Ο Βλάσης και...οι ερωμένες του??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Ο Βλάσσης και...οι ερωμένες του??

Και φοβομουν μπας και τυχον μου βγαλλει τονισμενες τις ψιλες......πιωμενος ημουν αραγε και τα σκεφτομουνα αυτα?

Ε ε ξενυχτι που εχει πεσει αυτες τις μερεεεεεεεςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!:135::135::135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Παραγγείλατε κ για μένα ή 1-1 θάρχονται?
Ερχεται και σενα καλη μου!!!!!!!

Υπεμονη........μια θα παει Βολο ,αλλη θα παει στην Σαλλονικα(αγορι μου)και απο οτι εμαθα και αλλη μια θα παει Κ..........

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Λιακο δοντα......και συ ξυπνιος αδερφε???????:114::114:

Reaction score
3.901

Ερχεται και σενα καλη μου!!!!!!!

Υπεμονη........μια θα παει Βολο ,αλλη θα παει στην Σαλλονικα(αγορι μου)και απο οτι εμαθα και αλλη μια θα παει Κ..........
Όχι μέτρικ ωρέ, για τα γκόθαμ ρωτώ!!!

Ά, Κ......... θα πάει?

Η μουστόγρηα θάναι, δεν το άντεξε,έ??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Αντε να ακουσεις απο την αρχη.......τοσαι χιλιαδαι δισκοι........απο που να αρχισω αραγες?????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Όχι μέτρικ ωρέ, για τα γκόθαμ ρωτώ!!!

Ά, Κ......... θα πάει?

Η μουστόγρηα θάναι, δεν το άντεξε,έ??
Οχι νεε μου......ποιο μακρια!!!!!!!!!

Η σιτεμενη την ακουσε στο τσαρδι μου και μου ειπε.........αντε καιρος ηταν........τι εννοει αραγε?:135::135:

το καλο ειναι οτι εδωσα και τον λαμπατο προ .....μερες δυσκολες.....

Reaction score
3.901

Αντε να ακουσεις απο την αρχη.......τοσαι χιλιαδαι δισκοι........απο που να αρχισω αραγες?????
Απέ τη μέση ομορφάντρα μου...ξέρεις, μετά...2πλή επιλογή...και μπρός και πίσω..έ?..εεεεεεέ?

Reaction score
3.901

Οχι νεε μου......ποιο μακρια!!!!!!!!!

Η σιτεμενη την ακουσε στο τσαρδι μου και μου ειπε.........αντε καιρος ηταν........τι εννοει αραγε?:135::135:

το καλο ειναι οτι εδωσα και τον λαμπατο προ .....μερες δυσκολες.....
Εννοεί ότι ...επιτέλους!

Τι άλλο?

Μπράβο γιατονέ προ.

Ο γιατρός "χτύπησε"?

Άντε απάντα για τα γκόθαμ, έχω ξύπνημα στις 7.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Μα γιατι παιζει τοσο καλα????????????

Και ειναι και παναλαφρη.......:135:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Εννοεί ότι ...επιτέλους!

Τι άλλο?

Μπράβο γιατονέ προ.

Ο γιατρός "χτύπησε"?

Πε μπτη η Παρασκευη θα τα ριξω επανω και θα στα πω ολα μετα με τι ξι και με το νιγμα!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Αγαπητοι κυριοι παω για τουφες.............αυριο εχω να φτιαξω εναν προγομφιο ανω δεξια και πρεπει να ειμαι ξεκουραστος............τρομερη δουλεια ρε παιδι μου.......ποτε θα προλαβω αραγες????:623::620::609:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Εννοεί ότι ...επιτέλους!

Τι άλλο?

Μπράβο γιατονέ προ.

Ο γιατρός "χτύπησε"?

Και ο γιατρουλης μας τσακισε μια το χρυσο μου!!!!!!!!!!!!!!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.028

Εχετε μουρλαθεί αμφότεροι μου φαίνεται...

Reaction score
3.901

Και ο γιατρουλης μας τσακισε μια το χρυσο μου!!!!!!!!!!!!!!
Ά το πουλάκι μας το κρυψίνοο, το μουλωχτοοοό!

Τροφοδοτικό-καλώδια-βύσματα-λυχνίες-πολυθρόνες καλωδίων θα βάλει ή θα πορευτεί πάλι με μετρήσεις και κουραφέξαλα??

