Ο Στέργιος - Guybrush γραφει στο περιοδικο Sonik.

Reaction score
8
Με πολυ μεγαλη μου χαρα, ειδα την συμμετοχη του συνφορουμιτη και φιλου Guybrush, κατα κοσμον Στεργιου στο περιοδικο SONIK, στο αφιερωμα του περιοδικου για το βινυλιο και συγκεκριμενα στις σελιδες 54 εως και 58.
Στο περιοδικο, που νομιζω οτι εχει και δωρο ενα δισκακι βινυλιου, υπαρχει αφιερωμα με οδηγο αγορας για πλατω μεχρι 500 ευρω, πως στηνεται ενα αναλογικο συστημα , καθως επισης και τα μαγαζια που μπορει καποιος να βρει βινυλια.

Στεργιο, θα ηθελα να σου δωσω συγχαρητηρια, που πραγματικα τα νοιωθω γι αυτην την δουλεια σου

Μπραβο Στεργιο

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.490
Άντε Στέργιο, σιδεροκέφαλος! Ποιο είναι αυτό το Sonik; Ποιος το εκδίδει;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Καλή αρχή Στέργιε!
Κάθε πότε βγαίνει το περιοδικό αυτό; Θα γράφεις συστηματικά πλέον;

...

Reaction score
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

Το Sonik το εκδίσουν οι εκδόσεις Οξύ, που έχουν και το www.avopolis.gr. Είναι αμιγώς μουσικό περιοδικό, το αφιέρωμα στο βινύλιο ήταν κάτι έκτακτο.

Δεν ξέρω αν θα γράφω συστηματικά ή περιστασιακά (μπορεί να μη γράψω και καθόλου), μια και δεν ασχολήθηκαν με το hi-fi στο παρελθόν. Ίσως να γράψω σε άλλο τομέα.

Το όλο αφιέρωμα στο βινύλιο δεν είχε να κάνει τόσο με τη χαϊφιντελική πλευρά, αλλά πιο πολύ με την "κουλτουρέ"...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.490
Άμα δεν υπήρχαμε εμείς οι ισοπεδωτικοί ντιτζιταλοφρίκουλες, πώς θα ξεχωρίζατε εσείς οι κουλτουρέ ρομαντικοί; :114: :114:

Reaction score
7
Μισό! Σε ποιό τεύχος? Στου Φεβρουαρίου? Βγήκε? Όπως και να έχει εύγε Στέργιο :)

ΥΓ.Παρεπιπτώντος το Sonic είχε δώσει ένα μικρό δίσκο βινυλίου (7'' το λένε?) των Earthbound τον προηγούμενο μήνα. Η πλάκα είναι ότι νόμιζα ότι ήταν DVD και ανοίγοντάς το έμεινα λαλάκας...:p

Reaction score
8
τωρα εχει ενα απ τα διαφανα κρινα.

Στεργιο που θα βρουμε το προηγουμενο με το βινυλιακι που λεει ο φιλος;

Reaction score
0
Λογικά θα έχει το περιοδικό στο αρχείο του.
Τον επόμενο μήνα να δείτε, που θα έχει 7ιντσο Στέρεο Νόβα!

Μάριε, στο τεύχος Φεβρουαρίου είμαι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.173
Members
38.421
Νεότερο μέλος
kokdim