- Reaction score
- 3.242
Όχι, ακούω στο 1,80 μ.Συνεχίζεις με τα Αδάμ να ακούς στα 2,6 μέτρα;
Όχι, ακούω στο 1,80 μ.Συνεχίζεις με τα Αδάμ να ακούς στα 2,6 μέτρα;
ΑυτόΑν είχα την τύχη να είχα πέσει σε επαγγελματίες σα το ζαπάντη όταν ήμουν μικρός, δε θα ξόδευα αυτά που τζάμπα ξόδεψα σε αυτό το χόμπι τόσα χρόνια τώρα, και θα είχα ήχο της προκοπής εδώ και χρόνια, με το 1/100 των χρημάτων που ξόδεψα ως τώρα.
Είτε επαγγελματίας, είτε χομπίστας, είτε οτιδήποτε, θα το εκτιμούσα αν τηρούνταν κάποιοι κανόνες σωστής συμπεριφοράς, χωρίς προσβολές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Το ότι κάποια άτομα έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ γραφής και έκφρασης, δεν τους καθιστά Ζουράριδες του φόρουμ. Αυτό και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όχι ότι έχει σημασία ή ότι θα κάνω κρέας τα μούτρα κανενός, αλλά θα αρχίσω κι εγώ τα ignore σε λίγο.Αν είχα την τύχη να είχα πέσει σε επαγγελματίες σα το ζαπάντη όταν ήμουν μικρός, δε θα ξόδευα αυτά που τζάμπα ξόδεψα σε αυτό το χόμπι τόσα χρόνια τώρα, και θα είχα ήχο της προκοπής εδώ και χρόνια, με το 1/100 των χρημάτων που ξόδεψα ως τώρα.
Αυτά κάνει ο ζαπαντης. Μ@λακιζεται. Δε θα γίνει πλούσιος. Δε θα έχει πελατακια αιμοδότες εις τον αιώνα των αιώνων αμήν. Σιγά τον επαγγελματία...
Στο 1,8 με 7ρι γούφερ και 50 βατ ενισχυτή αν ακούς καλύτερα από τα Μάρτιν Λόγκαν, κάτι πολύ λάθος συμβαίνει είτε με τα ΜΛ ή με την τοποθέτηση τους.Όχι, ακούω στο 1,80 μ.
Πρέπει να βρίσκουμε τρόπους ν'αγαπιόμαστε,έστω και με...άλλα λόγια.Είτε επαγγελματίας, είτε χομπίστας, είτε οτιδήποτε, θα το εκτιμούσα αν τηρούνταν κάποιοι κανόνες σωστής συμπεριφοράς, χωρίς προσβολές και προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Το ότι κάποια άτομα έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ γραφής και έκφρασης, δεν τους καθιστά Ζουράριδες του φόρουμ. Αυτό και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Όχι ότι έχει σημασία ή ότι θα κάνω κρέας τα μούτρα κανενός, αλλά θα αρχίσω κι εγώ τα ignore σε λίγο.
[DOUBLEPOST=1557997568][/DOUBLEPOST](πίσω στο θέμα μας/σας)
Καλύτερα είπα, όχι δυνατότερα...αν και δε μου λείπει ιδιαίτερα η "δύναμη". Η τοποθέτηση των ML ήταν πιστεύω η καλύτερη δυνατή στο χώρο μου, είχα πειραματιστεί πολύ πάνω σ' αυτό και είχα διαβάσει/ακολουθήσει τις οδηγίες της εταιρίας...Στο 1,8 με 7ρι γούφερ και 50 βατ ενισχυτή αν ακούς καλύτερα από τα Μάρτιν Λόγκαν, κάτι πολύ λάθος συμβαίνει είτε με τα ΜΛ ή με την τοποθέτηση τους.
...πολλα θελεις, θα το εκτιμούσα αν τηρούνταν κάποιοι κανόνες σωστής συμπεριφοράς
Αν και δε ξέρω σε ποιον απαντάς, θα σου απαντήσω με τις βασικές αρχές:New Καλύτερα είπα, όχι δυνατότερα.
Απάντησα στον φίλο kkaram, έχω κάνει quote...Αν και δε ξέρω σε ποιον απαντάς, θα σου απαντήσω
το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις??Όχι, δεν είναι ως εκεί.
Παίζουν καλύτερα από τα ηχεία σου, καλύτερα από όλα τα χάρμπεθ, καλύτερα από όλα τα Μάρτιν Λόγκαν, καλύτερα από όσο σου χρειάζεται ποτέ.
Με λιγότερο από 200€.
Θες δε θες, έτσι είναι.
Παίζε εσύ με καλώδια. Σα τα Άνταμ, δε θα ακούσεις ποτέ, κι ας έχουν 50.000€ τα καλώδια κι άλλο τόσο τα υποστηρικτικά των καλωδίων.
Καλύτερα γράφω κι εγώ Θεωρώ ότι είτε είναι εντελώς μάπα τα ηχεία ή κάτι λάθος έκανες στο στήσιμο τους ή κάτι σου έκατσε καλύτερα στη δεύτερη περίπτωση.Καλύτερα είπα, όχι δυνατότερα...αν και δε μου λείπει ιδιαίτερα η "δύναμη". Η τοποθέτηση των ML ήταν πιστεύω η καλύτερη δυνατή στο χώρο μου, είχα πειραματιστεί πολύ πάνω σ' αυτό και είχα διαβάσει/ακολουθήσει τις οδηγίες της εταιρίας...
Αυτό ακριβώς. Και εκεί βρίσκεται η διαφορά σε κάποιον που ξέρει και σε κάποιον που δεν ξέρει.Να βάλουμε εις το πληκτρολόγιον ένα δάκτυλο...βοηθείας.Τί είδους σήμα διαχειρίζεται το παθητικό κρος και τί το ενεργό;
Και γιατί η διαχείριση στη δεύτερη περίπτωση είναι δυνατόν να επιτελεσθεί καλύτερα και με μικρότερο κόστος υλικών;
You can check out any time you like but you can never leave...Το πρώτο site παγκοσμίως που πέθανε τον δικάναλο ήχο είναι Ελληνικό!!
Θεέ μου, νιώθω τόση περηφάνια!!
Μήπως μπορεί να μου δείξει κάποιος την έξοδο από αυτό το τόσο προχωρημένο site?
Δε βλέπω επιλογή διαγραφής λογαριασμού γι' αυτό ρωτάω.
Εστάλη μήνυμα στον κύριο Ζιζικ, ευχαριστώ για την πληροφόρηση.Ευκολακι. @Zizik , @abcd, @rose.athens καποιος απο τους ανωτερω κυριους ας δειξει την πορτα της εξοδου στον κυριο Τσιρουκη.
ρε θρασύδειλε
Βεβαίως και δεν είσαι «αγαπητός», όπως και το ότι δεν είμαι «πωλητης», ήταν στη σφαίρα της ειρωνείας, αλλά επιβεβαιώνεσαι στο μη μπορείς να κατανοήσεις, γενικά, γιατί δεν σου το επιτρέπει το ΕΓΩ και τα “margins” σου! Το οποίο, από τον τρόπο και μόνο που απαντά, φανερώνει την μεγαλειώδη αμορφωσιά σου!*χ/μας