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Κυριε Κοτσιδη μας....και λοιποι.....απο που να αρχισω????

Λοιπον ......η μετρικουλα οπως ειδατε απο την φωτο καρφωθηκε στον Κρελλ απο XLR σε καρφι TRC και απλα πατησα το button on και αρχισαν τα οργανα!!!!!

Παιζει ως προενισχυτης και ως DAC επανω σε ενα Mac Mini 2.4G με συνδεση Firewire και το προγραμμα της Sonic studio το Amarra.

Παιζει για αρχη με ενα απλο καλωδιο Xlr της Mogami ......εδω στο μελλον εχει παιχνιδι δοκιμων κατοπιν ακροασεων....τακους Μανωλακι.....βαλλε βατονετες φρεσκες και ετοιμασου!!!!!

Ακομα στο εργαλειο δεν εχω κανει-χρησιμοποιησει τιποτα απο τα κολπα που διαθετει,μετρησεις με μικροφωνα και τυχον παραμετροποιησεις δεν εχουν γινει........ερχονται!!!!!!

Καποτε εγραψα οτι δεν ειμαι rewier και εξακολουθω να μην ειμαι........ομως αυτο που εισπραττω απο αυτο το μηχανημα δεν περιγραφεται φιλαρακια.....

Εγραψα κατι εχθες τα ξημερωματα....οτι θελω να ξανακουσω την δισκοθηκη μου ξανα απο την αρχη και το εννοω!!!!

Δεν ξερω αν την Lio-8 την θεωρειται τιμολογιακα ακριβη......ειναι ομως πανακριβη (μεταφορικα)σε αυτα που βγαζει στον αερα,τον τροπο που σε ριχνει σε ενα μεγαλο stage ,στην ικανοτητα της να κονβερταρει και να βγαζει τα δεδομενα στον αερα με εναν αληθινο και και εξαιρετικα καλοστημενο τροπο που σε κανει να ξεχνιεσαι με τις ωρες και να ακους μουσικη!!!

Φοβομουν μηπως ειχα με αυτην λεπτοηχες η μαλλον λιγο αιχμηρες υψιλες......μεγα μου λαθος.....τα υψιλα ειναι στρογγυλεμενα ,σωματωδη και η περιγραφη τους ειναι ασυλληπτη...παχια πιατινια με σβησιμο αργο και περιγραφικο.

Στην μεσαια περιοχη ....ξεκιναει το γλεντι.....πολυ ομως........ολα ειναι εκει που πρεπει να ειναι ....νοιωθεις την ακριβεια στο στησιμο των οργανων και μπορεις ευκολα να καταλαβεις αλλα και να αισθανθεις που ειναι στημενη η μπαντα....ακριβεια με ολη την σημασια της λεξης....εκπληκτικα σβησιματα στα οργανα και μεταβατικα που αν παιζεις δυνατα θα ελεγα οτι τρομαζεις και καθηλωνεσαι ακουγοντας......

Λετε οτι ειμαι μπασακιας..........ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ......του μπασου ομως του μετρημενου,του γρηγορου,του περιγραφικου που την τρως στο στηθος και μεχρι να ηρεμησεις απο την πρωτη μποτια τρως την δευτερη και την ακους πατοκορφα!!!!!!!!!
Καπως ετσι χθες ειδικα το βραδυ την ακουσα με τις μποτιες........γουστα βλεπετε και τι φτιαχνει τον καθεναν μας βρε ειναι αυτα...

Εχω ακομα πολυ ψαξιμο.....νεα μηχανη στο τσαρδι μου....και τα τελικα πορισματα θα βγουν μετα το παιχνιδι των μετρησεων και σαφως τις οποιες παραμετροποιησεις μπορουν να γινουν με αυτην την μηχανη.........

Ακομα και χωρις αυτα ομως η Lio-8 μου εχει παρει τα μυαλα και σιγουρα με ξενυχταει μιας και δεν χορταινω να ακουω μουσικη.....εξαιτειας της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:410::410::602::605:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.027
Re: Ο Βλάσσης και...οι ερωμένες του??

μπραβο ρε Βλασση, πολυ χαιρομαι για σενα ρε φιλαρακι, τυφλα να χουν οι reviewers δηλαδη!!

κατι ακομα...

