Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Παλιά πήγαινα πολύ συχνά στα μπουζούκια και με τον Μαντά έχω ζήσει απίστευτες στιγμές στην παραλιακή,στη Ποσειδώνος που ήταν για 3-4 σαιζόν.Πω ρε τι μου θύμησες...τραβιόμουνα με μιά σεκιουριτού πριν καμιά δεκαετία, και παραλίγο να καώ τελείως με τον Μαντά...:142::143:
Ου να χαθείς!Πω ρε τι μου θύμησες...τραβιόμουνα με μιά σεκιουριτού πριν καμιά δεκαετία, και παραλίγο να καώ τελείως με τον Μαντά...:142::143:
Στη Νέα Φαντασία του Κακέτση ήταν, μεγάλες στιγμές...Παλιά πήγαινα πολύ συχνά στα μπουζούκια και με τον Μαντά έχω ζήσει απίστευτες στιγμές στην παραλιακή,στη Ποσειδώνος που ήταν για 3-4 σαιζόν.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη, το δε πνεύμα πρόθυμον ή δε σάρξ ακόμα πιο πρόθυμη...τότενες :142: μη κοιτάς τώρα που σαφράκιασα...Ου να χαθείς!
Τώρα αν θέλετε να κάνει και γαβ-γαβ το πράγμα, περνάμε σε άλλη κατηγορία :116:
Χρήστος Αυγερινός κιέτς?:137:Τώρα αν θέλετε να κάνει και γαβ-γαβ το πράγμα, περνάμε σε άλλη κατηγορία :116:
Κοίτα, όσο πιο μακριά πας στο "χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού" για να ακούσεις κάποιον, τόσο πιο αγνός είναι... συνήθως.Χρήστος Αυγερινός κιέτς?:137:
Τον είχα γνωρίσει σε studio ραδιοφωνικού σταθμού πρίν πολλά χρόνια και μου φάνηκε πολύ αγνός.
:114:αγνό λαϊκό νταλκαδιάρικο τραγούδι, ο Παράνομος Δεσμός...