christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.507
καλο, κλαιω.
Ο Γιώργος ο Μάγγας ξεκινά να παίζει από το καμπαναριό της εκκλησίας στα πανηγύρια και κατεβαίνει σταδιακά στο dance floor. Αυτό τώρα από μόνο του δεν αξίζει μια πολυκάναλη ηχογράφηση?Αμ δεμ έχετε πάει σε πανηγύρι σε επαρχία, να παίζει η ορχήστρα πάνω στη ρυμούλκα του τρακτέρ να δεις από που έρχεται ο ήχος και το κλαρίνο!!!
Αξέχαστες εποχές που υπηρετούσα στην Ανδραβίδα και σε πανηγύρι στα Λεχαινά έλυσε το χειρόφρενο της ρυμούλκας και πήρε δρόμο όλοι η ορχήστρα.
Δυόμιση δεκαετίας μετά το ονόμασαν ιμέρσιβ και πράσινα άλογα!
Alfee24 τι εισαι δικαναλος; η πολυκαναλος, αν εισαι δικαναλος να μαζευτουμε ολοι να κανουμε μαζικη επιθεση στο μεγαλο αυτι ,μας λειπει ο νταλιμπαμ, μεγιστη απωλεια, ισως να εχουμε μαζι μας΄τον ολδυ νομιζω ειναι κι αυτος καψερος δικαναλος η οχι; μρε ολδυ
Ε ναι, ρετρολάγνοι θα υπάρχουν πάντα.Πάντως πιστεύω ότι ο δικάναλος ήχος δεν θα "πεθάνει" ποτέ
Καλησπέρα! Τώρα το είδα.Σταυρο, πως γραφουμε ακαρλ θεε γυρνα επαε
μρε αλφε24, αν δεν εχεις δικο σου χωρο τη πολυκαναλο να σιαξης, εδω δικαναλα εχουν με τα χιλια ζορια με η χωρις παντοφλα, ειναι δυνατον την σημερον ημερα να δαπανυσει 40000 ευρα ελλην, πλην σαλονικαιων και αλλων που δεν γνωριζω, αν εχεις μονοκατοικια παει στο διαολο, στο διαμερισμα τρανζιστορακι να εχεις, σε ακουει η πολυκατοικια ισως και το τετραγωνο στην Αθηνα που εμενα δεν τολμουσα να ανοιξω το σεταπιον ουτε στο παρα δεκα , πανω απο μενα εμενε μια φοιτητρια οταν κα ,,,,,νε και δυσυχως αυτο συνεβαινε καθε απογευμα, ανοιγε τσιτα τα γκαζια σαν αυτα που ακουει ο γουιζι ε το εκλεινα εγω και ακουγα γουιζικη ΄΄μουσικη΄΄
άμα δε βγουν τα ...ζουζούνια σε πολυκάναλο, εμείς δε βάζουμεμρε αλφε24, αν δεν εχεις δικο σου χωρο τη πολυκαναλο να σιαξης, εδω δικαναλα εχουν με τα χιλια ζορια με η χωρις παντοφλα, ειναι δυνατον την σημερον ημερα να δαπανυσει 40000 ευρα ελλην, πλην σαλονικαιων και αλλων που δεν γνωριζω, αν εχεις μονοκατοικια παει στο διαολο, στο διαμερισμα τρανζιστορακι να εχεις, σε ακουει η πολυκατοικια ισως και το τετραγωνο στην Αθηνα που εμενα δεν τολμουσα να ανοιξω το σεταπιον ουτε στο παρα δεκα , πανω απο μενα εμενε μια φοιτητρια οταν κα ,,,,,νε και δυσυχως αυτο συνεβαινε καθε απογευμα, ανοιγε τσιτα τα γκαζια σαν αυτα που ακουει ο γουιζι ε το εκλεινα εγω και ακουγα γουιζικη ΄΄μουσικη΄΄
Να κάνω ένα σχόλιο, πάνω σε αυτό: Είμαι με την εντύπωση ότι πολλά μέλη, τα οποία αντιτίθενται στα όσα υποστηρίζουν με δεδομένα και μετρήσεις οι πολυκάναλοι βλαμμένοι της Θεσ/νίκης, νομίζουν ότι οι λύσεις που προτείνονται πρέπει, σώνει και καλά, να εφαρμοστούν τώρα, αμέσως, αύριο, χτες, αν ήταν δυνατόν, μη λαμβάνοντας υπόψη οτιδήποτε άλλο. Κατ' εμέ, αυτό είναι λάθος.Κοίτα, πιστεύω πως πολύ καλά τα λέει ο Ear και ότι ακούει εξαιρετικά σε σχέση με πριν όμως οι λύσεις που προτείνει είναι ανέφικτες για την πλειοψηφία των χρηστών,
Μια χαρά τα λένε τα παιδιά εδώ, δείτε το βίντεο.Σημερινό on topic live streaming από Audioholics.
Σε γενικές γραμμές είμαστε σύμφωνοι, μια παρένθεση μόνο.Πολλά μέλη, "οχυρωμένα" πίσω από τα δικάναλα συστήματά τους, τα οποία δεν τηρούν καν βασικούς κανόνες στερεοφωνίας, αρνούνται πεισματικά να γνωρίσουν την άλλη πλευρά (=πολυκάναλο). Κατανοητό, ως ένα σημείο. Ο άνθρωπος έχει μια έμφυτη αντίσταση στην αλλαγή - άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο (είμαι σίγουρος ότι υπάρχει κάποιο .pdf για αυτό κι όχι, δεν το έχω!). Όμως, το να αντιστεκόμαστε στην ευκαιρία να γνωρίσουμε την αλλαγή, την εξέλιξη (διότι, περί αυτού πρόκειται) αν θέλεις, επειδή έτσι, χωρίς να δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε οτιδήποτε άλλο πέραν αυτού που γνωρίσαμε, στήσαμε ακούσαμε κι αγαπήσαμε, ε, δεν είναι "έμφυτη αντίσταση", είναι ξεροκεφαλιά. Κάποια στιγμή, κατάλληλη από όλες τις πλευρές, όλοι θα χρειαστεί να επιλέξουμε εάν θα βγούμε από το "τούνελ" ή όχι. Για δες όμως: Θα έχουμε την επιλογή! Διότι, μέχρι πριν κάποια χρόνια, δεν είχαμε αυτή την επιλογή επειδή δεν γνωρίζαμε ότι υπήρχε η "άλλη" πλευρά.
Λογικό (μιλάμε για 15 ηχεία συνήθως)... τουλάχιστον όταν μιλάμε για οικιακούς χώρους που ζει κόσμος...Επίσης για κάποιο λόγο δεν μου πολυαρέσει η ιδέα να είμαι περικυκλωμένος από ηχεία.
Ηχορύπανση οι Nargaroth;;;καλε την τουτο, το,, χαρουμενο΄΄ ηχορυπαντικο διαλειμμα θες να πεις
Οταν έμενα σε πολυκατοικία και είχα πολυκάναλο (2004-2008), σε συναυλίες με άκουγαν 2-3 τετράγωνα, πια πολυκατοικία.στο διαμερισμα τρανζιστορακι να εχεις, σε ακουει η πολυκατοικια ισως και το τετραγωνο στην Αθηνα