να σε φερω λιγο σε δυσκολη θεση, βεβαια αν δε θελεις δεν απαντας ετσι??

:116:

σε σχεση με το Vekian πως ειναι??

σε σχεση επισης με το AMR σου ?? σαν dac σκετο 16/44 με το ιδιο κομματι απ το cd Κ μετα απ το mac-metric??

επισης σαν ολοκληρωμενο cd το ΑΜR σε σχεση με το mac-metric ?

αν σ επρηξα.........................καλα να παθεις!!

:116::116:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Ο Βλάσσης και...οι ερωμένες του??

ω
μπραβο ρε Βλασση, πολυ χαιρομαι για σενα ρε φιλαρακι, τυφλα να χουν οι reviewers δηλαδη!!

κατι ακομα...

να σε φερω λιγο σε δυσκολη θεση, βεβαια αν δε θελεις δεν απαντας ετσι??

:116:

σε σχεση με το Vekian πως ειναι??

σε σχεση επισης με το AMR σου ?? σαν dac σκετο 16/44 με το ιδιο κομματι απ το cd Κ μετα απ το mac-metric??

επισης σαν ολοκληρωμενο cd το ΑΜR σε σχεση με το mac-metric ?

αν σ επρηξα.........................καλα να παθεις!!

:116::116:

Εχουμε και λεμε λοιποοοοοοοον....

Το Vekian για μενα ειναι ο καλλιτερος κονβερτορας που εχει περασει απο το κονακι μου ...τρελλη μηχανη........και εχω ακροαστει...........σαφως θα γουσταρα να εκανα ενα Α-Β με αυτες τις δυο μηχανες...βεβαια εδω μιλαμε για μια τεραστια διαφορα χρηματων αν θελουμε να ειμαστε αντικειμενικοι που λιγες τσεπουλες θα μπορουσαν να σηκωσουν και να αποκτησουν αυτην την μηχανη!!!!

Ομως πρεπει να πω οτι η Lio-8 στεκεται πολυ τιμια απεναντι στην μηχαναρα το Vekian ...σαφως υπαρχουν διαφορες απο οσο θυμαμαι ...οχι τοσο στην ακριβεια και την περιγραφη οσο στα δυναμικα και εναν εκπληκτικο ογκο ...καταιγιστικο θα ελεγα απο πλευρας Vekian.

Θυμαμαι επισης ενα εκπληκτικο 3D stage του Vekian που ομως ικανοτατα μπορεις να εισπραξεις και απο την Lio-8 οχι βεβαια σε αυτο το επιπεδο αλλα τιμια κοντα του!!!!

Ακομα Γιανναρε δεν το εχω ακουσει σε αντιπαραθεση με το AMR γιατι και εδω πρεπει να φτιαξω βυσματα απο XLR σε DB 25 ωστε να εχω την Lio ως προενισχυτη μιας και το ΑΜΡ δεν εχει καποια ψηφιακη εισοδο και δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις ως transport μιας και ειναι ολοκληρωμενο player.

Eκ πρωτης ομως θα ελεγα οτι η Lio ειναι καλλιτερη .....και ειμαι σιγουρος μιας και αυτες τις μερες ακουω κομματια ΤΕΣΤ που γνωριζω και ειμαι πολυ σιγουρος για αυτο που γραφω!!!

Αυτο που ισως θα μπορουσα να πω ειναι οτι το AMR με τις Telefunken και τις General Electric five star σου αφηνουν την υπογραφη της λαμπας,το παιχνιδακι το ακουστικο της δευτερης αρμονικης που τελικα δεν ξερω αν αυτο ειναι σωστο η οχι!!!

Η Lio ειναι μια πολυ μουσικη μηχανη παροτι καπου μεσα μου νομιζα οτι μπορει να εβγαζε εναν monitor χαρακτηρα(ετσι φανταζομουν )εκανα λαθος ομως...και ειλικρινα χαιρομαι!!!!!!!!!

Θελω τωρα να αλλαξω τα βυσματα σε δυο interconect που εχω ,δηλαδη απο XLR σε DB 25 και να τα καρφωσω στην Metric και οποιο μου κανει καλλιτερα θα μεινει και σαφως τα αλλα θα πανε για πουλημα!

Reaction score
1.999

Bλάσση αν κατάλαβα καλά πούλησες τον προ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell