Οικονομικό ηλεκτρονικό masking

Reaction score
152
Απάντηση: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Πανο,μια απορια...
σε 16:9 εχεις 100-110 ιντσες...
σε 2.40:1 ποσες γινονται;

Reaction score
1

Πανο,μια απορια...
σε 16:9 εχεις 100-110 ιντσες...
σε 2.40:1 ποσες γινονται;
Έχω 100 ίντσες σταθερή σε 16:9 κάδρο. Σε κάδρο 2,35:1 οι ίντσες γίνονται 95, με το ίδιο πλάτος ακριβώς στα 2,22 και ύψος στα 94,5 εκατοστά περίπου.

Σε κάδρο 2,40:1 υπολόγισε ότι θα χάσεις περίπου άλλο ένα εκατοστό από πάνω και κάτω αντίστοιχα σε ύψος...

Reaction score
152

μπααα, σε μενα δε γινεται τιποτα.
μενει οπως εχει η κατασταση..

Reaction score
1

μπααα, σε μενα δε γινεται τιποτα.
μενει οπως εχει η κατασταση..
Γιατί βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα; Αφού η κατασκευή είναι πολύ ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του καθενός. Όπου και να μπουν οι actuators, έχεις πάντα τη δυνατότητα να τους κρύψεις σε επιπλάκια στο χρώμα του τοίχου σου, ενώ σίγουρα θα μπορείς να βρεις κάποιο σημείο για να μπουν τα δύο positioners. Τα καλώδια τροφοδοσίας κρύβονται μέσα σε κανάλια, οπότε... :118:

Reaction score
1

Και η απόλυτη σύγκριση παιδιά. Πριν από λίγο κατέβασα την Stewart από τον τοίχο, μια και πρέπει να προετοιμάζομαι σιγά σιγά για αύριο. Δείτε λοιπόν την «μονομαχία των γιγάντων», δηλαδή το μαύρο βελούδο της Stewart vs μαύρο βελούδο που έντυσα τις μπάρες μου. :116:

Δεξιά φυσικά το πλαίσιο της Stewart και αριστερά η μπάρα του masking. Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο φαίνεται ή όχι η διαφορά στα δικά σας μόνιτορ. Στο δικό μου φαίνεται πάντως. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη αλλά είναι ορατή, και οριοθετεί φυσικά τη διαφορά από τα κορυφαία υλικά της Stewart στο μαύρο βελούδο που αγόρασα από την Κυψέλη προς 7-8 ευρώ το μέτρο... :126:

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη με φλας φυσικά με την μικρούλα Canon.

Reaction score
152

τι οποτε;
η δικια μου ειναι ηλεκροκινητη και απο πισω υπαρχει το ...χαζοκαδρο.
ασε που δε με παει να ξαναγκρεμιζω...

Reaction score
1

τι οποτε;
η δικια μου ειναι ηλεκροκινητη και απο πισω υπαρχει το ...χαζοκαδρο.
ασε που δε με παει να ξαναγκρεμιζω...
Ναι, έχεις δίκιο, τώρα ξαναείδα τις φωτό από τον χώρο σου, δεν έχεις που να στηρίξεις τους actuators, και όντως θα έπρεπε να γίνουν μεγάλες μετατροπές στον χώρο... :104:

Reaction score
1

Έτοιμο και το γήπεδο για... τον αγώνα που θα δώσουμε σε λίγες ώρες. :137:

Ο τοίχος πίσω από τις κουρτίνες είχε να βαφτεί πολλά χρόνια, και παρόλο που περάστηκε τρία χέρια λευκό χρώμα στα γρήγορα, δεν έγινε τελείως λευκός, μια και δεν είχαμε δυστυχώς διαθέσιμο αστάρι. Βλέπετε αποφάσισα την τελευταία στιγμή να τον βάψω. Δεν έχει στεγνώσει ακόμα βέβαια, αύριο το πρωί θα φανεί καλύτερα.

