- Reaction score
- 99.477
Τουλάχιστον άφησες την καλύτερη για το τέλος.
Δεν την εχω δει ακομα λογω μεγαλης διαρκειας... Ελπιζω αυτο η το αλλο σαβ/κο να την δω!Τουλάχιστον άφησες την καλύτερη για το τέλος.
Δες τη. Πολυ καλη!!!.Δεν την εχω δει ακομα λογω μεγαλης διαρκειας... Ελπιζω αυτο η το αλλο σαβ/κο να την δω!
Μιας και την ξεκινήσαμε με παρέα και μετά από 1+ ώρα ταινίας το κλείσαμε λόγω βαρεμάρας (στο σημείο που φάνηκε να κλονίζεται η εμπιστοσύνη του ζευγαριού-τόσο του πήρε του σκηνοθέτη να το αναδείξει......) γίνεται κάτι τραγικά καλό στο τέλος; να το συνεχίσω;Επειδή οι καλές ταινίες όλο και σπανίζουν, ανοίγω ένα νήμα για να μοιραστούμε τις καλύτερες ταινίες που είδαμε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Κάνω αρχή με τις δικές μου (δυσκολεύτηκα να βρω 5):
- Force Majeoure (Έχει μεγάλη πλάκα να το δείτε με την γυναίκα/κοπέλα σας)
Μπα.Μιας και την ξεκινήσαμε με παρέα και μετά από 1+ ώρα ταινίας το κλείσαμε λόγω βαρεμάρας (στο σημείο που φάνηκε να κλονίζεται η εμπιστοσύνη του ζευγαριού-τόσο του πήρε του σκηνοθέτη να το αναδείξει......) γίνεται κάτι τραγικά καλό στο τέλος; να το συνεχίσω;
Κάτι τραγικά καλό δεν γίνεται. Η ταινία βεβαίως είναι αργή (δεν είναι και κανένα blockbuster) και αφορά Σουηδική οικογένεια με τις όποιες ιδιατερότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που χρειάζεται μία ώρα ο σκηνοθέτης. Η εμπιστοσύνη κλονίζεται από την αρχή, αργεί όμως να εκδηλωθεί (υπάρχει όμως η ένταση). Αν ήταν Ελληνική η οικογένεια, θα είχε γίνει ο κακός χαμός από την αρχή και θα είχε τελειώσει στο δεκάλεπτο. Από την άλλη, το θέμα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και σε βάζει να σκεφτείς.Μιας και την ξεκινήσαμε με παρέα και μετά από 1+ ώρα ταινίας το κλείσαμε λόγω βαρεμάρας (στο σημείο που φάνηκε να κλονίζεται η εμπιστοσύνη του ζευγαριού-τόσο του πήρε του σκηνοθέτη να το αναδείξει......) γίνεται κάτι τραγικά καλό στο τέλος; να το συνεχίσω;