Νοθεία στα καύσιμα

Reaction score
1.968
Αν ήταν σταθερά και διαχρονικά χρονίζων θέμα, θα υπέθετα ότι θα υπήρχε μία σταθερή ροή αναρτήσεων, και όχι πέντε αναρτήσεις το 2007 και ξαφνικά άλλη μία το 2025 πάντως.

Δεν είναι ο ρόλος μου να κρίνω πότε θα ανοίγεται νέο νήμα και πότε όχι, απλώς λέω ότι είναι αστείο, η μία ανάρτηση να είναι το 2007 και η αμέσως επόμενη το 2025.

TGD

Reaction score
9.464
Η πρώτη δουλειά πριν ανοίξω νέο θέμα είναι να ψάξω αν υπάρχει παλιό. Αν υπάρχει το χρησιμοποιώ. Αν δεις πόσα threads με το ίδιο θέμα (ακόμα και τον ίδιο τίτλο) υπάρχουν... Για παράδειγμα:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.988

Reaction score
1.382
Εκεινη η τσαχπινα η προεδρος τους τι λεει επι του θεματος? Γιατι εχει εξαφανιστει? Γιατι δεν ζηταει το οριστικο κλεισιμο των παρανομουντων?

• Like
Reactions: ika

Reaction score
4.442
Εκεινη η τσαχπινα η προεδρος τους τι λεει επι του θεματος? Γιατι εχει εξαφανιστει? Γιατι δεν ζηταει το οριστικο κλεισιμο των παρανομουντων?
Την επομένη το έχουν μεταβιβάσει σε άλλο φιλικό πρόσωπο και συνεχίζεται η μπίζνα....

• Like
Reactions: ika

ika

News
Reaction score
15.624
Κάνει ελέγχους στα πρατήρια αν τηρούν την απόφαση να μην βάζουν καύσιμο στις μηχανές που δεν φοράει κράνος ο οδηγός

gonis

Luger
Reaction score
12.224
Στην παραλιακή,λίγο πριν την Αλίμου πρατήριο της Aegean το οποίο είναι σχετικά καινούριο( πριν ήταν άλλης εταιρείας)χθες είχε 000 στα σήματα με τις τιμές

ika

News
Reaction score
15.624
Γιατί ακόμα να ανακοινωθούν ποιά πρατήρια ήταν στην κομπίνα?
Πρέπει να δώσει έγκριση το NATO πρώτα?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.291
Εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω ποιοι ταχυφορτιστές δίνουν νοθευμένο ρεύμα. :laugh:

ika

News
Reaction score
15.624
Εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω ποιοι ταχυφορτιστές δίνουν νοθευμένο ρεύμα. :laugh:
Νοθευμένο ή ποιά βάζουν λιγότερο απ΄ όσο ρεύμα χρεώνουν?

Last edited:

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.732
Members
38.366
Νεότερο μέλος
alenbroson