Οταν θελετε να αγορασετε ενα μηχανημα πoια ριβιου / sites εμπιστευεστε?

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Οταν θελετε να αγορασετε ενα μηχανημα πoια ριβιου / sites εμπιστευεστε?

Ψιτ κυριος.....
δεν υπαρχουν Μανιαται Βαζελοι ?
Καλα Χανουμισες δεν νομιζω..........
Είσαι αδιάβαστος...υπάρχουν...υπάρχουν...!!!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οταν θελετε να αγορασετε ενα μηχανημα πoια ριβιου / sites

Πφφφφφφ... Ο Σταματάκος; Σιγά τώρα! Αυτός ρε είναι άσχετος απόφοιτος ΚΑΤΕΕ. Χώρια που είναι ιδιοκτήτης περιοδικού, μαζί με κάτι άλλα που διαβάζω απέναντι στο χαζομάγαζο. Και είναι και μανιάτης, άρα γαύρος! Τί ξέρει αυτός; Και για πες μας το σύστημά του, για να ξέρουμε με τί μέρος του λόγου έχουμε να κάνουμε... Έχει ακόμα εκείνη την παλιατζούρα τον Parasound; :114:
Έλα ρε... Τόσο γέλιο έχουμε ρίξει.. Μην είσαι αχάριστος!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.890
Απάντηση: Οταν θελετε να αγορασετε ενα μηχανημα πoια ριβιου / sites εμπιστευεστε?

Εγώ αχάριστος; Ίσα - ίσα εκτιμώ το ανάγνωσμά τους, τέτοιο γέλιο που έχουν. Τώρα που δεν βγαίνει πχια το Φαντάζιο. :114:

Reaction score
3.899

Κωστάκη δεν τα λές καλά.

Το Φαντάζιο κυκλοφορεί σε ρημάστερρρρ!!

det

Reaction score
104
Εχει κανεις εμπειρια απο αυτο το site? Ειναι αξιοπιστο? https://www.catawiki.com/el/c/647-?l2_categories=225
Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες δεν είναι γενικά αξιόπιστες (είναι ελεγχόμενες), επειδή το παρακολουθώ κανά ενάμισυ χρόνο το συγκεκριμένο έχω διαπιστώσει ότι σε σύγκριση με τις αρχή έχουν ανέβει οι τιμές σε εξωφρενικά επίπεδα. Επίσης να γνωρίζεις ότι ο δημοπράτης τσιμπάει και ένα 9% (αγορές και πωλήσεις). Ένα άλλο ενδιαφέρον ότι οι τιμές στο shipping είναι αυξημένες σε σχέση με ebay κλπ στα ίδια κιλά και ίδια τοποθεσία. Ενώ παλιά ήταν μόνον Ολλανδοί, Βέλγοι, Γερμανοί, Δανοί, Σουηδοί, Φιλανδοί και κυρίως επαγγελματίες διαπιστώνω ότι έχουν μπεί τώρα τελυταία πολλοί Ισπανοί, Πορτογάλοι, Ισπανοί και Έλληνες ιδιώτες. Συνοψίζοντας θα αγόραζα μόνον αν ήθελα κάτι που δεν το βρίσκω εδώ Ελλάδα αλλά θα πουλούσα άνετα τα δικά μου λόγω υψηλών τιμών.

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025