Ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη

Timaras

Reaction score
2.153
11 και 12 Νοεμβρίου θα ανέβω Θεσσαλονίκη οικογενειακώς για το Πανελλήνιο πρωτάθλιμα Tae Kwon Do που θα διεξαχθεί στο Κονταξοπούλειο στο Ωραιόκαστρο.

Για πείτε κανα ξενοδοχείο που σέβεται τα χρήματα που ζητάει καθώς 2-3 ημέρες θα τις κάτσουμε.

Timaras

Reaction score
2.153
Δεν έχω ιδέα.
Δεν ξέρω και αν είναι καλή περιοχή το Ωραιόκαστρο που θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι και σπουδαίο γεγονός να κάνω και 15-20 λεπτά να πάω από το ξενοδοχείο.
Για χρήματα να πούμε καμμιά εκατοστή max 150€ τη βραδυά?

TGD

Reaction score
9.882

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.669
ξενοδοχείο που σέβεται τα χρήματα που ζητάει
Είναι αλήθεια ότι πάνε 10 χρόνια και δεν ξέρω πώς είναι σήμερα.
Τότε πάντως, ήταν ακριβώς αυτό που λες.
(το μόνο πρόβλημα είναι το πάρκινγκ, αλλά εγώ επί 5 μέρες έτυχε να μη ζοριστώ ιδιαίτερα)

Reaction score
2.109
Αφού σε ενδιαφέρει να είσαι στο Ωραιόκαστρο και όχι το να είσαι στο κέντρο, θα απέφευγα ξενοδοχεία του κέντρου μόνο και μόνο λόγω ευκολίας εύρεσης πάρκινγκ αν δεν έχουν δικό τους και κίνησης (ανεξαρτήτως αν έχουν ή όχι).

Έχει κάποια μέτρια ξενοδοχεία προς το Ωραιόκαστρο τα οποία είναι σχετικά οικονομικά, θα πρότεινα να δεις κριτικές καθώς δεν έχω ιδία εμπειρία (και λογικά οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς δεν θα έχουν εμπειρία από τα ξενοδοχεία καθαυτά). Φυσικά από το Ωραιόκαστρο εύκολα μπορείς να επισκεφτείς και το κέντρο αφού τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα μακρυά. Σαν περιοχή θα έλεγα ότι είναι κάτι μεταξύ Θρακομακεδόνων και Παιανίας, μισοεξοχικό, πρώην χωριά που εξελίχθηκαν σε προάστιο το οποίο είναι η επιλογή για όσους σχετικά ευκατάστατους είτε έχουν δεσμούς με τη δυτική Θεσσαλονίκη και δεν θέλουν να απομακρυνθούν προς τα ανατολικά, είτε δεν είναι αρκετά ευκατάστατοι για να βρούνε αντίστοιχο σπίτι στα ανατολικά αντίστοιχου τύπου προάστια.

Εναλλακτικά αν θέλεις κάτι πιο κεντρικό, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο από τα ξενοδοχεία στη δυτική είσοδο της πόλης και το λιμάνι, αρκεί να έχουν δικό τους πάρκινγκ καθώς η δυτική είσοδος της πόλης είναι λίγο δύσκολη και θα απέφευγα τα πολλά πήγαινε έλα πεζός τη νύκτα. Εκεί πάντως βρίσκεται το μάλλον καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο από ότι βλέπω είναι οριακά εντός του προϋπολογισμού σου (The Met), ενώ παραδίπλα βρίσκεται και το συμπαθέστατο Porto (το οποίο από ότι βλέπω είναι όμως ακριβότερο).

Reaction score
4.247
Φιλίππειον, Θεσσαλονίκη – Ενημερωμένες τιμές για το 2023 (booking.com)

Δυο λεπτα απ τον περιφεριακο. Με το αυτοκινητο ευκολα πας παντου και δεν εχεις προβλημα με το παρκινγκ. Στο Κονταξοπουλειο ειμαι 4 μερες καθε εβδομαδα. Διπλα ακριβως εχει ξενοδοχειο, μετριο. Λιγο πιο πανω στο βουνο εχει καλο ξενοδοχειο τελειως απομονωμενο, to LIONS.

Οι περιοχες που βρισκονται τα ξενοδοχειο τυπου PORTO, GRANT HOTEL PALACE, ΜΕΤ (ολα πολυ καλα αλλα και ακριβα) θελουν πολυ μεγαλη προσοχη το βραδυ. Απεναντι τους ειναι ολοι οι οικοι ανοχης και το βραδυ κυκλοφορεις μονο με τ αυτοκινητο.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.283
Members
38.443
Νεότερο μέλος
George Martini