- Reaction score
- 1.842
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΟΤΕ: ΟΤΕ talk με κλήσεις προς όλα τα σταθερά δίκτυα
Αρχίζει λοιπόν ο υπάλληλος να μου λέει κάτι ακαταλαβίστικα, τον κόβω και πάω στον προϊστάμενο. Τα ίδια. Είχα όμως πάρει τα μέτρα μου. Είχα μαζί μου τυπωμένο τον Εμπορικό Νόμο. Του τον δίνω και του λέω
- Διαβάστε παρακαλώ το άρθρο 6.
Αμ πως! Αν νομίζεις πως μπορείς να με τρελάνεις, παλουκάρι μου, το ίδιο εύκολο είναι και γιά μένα! :125:
Μετά μου έδωσε και κατάλαβα. Τώρα ξέρω να αναλύσω το λογαριασμό. Πληροφοριακά, χωρίς δωρεάν τηλέφωνα (κάνω λίγα) και με Conn-X στα 2 μεγαμπίτια, πληρώνω ~85 ευρά το δίμηνο.
:121:Εσένα πολύ ανέμελο σε βλέπω
Αρχίζει λοιπόν ο υπάλληλος να μου λέει κάτι ακαταλαβίστικα, τον κόβω και πάω στον προϊστάμενο. Τα ίδια. Είχα όμως πάρει τα μέτρα μου. Είχα μαζί μου τυπωμένο τον Εμπορικό Νόμο. Του τον δίνω και του λέω
- Διαβάστε παρακαλώ το άρθρο 6.
Κάγκελο ο μπόις!Άρθρο 6ο. Δεν αποδεικνύουμε στον πελάτη, χρησιμοποιώντας διάφορους τεχνικούς όρους, ότι δεν ξέρει που παν τα τέσσερα (κάτι που συνήθως ισχύει). Κανείς δεν αγοράζει από κάποιον που είναι πολύ εξυπνότερος από τον ίδιο. Φοβάται ότι είναι εύκολο να τον κοροϊδέψει.
Αμ πως! Αν νομίζεις πως μπορείς να με τρελάνεις, παλουκάρι μου, το ίδιο εύκολο είναι και γιά μένα! :125:
Μετά μου έδωσε και κατάλαβα. Τώρα ξέρω να αναλύσω το λογαριασμό. Πληροφοριακά, χωρίς δωρεάν τηλέφωνα (κάνω λίγα) και με Conn-X στα 2 μεγαμπίτια, πληρώνω ~85 ευρά το δίμηνο.