Ενώ φαίνεται ακόμα το παλιό κάδρο από την εποχή που πρόβαλλα απευθείας πάνω στον τοίχο! :116:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
100.029
Αν κρίνω από την ώρα του post, μάλλον δεν σου κόλλαγε ύπνος! :114:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Οικονομικο ηλεκτρονικο masking

Αν κρίνω από την ώρα του post, μάλλον δεν σου κόλλαγε ύπνος! :114:

Ακριβώς έτσι Γιάννη. Και μόλις ξύπνησα και περιμένω τα παιδιά για να έρθουν. :107:

Και δεν έχω προλάβει ακόμα να αγοράσω τα κανάλια, και θα πρέπει τώρα να τρέχω με την ψυχή στο στόμα. Είναι πολύ δύσκολη τελικά η καλογερική. :116:

Reaction score
1

Εν τω μεταξύ, τα ηχεία μου έχουν διασκορπιστεί παντού στο σπίτι... :116:

Αλλού το υπογούφερ και το κεντρικό...

Ενώ στον προθάλαμο κατέληξε η plasma με το ένα Bose... :135:

Reaction score
1

Και επιτέλους το πρώτο σταθερό βήμα προς την τελική νίκη έγινε. Τέσσερις νέες τρύπες άριστα μετρημένες και η Stewart κατέληξε στη νέα, χαμηλότερη θέση της, στα 95 εκατοστά από το πάτωμα. Σκέτη κ@βλα είναι... :626:

Reaction score
1

Ενώ παράλληλα βεβαίως, οργασμός δραστηριότητας και μετρήσεων στο σαλόνι μου! Εδώ βλέπετε τον Κώστα να μετράει με χειρουργική ακρίβεια την πρώτη μπάρα του μασκαρίσματος. Δυστυχώς το φωτορεπορτάζ θα είναι πολύ μέτριας ποιότητας παιδιά, δεν πρόλαβα να φέρω την Sony A100, οπότε ότι μπορώ να κάνω με την μικρούλα Canon... :203:

Προσέξατε τα χειρουργικά γάντια που φοράει ο Αποστόλης; Μία Stewart αξίζει πάντα να της φέρεσαι με την ανάλογη ευγένεια, έτσι λοιπόν φόρεσε τα γάντια για να κρεμάσουμε την οθόνη. :116:

Και άλλες μετρήσεις...

Reaction score
1

Ενώ βεβαίως, τα μαστόρια μου είναι «παντός καιρού», :204: εδώ τους βλέπετε να εργάζονται στο μπαλκόνι...

Η μπάρα δέχεται τις ανάλογες περιποιήσεις... :116:

Reaction score
1

Πώς φαίνονται από μακριά οι καλοί μάστορες... :107:

Μπουχαχά, κοιτάξτε αφοσίωση, «Μαστρο-Κώστα» θα τον φωνάζω από εδώ κι εμπρός, κρίμα που δεν τα κατάφερα να τον φωτογραφήσω με το μολύβι στο αυτί... :204:

Reaction score
1

Και ενώ ο Κώστας είχε φροντίσει να φέρει όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό, θυμίζοντας Γερμανό άριστα εξοπλισμένο τεχνικό, όπως βλέπετε ακόμα και ειδικά προστατευτικά γυαλιά είχε φέρει...:116:

ο Αποστόλης τον έγραφε κανονικά στα παλιά του τα παπούτσια, κόβοντας στεγνά, χωρίς έλεος και χωρίς γυαλιά, το τι τροχός έχει πέσει στο μπαλκόνι μου παιδιά, δεν περιγράφεται... :204:

Reaction score
1

Από τα high light της ημέρας: ο Sharp 21000 σκεπασμένος με σεντόνια! :116:

Θα σας εξηγήσω αργότερα το τι συνέβη και έτρεχα πανικόβλητος για να τον σκεπάσω όπως όπως... :135::204:

Reaction score
152

Και επιτέλους το πρώτο σταθερό βήμα προς την τελική νίκη έγινε. Τέσσερις νέες τρύπες άριστα μετρημένες και η Stewart κατέληξε στη νέα, χαμηλότερη θέση της, στα 95 εκατοστά από το πάτωμα. Σκέτη κ@βλα είναι... :626:
και παλι πολυ ψηλα ειναι...:422:

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.547
Members