Εξυπακούεται αυτό. Έχω περάσει απο αυτή τη φάση και αλλάξει πολλά συστήματα chasing την τέλεια εικόνα και ήχο. Aπο τους πρώτους στην Ελλάδα που αγόρασαν τον πρώτο HD προβολέα με το που βγήκε. Εποχή που μόνο plasma υπήρχαν και CRT τηλεοράσεις.Για συστήματα TV - ηχομπάρα η ποιότητα είναι μια χαρά. Για παραπάνω θες περισσότερα χρήματα και για σύστημα και για content.
Τώρα έχω αράξει στα κυβικά μου και θέλω κάτι απλό και λιτό εμφανισιακά...
Ούτε καν ηχόμπαρα με surround ηχεία δεν πήρα. Απλά έχει surround στο σώμα και ειναι 5.1.2. με 2 upfiring. Ειναι μικρό το σαλόνι, και το γεμίζει ο ήχος μια χαρά ... Αραιά και που ( αναλογα τη ταινια ) παίρνεις και μια μικρή αίσθηση surround ηχου που δεν το περίμενα οτι τα upfiring ηχεια όντως θα το δημιουργούσαν, η πως τα ενσωματομένα surround της μπάρας θα τα αντιλαμβανόμουν σαν να παίζουν αριστερά και δεξιά απο τη θέση θέασης.
Μην τα παραλέω βέβαια, ειπα σε ορισμένες σκηνές και λίγες φορές αλλά it works τελικά.
Όχι οτι μου έχει φύγει το μικρόβιο του προβολέα και του 7.1 συστήματος που πάντα είχα και έψαχνα τις ταινίες 7.1 με το κυάλι θυμάμαι, εποχές 2004 - 2014 μετά τα παράτησα .
Αν θα έφτιαχνα ξανά το ΄΄τέλειο΄΄ σύστημα φίλε, μόνο σε dedicated χώρο αν θα είχα τα ανάλογα τετραγωνικά. Αλλιώς δεν αξίζει.
Τους έκανα δεν γνωρίζουν γιατί δεν καλύπτουν η πότε θα καλύψουν. Δες εδω το χάρτη για Fiber στην πινέζα ειμαι εγώ και πόσο κοντά μου εδω και 1 έτος, έχουν ήδη Fiber.Της ΔΕΗ είναι εναέρια, δεν σκάβει σαν τους άλλους.
Μπορείς και να τους κάνεις ένα ερώτημα τηλεφωνικά.
Attachments
-
54,2 KB Προβολές: 0