Αλλαγή σε πηγή και ενισχυτικά

Reaction score
319
Η αποψη μου ειναι μεινε οπως εισαι. Ξεχνα τα dsp κλπ εφοσον δεν σε ενδιαφερει το πολυκαναλο . Θεωρω οτι θα μπλεξεις χειροτερα απ'οτι τωρα με αμφιβολλα αποτελεσματα ως προς την ποιοτητα του ηχου. Το συστημα σου ειναι αρκετα καλο για να απολαυσεις μουσικουλα.
Οσον αφορα τα sub ασχολεισου και αλλο με την τοποθετηση τους. Ξεκινα απο εδω https://positive-feedback.com/audio...woofer-setup/?highlight=subwoofer integration.
Αν τιποτα απο αυτα δεν δουλεψει θεωρησε τα ενα sub και βαλτα αναμεσα στα ηχεια σου. Ουτε delay ουτε τιποτα. Ρυθμισε το high pass για τα ηχεια σου, full στα sub αποκοπη απο εκει οπου σου κολλαει καλυτερα. Καποιες φορες η επικαλυψη καποιων συχνοτητων βολευει. Πιστευω οτι μπορεις να πετυχεις καλο αποτελεσμα και να αρχισεις να απολαμβανεις το συστημα σου.
Καλη χρονια

billpeppas

A/V Επαγγελματίας
Reaction score
7.163
Υπάρχει ευκαιρία με στουντιακό Trinnov (4 channels, δηλαδή ambiophonics με 4 ηχεία, ή 2 ηχεία και 2 subs) που έχει το Trinnov Optimizer προκειμένου να κάνεις αυτό που επιζητάς, αλλά δεν έχει roon ready, tidal/spotify connect και άλλες τέτοιες ευκολίες, θα πρέπει να συνδέσεις κάποια συσκευή για αυτό το σκοπό (π.χ. κάποιο streamer τύπου Wiim)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.205
Υπάρχει ευκαιρία με στουντιακό Trinnov (4 channels, δηλαδή ambiophonics με 4 ηχεία, ή 2 ηχεία και 2 subs) που έχει το Trinnov Optimizer προκειμένου να κάνεις αυτό που επιζητάς, αλλά δεν έχει roon ready, tidal/spotify connect και άλλες τέτοιες ευκολίες, θα πρέπει να συνδέσεις κάποια συσκευή για αυτό το σκοπό (π.χ. κάποιο streamer τύπου Wiim)
Ποιο είναι το πιο φτηνό και λειτουργικό streamer Roon ready με ψηφιακή έξοδο; να προσθέσει αυτό στον Trinnov και είναι άριστος.

Reaction score
1.779
Παρών!

@AndreasLav Τι εντυπώσεις αναμένεις; :)
Πως παίζει σε σχέση με έναν τυπικό 2καναλο προενισχυτη;
Το dac του είναι οκ; (Μην μου πεις όλα ίδια ακούγονται γιατί δεν...2 έχω αλλιώς παίζουν).
Από θέμα αξιοπιστίας είναι οκ;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.274
Νεότερο μέλος
spani1