Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Εδώ πάει μία παλιά μου υπογραφή:3.Μα είναι δυνατόν να πιείς κρασί μετά συνοδείας ψητού με.... ροκιά ή κλασική μουσική?
Ευτυχώς που την.....άλλαξες:138:Εδώ πάει μία παλιά μου υπογραφή:
"Music with dinner is an insult both to the cook and the violinist." :137:
Αυτό το δεύτερο ομολογώ ότι δεν το είχα ξανακούσει. Μιλάμε για άσμα τεραστίων διαστάσεων, με στίχους που αποτυπώνουν τα βαθιά νοήματα των καιρών μας. Μπράβο στον Φοίβο που θα πάρει άλλη μια Ferrari με τις εισπράξεις από τους ανεγκέφαλους που τ'αγοράζουν.
Έχω μιλήσει παλιά και με τους δυό, εκτός δουλειάς τους, και δεν υπάρχει σύγκριση χαρακτήρα. Ο Στέλιος ήταν ένας φοβισμένος άνθρωπος, σχεδόν απέφευγε την επαφή με κόσμο. ο Στράτος ένας άνθρωπος σίγουρος, φιλικός και άνετος.Καθε φορα που καποιος συγκρινει τον Στρατο με τον Καζαντζιδη
...αφηστε, να μην σας πω ποσο με χαλαει
Αχ κε xfader! Πόσο ιδεολόγος είστε!Ναι, αλλά αρκετές φορές κάποιοι περνάνε τα επαναστατικά τους "πιστεύω" μέσα στο τραγούδι και δε γίνεται να το κρίνεις αντικειμενικά.
Είναι όμως πολύ πιο χρήσιμο πρακτικά από ιδέες και θεωρίες. Εξάλλου όλοι, όλων των παρατάξεων, το θέλουν. Η υπερβολή είναι το πρόβλημα.Ποια "πιστεύω"? Σήμερα το μόνο "πιστεύω", ιδανικό, αυτοσκοπός και "θεός" είναι το χρήμα. Δυστυχώς!
Μάλλον για τον ίδιο λέμε. :114:Κάποτε υπήρχαν κάποια "πιστεύω" που πουλήθηκαν κι αυτά. Χωρίς να αναφέρω όνομα, υπήρξε ένας συνθέτης πολύ γνωστός που ήταν μαχητικός, επαναστατικός κλπ, και χρόνια αργότερα βρέθηκε στην ακριβώς αντίθετη πλευρά. Μετά από αυτό...... τα