Νώε για μια Εβδομάδα - Evan Almighty (2007)

Reaction score
58
Νώε για μια Εβδομάδα - Evan Almighty (2007)

Ο Στιβ Κάρελ παίρνει τη σκυτάλη από τον Τζιμ Κάρεϊ ως ”εκλεκτός” στο σίκουελ του Bruce Almighty με τον τίτλο Evan Almighty.

http://www.evanalmighty.com/

Σκηνοθεσία: Τομ Σάντιακ
Σενάριο: Στιβ Όντερεκ
Ηθοποιοί: Μόργκαν Φρίμαν, Στιβ Κάρελ, Τζίμι Μπένετ, Τζόνι Σίμονς

Την τελευταία φορά που είδαμε τον Ίβαν Μπάξτερ βασανιζόταν από τον Μπρους Νόλαν επί σκηνής από το τηλεοπτικό κανάλι τους στο Μπάφαλο. Ο χρόνος όμως πέρασε, ο Ίβαν τα βρήκε με τον Μπρους και προόδευσε. Νεοεκλεγείς στο Κονγκρέσο στην Ουάσινγκτον, ο Ίβαν έφυγε από το Μπάφαλο αναζητώντας μια ανώτερη τύχη. Αυτή την τύχη, όμως, δεν την βρήκε μέσα στους κύκλους της πολιτικής αλλά στον... Θεό, ο οποίος του έδωσε εντολή να φτιάξει την κιβωτό του Νώε! Η οικογένεια του Ίβαν μένει εμβρόντητη μπροστά στην νέα αποστολή του, αλλά ο ίδιος νιώθει υποχρεωμένος να την φέρει σε πέρας, καταφέρνοντας έτσι να σώσει όχι μόνο τη χώρα
του, αλλά και όλη την ανθρωπότητα!

Reaction score
6
Απάντηση: Νώε για μια Εβδομάδα - Evan Almighty (2007)

Δεν θα ελεγα πως προκαλεί το αβίαστο γελιο αλλα περισσότερο το χαμόγελο.
Τωρα αυτό το χαμογελο είναι από συμπάθεια για όλα αυτά που συμβαίνουν Ίβαν Μπάξτερ ,ή από την καλη διάθεση που σου επιτρέπει να συγχωρείς ακομα και τις πιο τραβηγμένες καταστάσεις…
Τι να πω .. δεν ξέρω.
Αυτό παντως που μου εκανε εντύπωση σε αυτην την κωμωδία ηταν το μπλέξιμο πολιτικής οικολογίας και θρησκείας.
Να το δουμε ως παραβολή;:cool_3:
Όπως και να χει βλέπεται ευχάριστα .

Για το είδος του 6/10

Reaction score
14
ο Καφάτος μου είπε να μην το δώ... δεν εχει καμμία σχέση με τα πραγματικά γεγονότα... trust him!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid