Ομαδική αγορά SVS

Reaction score
245
Αν δεν έχεις υπόλοιπο στο λογαριασμό σου στο paypal οπότε και θα χρειαστεί να τραβήξει εκείνη την ώρα από την κάρτα που είναι συνδεδεμένος και η κάρτα είναι ελληνικής τράπεζας τότε ίσως να γίνει ίσως και να μην γίνει η πράξη. Μια δοκιμή μόνο θα δείξει.
Υπολοιπο δεν εχω στο paypal, εκεινη τη στιγμη θα τραβηξει απο την καρτα. Σε περιπτωση που δε γινει τι εναλλακτικες εχουμε για να γινει η πληρωμη?
Γνωριζεις?

melina

Cargo 200
Reaction score
43.172
Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική, είτε γίνεται δεκτή η συναλλαγή από την τράπεζα είτε όχι.
Αν έχεις χρήματα σε λογαριασμό του εξωτερικού θα ήταν μια εναλλακτική. Τέτοιου τύπου εναλλακτική είναι να έχεις υπόλοιπο χρημάτων στο λογαριασμό σου στο paypal.
Ισως τώρα που το σκέφτομαι αν το αγοράζεις με τιμολόγιο τότε μπορείς να πας στην τράπεζα με το προτιμολόγιο και να ζητήσεις να σου επιτραπεί να στείλεις έμβασμα. Για τέτοια ποσά είναι εύκολη και γρήγορα η διαδικασία και γίνεται στο κατάστημα αρκεί να έχεις εταιρεία που δικαιολογεί την αγορά του ηχείου.

Reaction score
2.482
Υπολοιπο δεν εχω στο paypal, εκεινη τη στιγμη θα τραβηξει απο την καρτα. Σε περιπτωση που δε γινει τι εναλλακτικες εχουμε για να γινει η πληρωμη?
Γνωριζεις?
Εμβασμα μέσω ebanking μπορείς μέχει 1000 ευρω ανα μήνα. Στείλε 1000 σημερα ή αυριο και τα ρέστα όταν αλλάξει ο μήνας μεθαύριο. Ενημέρωσε τον Jan πάντως.

Πέραν τουτου, αγορασα απο eBay με 1250 ευρω ενισχυτη και μου τα πήρε απευθείας από την κάρτα κανονικά όλα.

Reaction score
4.327
Μπορείς να στείλεις έως 1000€ το μήνα. Προτίμησε αρχές του μήνα γιατί μετά το συνολικό ποσό που μπορεί να στείλει η κάθε τράπεζα τελειώνει. Οπότε συνεννοήσου και με έναν φίλο σου και στέλνει τα υπόλοιπα αφού ενημερώσεις πρώτα το μαγαζί

Reaction score
245
Μπορείς να στείλεις έως 1000€ το μήνα. Προτίμησε αρχές του μήνα γιατί μετά το συνολικό ποσό που μπορεί να στείλει η κάθε τράπεζα τελειώνει. Οπότε συνεννοήσου και με έναν φίλο σου και στέλνει τα υπόλοιπα αφού ενημερώσεις πρώτα το μαγαζί
θα μπορουσα να χρησιμοποιησω λογαριασμους που εχω σε διαφορετικες τραπεζες?
Δλδ 1000€ απο την α τραπεζα και 760€ απο την β τραπεζα?

Reaction score
4.327
Φυσικά. Μέσω e-banking καλύτερα γιατί χρεώνεσαι 1€ αν θυμάμαι καλά. Αν πας στην τράπεζα μπορεί να σε πάρουν και εικοσάρικο... :headbang:

Reaction score
245
Η παραγγελια μολις εγινε και απο εμενα.
Ας ελπισουμε οτι μπορουν να περιμενουν μεχρι 1 Δεκ. για να στειλω τα χρηματα.
Δυστυχως οι τραπεζα μου εχει λιμιταρει για το μηνα Νοεμβη και δεν εκτελει αλλα εμβασματα.
Περιμενω απαντηση απο το customer service τους αν μπορουν να δεκτουν αυτη τη μικρη καθυστερηση!

Reaction score
495
σε 10 μέρες πολλά μπορεί να συμβούν..να πέσει μετεωρίτης...να μας πετάξουν από το Ευρώ...να κλείσουν τα σύνορα..να..να..να
φυσικά δεν σου τα λέω για να σε αγχώσω.. αλλά είμαι λίγο γρουσούζης:D:D
νταχαρις ευχαριστω φιλος!! τα καταφερες φιλος!!!!

τωρα θα το ειχα ηδη στο αμαξι αλλα κανονισες απαγορευτικο!!
δεν κανει ουτε 1 φορα το μηνα απαγορευτικο κ εκατσε σημερα!!!!!

επισης,να σας μπει καλα ο μηνας!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989
νταχαρις ευχαριστω φιλος!! τα καταφερες φιλος!!!!

τωρα θα το ειχα ηδη στο αμαξι αλλα κανονισες απαγορευτικο!!
δεν κανει ουτε 1 φορα το μηνα απαγορευτικο κ εκατσε σημερα!!!!!

επισης,να σας μπει καλα ο μηνας!

για να σου μπει καλά ο μήνας βρε:drinks::tongue:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.989
αχ αχ δεν θα παραγγειλεις τιποταα??
Χλαπάτσα παιδί μου..σιχαμένη σαρανταποδαρούσα...βρωμερέ γαργαντούα..:p:D
έχω πάθει ανοσία...περιμένω εδώ και μήνα..πόσο πιο πολύ να πάει..καιθα έχω ακόμα για να τελειώσω:(

Reaction score
495
Χλαπάτσα παιδί μου..σιχαμένη σαρανταποδαρούσα...βρωμερέ γαργαντούα..:p:D
έχω πάθει ανοσία...περιμένω εδώ και μήνα..πόσο πιο πολύ να πάει..καιθα έχω ακόμα για να τελειώσω:(
τι τσιμπησες?

Reaction score
45
Ποσες ημερες έκαναν να εμφανιστουν τα χρηματα σου στην τραπεζα τους?
Σε ποσες ημερες παρελαβες?
Συνήθως τα τραπεζικά εμβάσματα κάνου 3-4 εργάσιμες να φανούν στον αντίστοιχο τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου στο εξωτερικό, εγώ πλήρωσα με paypal και σε 5 ημέρες είχα παραλάβει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.029
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic