- Reaction score
- 79.662
απ όσο φαίνεται δεν είχε τέτοια δυνατότητα(για σωστή τοποθέτηση)Για να πάρει τρινοβ 15κ υπήρχε δυνατότητα αλλά για να στήσει τα ηχεία σωστά όχι;
απ όσο φαίνεται δεν είχε τέτοια δυνατότητα(για σωστή τοποθέτηση)Για να πάρει τρινοβ 15κ υπήρχε δυνατότητα αλλά για να στήσει τα ηχεία σωστά όχι;
Ένα screenshot από το tablet όμως δεν ήξερε να πάρει, και εβγαλε φωτό με την μηχανή.Το παλικάρι "δείχνει" να ξέρει τι του γίνεται.
... εμεις στο χουργιο μου το λεμε αλλιως.. στην Αθηνα εμαθα οτι το λενε .. "γκαρσονιερα".μικρό νοικιάρικο διαμέρισμα στην Shenzhen/ Κίνα.
μπορεί να έμαθε σε android μόνοΈνα screenshot από το tablet όμως δεν ήξερε να πάρει, και εβγαλε φωτό με την μηχανή.
δλδ 2 νεφραΆκυρο Χάρη διπλασίασε το μπάτζετ για τον προενισχυτη, μόλις είδα ότι είναι ο 32.
ελα βρε alexis....φωναζει οτι δεν ξερει.....λ7 εχει ομωςO ιδιοκτήτης είναι Ολλανδός και είναι Head στο R&D της https://www.tymphany.com/.
Το σύστημα βρίσκεται σε ένα μικρό νοικιάρικο διαμέρισμα στην Shenzhen/ Κίνα.
Τα Genelecs είναι τα 8351, ο Trinnov ο 32αρης και η σύνδεση ψηφιακή.
Το παλικάρι "δείχνει" να ξέρει τι του γίνεται.
Τα ομοαξονικά και τα "μαγικά" του Trinnov έχουν δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τα δεδομένα του χώρου, λέει.
Ο ήχος από το κεντρικό (αν και δεν είναι σωστά τοποθετημένο), νομίζεις ότι έρχεται από την οθόνη, λέει.
Για τους Trinnovιους
View attachment 223962
Sorry αλλά του φίλου μας πολύ καλύτερο. Μόνο και μόνο το γεγονός πως τα αριστερά ηχεία είναι μέσα στη μέση και εμποδίζουν την καθημερινότητα.
Αποτι κατάλαβα αδιάφορεις παντελως το πόσο χάλια θα παίζει, σχεδιαστή χώρου θες να σου βολέψει τα genelec...
Επειδή το θέμα αφορούσε και τα συγκεκριμένα ηχεία ανέβασα 2 συστήματα ακόμα. Τίποτα παραπάνω.Τα ωραία που τα βλέπετε;
Αποτι κατάλαβα αδιάφορεις παντελως το πόσο χάλια θα παίζει, σχεδιαστή χώρου θες να σου βολέψει τα genelec...
Μα δε διαφωνω μαζί σου το αντίθετο όμως...Επειδή το θέμα αφορούσε και τα συγκεκριμένα ηχεία ανέβασα 2 συστήματα ακόμα. Τίποτα παραπάνω.
Όσο για το άλλο, προσωπικά, έχω πει πολλές φορές ότι όχι, δεν με ενδιαφέρει πως θα παίξει αν το τελικό αποτέλεσμα που βλέπω μου προκαλεί αηδία.
Θέλω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (βάση χώρου, budget), που να έχει μέσα και τα δύο.
Όχι, δεν ψάχνω κάποιον να μου βολέψει τα ηχεία.
Δεν ανεβάζω εικόνες που με αντιπροσωπεύουν.Μα δε διαφωνω μαζί σου το αντίθετο όμως...
οι φώτο που ανεβαζεις αυτό δείχνουν,και μάλιστα προς το χειρότερο.
Τι να σου κάνουν τα genelec και ο τρινοβ όταν είναι τοσο εκτός;.
Η αφροκρεμα γινεται σούπα....