Jack ήσυχο... έμαθα μου έγινες και “κλασικής” σχολής....Ναι! Να βαλουμε στο Jack, ετσι για αλλαγη.
ειμαι ΚΟΤΑ, δεν θα εκθεσω κανεναν...
Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα με τα πίτουρα,τα τρως και ακολούθως σε...΄΄τρώνε΄΄ειμαι ΚΟΤΑ, δεν θα εκθεσω κανεναν...
http://www.avsite.gr/vb/showthread....E-Einstein-on-the-Beach&p=1649824#post1649824Λοιπόν τωρα που φθάνουμε στο τέλος.
αν είχατε διαβάσει λιγο ποιο προσεκτικά τα πόστ του κφ θα είχατε πάρει πρεφα για το firmware της συσκευής.
Υπάρχει καταγεγραμμένο κάθε φορά το φορτίο που οδηγήθηκε η χρονική διάρκεια και τα προβλήματα που προέκυψαν.
με κάρφωσε ο Μάνος, οπότε...
θα υπάρξει με την σύνδεση της θύρας στο τσιπακι (4 κολησεις όλες και όλες) ακριβής αναφορά για την χρήση του κάθε ncore.
Οπότε παιδιά μου, με βάση τις ημερομηνίες που το είχε καθένας σας, θα ξέρω ακριβώς τι έγινε...
αρα....
Δεν οδήγησε, δεν έπαιξε δυνατά,δεν τα κίνησε, τα άκουγα 3 ώρες (ενώ δεν τα δοκιμάστε καν) κλπ αλλα ευχάριστα, θα βγουν στην φόρα...
το αν θα τα δημοσιεύσω θα δώ..
Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα με τα πίτουρα,τα τρως και ακολούθως σε...΄΄τρώνε΄΄
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?123047-%C5%ED%FC%F2-%EB%E5%F0%F4%EF%FD-%F6%F5%E3%DE-Einstein-on-the-Beach&p=1649824#post1649824
Λέτε κατόπιν των στοιχείων από την αμαρτωλή θύρα να επέλθει γνώση για συνθήκες χρήσης,επίγνωση για τον κάθε χρήστη και εν τέλει απόγνωση;΄΄...Γνώση...επίγνωση...Απόγνωση...΄΄
Οχι δεν ειναιΝαι Βλάση έχεις δίκιο... τόοοοσοι πολλοί το άκουσαν...αλλά σχόλια μηδέν... Βρε μήπως είναι μάπα το καρπούζι?
Aραγε....ταχει ακουσει κανενας αλλος να μας πει και αυτος τις εντυπωσεις του??????????
μεχρι και συνθετης τα ακουσε ρε παιδι μου........
Ο Βασιλιας του ΛΑ το ακουσε το μαραφετι?μεχρι και συνθετης τα ακουσε ρε παιδι μου........
΄΄...Γνώση...επίγνωση...Απόγνωση...΄΄
...
-"Δεν έχω ανάγκη να είμαι σίγουρος γιά τίποτα,όσο βρίσκω τη δύναμη να ελπίζω" ψιθύρισε στο μεταλλικό κουτί και αφέθηκε στο πνιχτό γέλιο που κυρίευε την ύπαρξή του.
...