ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 729
Απάντηση: Οι...δουλευταράδες...
Last but not least monsieur Αρβανικ!
Last but not least monsieur Αρβανικ!
Δεν τα λες οπως εγιναν.Μάπα το κατάστημα.
Μόλις πήγα, ανακοίνωσαν οτι τελείωσε το τσίπουρο.
Αν και τόχω ξανακούσει αυτό...
Κατσε να τον παρω ενα τηλεφωνακι...Είμαι περίεργος να δώ τι θα πεί ο thethe αν τις δεί..
Aντε ρε , την σαμπούκα ψιλοέχυσα...:410:
Εδω ο zizik αγριεμενος διοτι ο Αρβανιτακης του εχυσε το...τσιπουρο στα κλειδια
Και η σημερινη συνεχεια
xfader, ο λυρικος κριτης ταινιων
Αυτοι ξεμειναν εκει απο τα χθες...
Ετσι, ετσι, κουκλα μου!Andy,αυτη τη φωτο να βαζεις στις αιτησεις σου.Σαν κολεγιοπαιδο...!:444:
Όσο περισσότερο κοροϊδεύεις τόσο πιο κακός θα γίνομαι στις κριτικές μου για τις ταινίες των σχιστομάτηδων και των -οφσκι... :114:xfader, ο λυρικος κριτης ταινιων:143:
Andy,
Οχι δεν μπορεις!Xριστίνα, μπορώ να τον προσφωνώ κι εγώ Andy?:135:
Οτι πείς Αντυ...:626:Οχι δεν μπορεις!
Αυτο ειναι προνομιο της Χριστινας:444:
Εγώ έχω να ξυριστώ πολλά χρόνια, οπότε ρώτα τους άλλους για τα περί μόδας... :105:Δεν μπορω να καταλαβω γιατι εμφανιζεστε αξυριστοι.Ειναι της μοδας?
Ναι καλά! Δεν ήσουν εκεί να τον δεις να κάνει σαν υστερική γριά επειδή τον χτυπούσε ο ήλιος.Andy,αυτη τη φωτο να βαζεις στις αιτησεις σου.Σαν κολεγιοπαιδο...!
Δεν παραπονιέμαι.
Για να μην παραπονιεται ο προεδρος΄...
Εγω τον βαφτισα ετσι οπως λενε τον αγαπημενο μικρο κουνιαδο μου!Οχι δεν μπορεις!
Αυτο ειναι προνομιο της Χριστινας:444:
Καλα κανει και προσεχει την επιθετικη ακτινοβολια...Αν σταματουσε και μερικες επιβλαβεις συνηθειες δεν θα χε να ζηλεψει τιποτα πια.Η ομοιοπαθητικη εχει λυσεις και γι αυτες!σαν υστερική γριά επειδή τον χτυπούσε ο ήλιος.
Το κατάστημα πουλούσε γυναικεία εσώρουχα.
Αν η ομοιοπαθητική έχει "φάρμακο" κατά των Κορεάτικων ταινιών θα με κάνεις να τη δω με πιο φιλικό μάτι... :116:Αν σταματουσε και μερικες επιβλαβεις συνηθειες δεν θα χε να ζηλεψει τιποτα πια.Η ομοιοπαθητικη εχει λυσεις και γι αυτες!
Το ποτήρι στο χέρι σου γιατί λάμπει; Μαγικό ζωμό πίνατε;Ρουφιανε!Θα πεθανεις:136:
Και η σημερινη συνεχεια
xfader, ο λυρικος κριτης ταινιων:143:
:114: :114:Το ποτήρι στο χέρι σου γιατί λάμπει; Μαγικό ζωμό πίνατε;