Οδηγός επιλογής ηχείων για τον υπολογιστή

Reaction score
731
δεν μου αρεσανε ολα αυτα τα κομματια
Φίλε βοήθησέ μας λίγο παραπάνω

Τα 8 τμ του δωματίου σου είναι καθαρά μέτρα ή μαζί με τα έπιπλα; Όπως κατάλαβα δεν σου αρέσουν τα μαύρα ηχεία.

Πες μας τι χρώμα έχουν τα έπιπλα για να ταιριάξουμε και τα ηχεία.

Θέλεις τα μπροστινά ηχεία να είναι δαπέδου ή βάσης; Να έχουν φυσικό ή τεχνητό καπλαμά και να ταιριάζει το χρώμα με τα έπιπλα;

Το sub θα το βάλεις στο πάτωμα ή θέλεις να το κρεμάσεις;

Πες μας λίγα πράγματα παραπάνω για να σε βοηθήσουμε.

Last edited by a moderator:

Reaction score
4
Τα 8 τμ του δωματίου εινε καθαρα μετρα.τα μαυρα ηχεια μου αρεσουνε,.
εχω καποιες φωτογραφιες απο το δωματιο μου

Attachments

Reaction score
4
βασικα θελω να μου προτεινετε εναν καλο ενισχυτη.,ενα καλο sub ,, θα μπει στο πατωμα. οπως επισης και ενα σετ ηχείων 5.1 με δορυφόρους
[DOUBLEPOST=1548505375][/DOUBLEPOST]θελω τα ολα τα ηχεια να εινε σαν αυτα των edifier.
https://www.e-shop.gr/edifier-s760d-51-speaker-system-p-PER.703966
[DOUBLEPOST=1548505480][/DOUBLEPOST]αν μπορουμε ολα τα ηχεια να εχουν το χρωμα που εινε το δωματιο μου με τα επιπλα οπως βλεπετε στις φωτογραφιες δεν υπαρχει προβλημα

Attachments

Reaction score
5.360
βασικα θελω να μου προτεινετε εναν καλο ενισχυτη.,ενα καλο sub ,, θα μπει στο πατωμα. οπως επισης και ενα σετ ηχείων 5.1 με δορυφόρους
[DOUBLEPOST=1548505375][/DOUBLEPOST]θελω τα ολα τα ηχεια να εινε σαν αυτα των edifier.
[DOUBLEPOST=1548505480][/DOUBLEPOST]αν μπορουμε ολα τα ηχεια να εχουν το χρωμα που εινε το δωματιο μου με τα επιπλα οπως βλεπετε στις φωτογραφιες δεν υπαρχει προβλημα
Από αυτά που σου προτάθηκαν στο #30 τι δεν σου αρεσε.....μια χαρά είναι.....
Επικίνδυνη θέση για τα ακουστικά σου στο ράφι....πολύ ψηλά βρε παιδί μου.....:drinks:

Reaction score
4
Φιλε μου δεν μου αρεσανε εινε γουστα αυτα ετσι?
[DOUBLEPOST=1548508490][/DOUBLEPOST] thelo να μου προτεινετε εναν καλο ενισχυτη.,ενα καλο sub ,, θα μπει στο πατωμα. οπως επισης και ενα σετ ηχείων 5.1 με δορυφόρους
Auto merged
θελω τα ολα τα ηχεια να εινε σαν αυτα των edifier.
Auto merged
αν μπορουμε ολα τα ηχεια να εχουν το χρωμα που εινε το δωματιο μου με τα επιπλα οπως βλεπετε στις φωτογραφιες δεν υπαρχει προβλημα

Reaction score
715
Δεν μου έχει ξανά τύχει να προτείνεται ως ιδανική πρόταση τα πιο φθηνά και ο ενδιαφερόμενος να μην συμφωνεί.
Περί ορέξεως βέβαια..

gid

Reaction score
10.165
Δεν μου έχει ξανά τύχει να προτείνεται ως ιδανική πρόταση τα πιο φθηνά και ο ενδιαφερόμενος να μην συμφωνεί.
Περί ορέξεως βέβαια..
Ο ενδιαφερόμενος διαφωνεί ΚΑΙ με τον εαυτό του, αφού απορρίπτει λύση που ο ίδιος πρότεινε στο αρχικό ποστ....

Βασικά έχουμε μια συνολικότερη κουκουρούκου κατάσταση....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.904
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo